Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tylko... wiecie o co chodzi - o bryłę klasyczną domu :lol2::lol2::lol2::lol2: muszę elewacje zrobić jakąś bardziej pasującą póki jej nie ma

ale płot będzie na 180 cm... więc ok - będzie widać tylko dach ;)

Reni dobij mnie komentarzem ;)

Mi się podoba mieszanie noewgo ze starym:yes: ale wiesz ja z tych głupich co się nie znają mam panele w paski:lol2:

przy czym płot to jak tu bedzie słupek gabionowy + drzewo (jak na obrazu ale słupek węższy)

http://lh3.ggpht.com/-BR4dUsSIR2M/TlpNvBpIOYI/AAAAAAAAAc0/Wb-YHUMgg1A/s800/mur_gabion_3-1.JPG

Ja widziałam gdzięs po drodze takie ogrodzenie, i myślalam, że kamieni zostało to wsypali do kosza z drutu:eek::D

kotów u mnie brak - a chodzi o to, zeby podmurówki nie robić pod płot - a w miejscu gdzie drzewo przyjdzie szeroki krawężnik i z dwóch stron żwirek ( jak na focie) ... mąż mnie olał bo co tydz wymyślalam co innego ( łącznie z klinkierem:lol2:) .

Okej to zobaczymy co facet dziś powie jak na pomiar ostateczny wpadnie.

Magda mówisz i masz:D

jak usuniesz te góralskie elementy na podbitce to i mogłoby spasować, ale ta podbitka:bash:, ani to ładne ani nie wiem po co ci

na podbitce czy balkonie?

te na podbitce nie widać - deska jest po prostu rzeźbiona a nie prosta "od dechy" a te z balkonu tez się da usunąć boki.

Idea była domu nie nowoczesnego - ale raczej skandynawia czy coś takiego lekko "wiejskiego" ;)

Magda sorry ale mnie sie nie podobaja te ogrodzenia wygladaja jak niedokonczone.

spoko tez miałam takie odczucia - ale mur oporowy nieco zmusił

Magda.. a ten krawęznik w czasie zimy nie będzie się dźwigał ?

Ja nie chciałam podmurówki pod przęsłami (nie podobały mi się) a na krawęznik baardzo podobno ludzie narzekali.... i nie mam nic (trawa rośnie i szlag mnie trafia).

hmm mam nadzieję, że nie - tzn ten drogowy mam na myśli ten szeroki i zrównać go prawie z ziemią.