london23 29.05.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 tylko... wiecie o co chodzi - o bryłę klasyczną domu :lol2::lol2: muszę elewacje zrobić jakąś bardziej pasującą póki jej nie ma ale płot będzie na 180 cm... więc ok - będzie widać tylko dach Reni dobij mnie komentarzem Mi się podoba mieszanie noewgo ze starym:yes: ale wiesz ja z tych głupich co się nie znają mam panele w paski:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.05.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 przy czym płot to jak tu bedzie słupek gabionowy + drzewo (jak na obrazu ale słupek węższy) http://lh3.ggpht.com/-BR4dUsSIR2M/TlpNvBpIOYI/AAAAAAAAAc0/Wb-YHUMgg1A/s800/mur_gabion_3-1.JPG Ja widziałam gdzięs po drodze takie ogrodzenie, i myślalam, że kamieni zostało to wsypali do kosza z drutu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 kotów u mnie brak - a chodzi o to, zeby podmurówki nie robić pod płot - a w miejscu gdzie drzewo przyjdzie szeroki krawężnik i z dwóch stron żwirek ( jak na focie) ... mąż mnie olał bo co tydz wymyślalam co innego ( łącznie z klinkierem:lol2:) . Okej to zobaczymy co facet dziś powie jak na pomiar ostateczny wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja widziałam gdzięs po drodze takie ogrodzenie, i myślalam, że kamieni zostało to wsypali do kosza z drutu:eek: :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 też tak myślalam jak pierwszy raz widziałam i pytalam mojego - "i jak oni teraz tynk tam położą:lol2:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 też tak myślalam jak pierwszy raz widziałam i pytalam mojego - "i jak oni teraz tynk tam położą:lol2:" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 baby :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Magda mówisz i masz:D jak usuniesz te góralskie elementy na podbitce to i mogłoby spasować, ale ta podbitka:bash:, ani to ładne ani nie wiem po co ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.05.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ilonka gratuluje. jest szansa zebys jeszcze raz wrzucila zdjecia? bom nie widziala...Moje dziecko dzisiaj jedzie do wawy na weekend z ciocia ibjuz mi sie teskni..... Magda sorry ale mnie sie nie podobaja te ogrodzenia wygladaja jak niedokonczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 29.05.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 No bo kupujemy małą działkę w mieście. Ze zdewastowanym klockiem. Już to pisałam, ale: w co ja się pakuję? heh, gratulacje jeszcze raz i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.05.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dobra Dziewczyny, a jakbyście się miały teraz budować, to jaka elewacja?Taka jak Reni (biała+szara+drewno) czy jednak coś innego? Mowa o nowoczesnej bryle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja tez gratuluje Ilona Ja domu Magdy nie widzialam wykonanego..ale ogrodzenie podoba mi sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.05.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Magda.. a ten krawęznik w czasie zimy nie będzie się dźwigał ?Ja nie chciałam podmurówki pod przęsłami (nie podobały mi się) a na krawęznik baardzo podobno ludzie narzekali.... i nie mam nic (trawa rośnie i szlag mnie trafia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Taka jak Reni bo tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dobra Dziewczyny, a jakbyście się miały teraz budować, to jaka elewacja? Taka jak Reni (biała+szara+drewno) czy jednak coś innego? Mowa o nowoczesnej bryle. tak u mnie nie ma szarosci bo jest antaracyt na dachu i okna... ale biel i deski elewacyjne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.05.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja lubię tylko jednolite;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.05.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja kiedyś widziałam takie grafitowe płyty, nie wiem jak to się nazywa, fajne było na elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 W środku jest 110 m2 ??? To ile teraz macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.05.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ilona ja zdecydowanie taka jak reni jeszcze sie nie odkochalam. a bedzie z pelnym pietrem czy z poddaszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Magda mówisz i masz:D jak usuniesz te góralskie elementy na podbitce to i mogłoby spasować, ale ta podbitka:bash:, ani to ładne ani nie wiem po co ci na podbitce czy balkonie? te na podbitce nie widać - deska jest po prostu rzeźbiona a nie prosta "od dechy" a te z balkonu tez się da usunąć boki. Idea była domu nie nowoczesnego - ale raczej skandynawia czy coś takiego lekko "wiejskiego" Magda sorry ale mnie sie nie podobaja te ogrodzenia wygladaja jak niedokonczone. spoko tez miałam takie odczucia - ale mur oporowy nieco zmusił Magda.. a ten krawęznik w czasie zimy nie będzie się dźwigał ? Ja nie chciałam podmurówki pod przęsłami (nie podobały mi się) a na krawęznik baardzo podobno ludzie narzekali.... i nie mam nic (trawa rośnie i szlag mnie trafia). hmm mam nadzieję, że nie - tzn ten drogowy mam na myśli ten szeroki i zrównać go prawie z ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts