Ilona Agata 29.05.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Co Ty Reni, duża panna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 fajnakobieta, oczywiście trzeba wiedzieć na co się nastawiac robiąc drewniany. O krojeniu nie ma mowy. Ale to wiedziałam poza tym użytkuję jak normalny blat Ilona, nie przeinewstowalismy, ale mimo wszystko... parkiet to nie panele po 50 zł za metr. A wizualnie prawie to samo by było. Płytki można by dać po 50 zł, jakies podobne, tani brodzik a nie odpływ liniowy... itd Ale my dla siebie na lata urządzaliśmy Ludzie niestety sie w ogóle na takich rzeczach nie znają.:(Wiem jak do nas przychodzą oglądać dom im nic nie mówią nazwy hansgrohe kludi jjette joop. Hiszpańska armatura granitu taras z drzewa egzotycznego itp...Nie znają sie na tym nie wiedza ze to wyższa polka.Wczoraj tez była babka oglądać dom nagadalam sie jak głupia a ona ze owszem bardzo jej sie podoba ale ile jeszcze opuścimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.05.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 reni - ale blat ewentualnie byłby tłusty - to jemu służy A tak serio - swój myję woda z płynem do naczyń i nic się nie dzieje. Więc w czym problem ? Jedynie krojenie... do tego trzeba przywyknać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ma 11 lat, no nigdy nie jechała autobusem tak daleko, tylko ze szkoły, ale wie w jaki autobus wsiaść i po nazwie przystanku będzie wiedzieć gdzie wysiaść, albo zapyta kierowcę, ale nigdy sama tak daleko nie jechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Reniaaaaa prv Ci wysyłam a Ty ignorant nie przesadziłaś - masz przecież rozważne dziecko, chyba że wyjdziesz po nią na przystanek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.05.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ludzie niestety sie w ogóle na takich rzeczach nie znają.:(Wiem jak do nas przychodzą oglądać dom im nic nie mówią nazwy hansgrohe kludi jjette joop. Hiszpańska armatura granitu taras z drzewa egzotycznego itp...Nie znają sie na tym nie wiedza ze to wyższa polka.Wczoraj tez była babka oglądać dom nagadalam sie jak głupia a ona ze owszem bardzo jej sie podoba ale ile jeszcze opuścimy? Nazwy nie, ale drewno na podłodze - tak. Że ładnie bez brodzika - tak. Że ładne płytki - tak. Okna drewniane już niekoniecznie. No i fajna sprzedaż domu to inna półka, inna kwota, ludzie wtedy patrzą, że mogą sami wybudować i zaoszczędzić, przy mieszkaniu już nie. Około 80 m2 zaczynają się schody ze sprzedażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 LO matko Reni jaka ty odważna!!! Moja 10 a chyba bym nie puściła.Co ja gadam na pewno bym nie puściła! Ale ja troche nadopiekuńcza jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2014 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 fajna dokłądnie tak jest, tylko nie liczni wiedzą co to firma, drewno itp, reszta sorki ale mam wrażenie ze jakieś debile, no jak niczym się nie intertesują, kurna wszystko w tv i na internecie reklamowane, chociaż nazwy firm powinni kojarzyć ale wielu to jak by w lesie żyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 29.05.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dziewczyny, mąż podpisał przedwstępną :wave: . gratuluję widzę że mnie więcej rzeczy ominęło niż myślałem... jak jakiś czas temu podczytywałem, to Ilona odżegnywałaś się od budowy i mieszkaniem poza centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 magda wiem ale teraz sram w majty jak wysiądzie to ja zaraz ją widzę, nie muszę lecieć fajna serio, kurcze mam wyrzuty sumienia ale moja bardzo samodzielna, sama ze szkoły autobusem, sama w domu po szkole, bratem sie zaopiekuje, zrobi obiad czy śniadanie, no i bardzo ostrożna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Nazwy nie, ale drewno na podłodze - tak. Że ładnie bez brodzika - tak. Że ładne płytki - tak. Okna drewniane już niekoniecznie. No i fajna sprzedaż domu to inna półka, inna kwota, ludzie wtedy patrzą, że mogą sami wybudować i zaoszczędzić, przy mieszkaniu już nie. Około 80 m2 zaczynają się schody ze sprzedażą. Na mojej dzielnicy moze działkę tylko by kupili w tej cenie co ja dom sprzedaje.;)Mieszkanie wiadomo łatwiej sprzedać....Na wynajem mamy chętnych ale mnie to nie urządza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 (edytowane) Reni bo ludzie pewnie znają - ale jak przychodzi kupić to przecież lepiej udawać małpę z zoo co nie wie nic - po co przyznawać rację sprzedającemu, ze ma coś ekstra /wiesz co na te mury wzjazd i słupki do ogrodzenia zamówiłam z gabionów+granit do środka ( te ściany co miały być wykończone z betonu architektonicznego) boje się że każda ściana z czymś tynkopodobnym jednak może być od nawału ziemi mokra i okropnie to wygląda - a gabion ukryje w razie czego wilgoć, woda swobodnie wypłynie jakby coś się z murem działo i dodatkowo wzmocni. Hmmm sama nie wiem czy dobrze zrobiłam.....ale zamówiłam już razem z granitem - szarym, - słupki zrobi mi z miejscem na drewniane lamelki w poziomie.... hmmm ... no nic klepnięte chyba już Edytowane 29 Maja 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Reni, to wyjdz po nia na przystanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 U nas mało kto ma ot tak ponad pół bańki. Ale może kiedyś się trafi. Ilona, zainspirowana twoimi doniczkami Jeszcze 8 czeka na zawieszenie, ale to jak kratkę przymocujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 (edytowane) gratuluję widzę że mnie więcej rzeczy ominęło niż myślałem... jak jakiś czas temu podczytywałem, to Ilona odżegnywałaś się od budowy i mieszkaniem poza centrum No bo kupujemy małą działkę w mieście. Ze zdewastowanym klockiem. Już to pisałam, ale: w co ja się pakuję? Edytowane 29 Maja 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Reni bo u Ciebie córka jest starsza to siła rzeczy młodszym bratem sie zajmie bardziej odpowiedzialna moja młodsza o 10 lat od syna wiec praktycznie jak jedynaczką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 fajna dokłądnie tak jest, tylko nie liczni wiedzą co to firma, drewno itp, reszta sorki ale mam wrażenie ze jakieś debile, no jak niczym się nie intertesują, kurna wszystko w tv i na internecie reklamowane, chociaż nazwy firm powinni kojarzyć ale wielu to jak by w lesie żyło U nas tylko panele, panele, panele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 No właśnie fajna i agatah, problem jest taki, że mało kto ma takie kwoty. Wtedy kombinują, żeby samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Reni bo ludzie pewnie znają - ale jak przychodzi kupić to przecież lepiej udawać małpę z zoo co nie wie nic - po co przyznawać rację sprzedającemu, ze ma coś ekstra Nie Magda nie znają sie.Z mojego otoczenia nikt nie czyta np Muratora czy innych forum gazet wnetrzarskich nie kupują.Jak chcą kupić mieszkanie to po prostu kupują i naturalne jest ze urządzają robiąc zakupy w Castoramie a meble w BRW albo Agata meble.Jakie fora jakie firmy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 U nas mało kto ma ot tak ponad pół bańki. u nas też:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts