Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam Barbara, ja mam silikatowo-silikonowy, biały to biały:D a szary to nebraska 6

dzięki Reni ,a co masz na cokole przy gruncie ,jakiś szary czy to tynk mozajkowy?czy normalny tynk.

I jeszcze pytanko o taras, ile on Ci odchodzi poza dom, bo deski kupowałaś w Śremiu, to jaką długość ich brałaś i czy łączyłaś? czy z jednej długośći?

Edytowane przez Barbara74

Basiu na dole cokół jest z kamienia, kolor szary ale troszku wpada w beż, deski kupowałam 4 m, na tarasie przed salonem mam w całości a przed jadalnią są łączone bo tam taras wychodzi na 5 metrów, a desek 5 metrowych wtedy nie mieli na stanie a ja już taras chciałam i kupiłam 4 metrowe

dziewczyny kurka właśnie się dowiedziałam ze dostałam dużą inwestycję , boję się jak cholera, zawsze duze inwestycje robiłam jako podwykonawca a małe samodzielnie a teraz dostałam dużą samodzielnie, ciesze się i boję jednocześnie

Cieszyć oczywiście BARDZO :) trzeba.

Reniu mam nadzieję, że u Ciebie te zlecenia nie działają jak u mnie. Czyli albo posucha, albo sypią się jak z rękawa. Padam na nos i pomstuję sobie po cichutku. Ale robię, bo jak odmówię, to kto wie kiedy następne będzie. Nawet jak się poumawiam na terminy, to – szlag by klientów – wszystko się skumuluje :( :) , bo oni zawsze mają czas. To mnie dobija.

No to sobie ponarzekałam. Życzę Ci łatwej drogi przez zlecenie i wracam do swojej „męki”.

Zapomniałam napisać, że domek masz VERY VERY :) , masę rzeczy lubię u Ciebie.

Szlag trafił w piątek maszt internetowy w okolicy i byłam jak bez ręki. 3 dni nerwów, bo pracować efektywnie się nie dało, a nasz netowy provider nawet telefonów nie odbierał przez weekend. Miałam chęć na małe morderstwo ;)