reni1980 30.05.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 nie agata, jeszcze nie, zastanawiam sie jeszcze nad ekranami z ikei, tymi suwanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 jasne bym wzięła Melcia -czyli białe tez mnie korca..ale te granatowe takie piikne parka 150zeta... no ale za duzo tych butow bedzie jak wezme 2... bo czekam na tamte ojj bede musiala jakos je schowac przed moim a pozniej wciskac kit ze to zeszloroczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.05.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Magda a dlaczego moje usunęłaś? a co mało Ci? mam już namiary na inne hahhaha Nesska - ale Tobie można wszystko ja i tak zazdroszczę stanu i to bardzo Renia ale do ekranów trzeba mieć ich szynę specjalną? Edytowane 30 Maja 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.05.2014 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 nesska chętnie wezmę ten szlafroczek od ciebie i ciądę sobie z kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.05.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 ojj bede musiala jakos je schowac przed moim a pozniej wciskac kit ze to zeszloroczne mój tego nie cierpi, zawsze słuchał jak moja matka tak mego ojca oszukiwała, powiedział mi jeszcze przed ślubem ze to okropne i wstrętne i żebym czasem tak nie robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 reni chetnie wezmiesz ale na dzien dwa ja mam tak czesto i to nie ze wzgledu na ciaze ale brak pracy z drugim nie bede tyle siedziec nie mam mowy. w ogole wyslalam moje dziecko na weekend i teraz widze jak bardzo jestem od niej uzalezniona no szok nie moge przestac o niej myslec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.05.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Madziu wiem , kupię szynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Reni ale po co mam mojemu robic szok dla oczu? on i tak wyweszy ode mnie ze cos krece w sumie i tak napisalam to ze smiechem na ustach on to mi powie idz i kupuj ile chcesz..tyle ze ja taka pipa jestem, i tego nie zrobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.05.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Nesska ja też w domu i codziennie make up , w szlafroku nie dałabym rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Dziewczyny robie zamowienie na plytki... korytarz, hol i lazienka Teraz wyslalam zapytanie o wycene kuchni, bo znam tylko ta pierwsza najskromniejsza moze dzieki temu oczy bardziej otworze i w koncu sie zdecyduje widze ze email zostal odczytany..wiec pozostaje tylko cierpliwie poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.05.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 mirka serio, makijaż robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Nesska ja też w domu i codziennie make up , w szlafroku nie dałabym rady . i ja tez ja tez ... no i na dodatek kura domowa chcaca isc do pracy...ale jakos oni mnie nie chca zatrudnic w ubieglym tygodniu 3 CV roznioslam.... nie moge wiecej bo na nastepny mc nie bede miala o czym pisac do urzedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 mirka ja sie staram jak najczesciej z domu wybywac wiec sila rzeczy jakos sie wyglada. ale uzaleznilam sie od dziecka bardzo nie ma jej jwd3n dzien i juz moglabym z lozka nie wychodzic bo nie mam po co....masakra trzeba cos z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.05.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Reni ale gdzie chcesz je wieszać do sypialni? dziury masz "do łatania" po starym czy miałaś też listwę sufitową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.05.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Reni tak codziennie .Nawet jak po chleb idę Mel to tak jak ja , zawsze w d.... dostaje Cv wysyłam na rozmowę idę a oni :bye: Dzisiaj też fiasko . Zadzwoniłam to m i powiedziałam ,że idę sobie prezent na poprawę humoru kupić :Di ma się nie dziwić jak dostanie smsa ,że z konta znikły pieniądze :lol2::lol2: Edytowane 30 Maja 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.05.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 magda jakie dziury, no w sypialni chcę dać, mam tam karnisz i zasłony i dodam te panele z listwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.05.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 kurcze serio mirka, nawet jak po chleb, to ja jadę rozczochrana w szlafroku z córą do szkoły, gdybym nie szła do pracy to pewno bym tak cały dzień latała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ja dostalam moja kase z hotelu, ktora powinnam byla dostac w ubieglym roku..wiec tez okazja do swietowania.... dlatego zamawiam kafle i przy okazji cos dla siebie chce kupic, bo jak to tak wszystko w dom a sobie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 kurcze serio mirka, nawet jak po chleb, to ja jadę rozczochrana w szlafroku z córą do szkoły, gdybym nie szła do pracy to pewno bym tak cały dzień latała Reni ja tez.. oczy musza byc u mnie podkreslone innych pierdol nie uzywam typu puder... ale tusz i perfum musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.05.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ja właśnie Reni przez to ,że w domu to nie mogę zdziadzieć .Muszę się pomalować ,ubrać zadbać o siebie .Fryzurę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts