reni1980 30.05.2014 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Maga paczka w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ja robiłam chrzciny w domu tylko mam rodzinę, która mi pomagała. Jedna i druga mama, siostra, mąż. No bez przesady żebym sama wszystko musiała swoją komunię tez miałam w domu i też mama sama nie robiła tylko pomagały wszystkie ciocie i babcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.05.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Mirka ja komunie syna też robiłam w domu:yes: praktyczne sama z pmocą mamy i nie byłam styrana miałam czas na wszystko;) i napewno nie był to aspekt finansowy; raczej chodziło o rodzinną atmosferę;)Goście zadowoleni i bardziej im się podobało niż na lokalowej biesiadzie u szfagierki I żeby nie było oferowali pomoc najbliżsi ale ja chciałam sama:) Edytowane 30 Maja 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.05.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 jezzzzuuu jak ja zazdraszczam tym co sa dzisiaj w Sopocie!!!!! tak live sluchac tych zespolow! ps. dostalam 3 wyceny do 3 wizek i zamowilam dzisiaj gres.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.05.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Dzien dobry Wczoraj dostalam wycene kuchni nr 4, 5 i 7... nie wiem jakim cudem nr 4 jest tansza od pierwotnej wyceny bez tego mini barku szafkowego..i to o kilka tys. i ta nr 7 w przyblizonej cenie jednak tez kilka stowek taniej od pierwotnej wyceny jaka uzyskalismy ... moze on cos inaczej policzyl? bo nie wierze zeby zwerzenie 2 szuflad na to mialo wplyw i zmiana szafki pod piekarnikiem. I zamowilam plytki na podloge Taranto Grys polpoler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.05.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Cześć i miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.05.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 jezeli ktos tutaj zaglada to mam pytanie... chodzi mi o szafke pod zlew z koszami ... czy ja zrobic jako otwierana za uchwyt czy moze zainwestowac w tzw servo-drive? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 31.05.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Melisa ja Ci nie odpowiem w tym temacie..... Ja wczoraj też na koncercie na żywo, fakt nie top trendy, ale było zajdwabiście!! Idę odpalać grilla, dziś skrzydełka w marynacie jogurtowej z kolendrą i trawa cytrynową, do tego sałata rzymska z masłową, rukolą pieczonymi kęskami schabu, czarnymi pomidorami, i winegretem z miodem i musztardą dijon.... Zapraszam jakby co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.05.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Melisa ja Ci nie odpowiem w tym temacie..... heh to samo moj mi powiedzial mysle czy nie lepiej otwierac szafke za pomoca pukniecia kolankiem...rece brudne, szafka czysta jeeeeejj tez bym sobie cos z grilla zjadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.05.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) hejka!!! Meliska zainwestuj - super rzecz . Znajomi maja we wszystkich szafkach i szufladach, Edytowane 1 Czerwca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.05.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Wiecie co, mam złotego męża. W czasie kiedy kąpał młodego zaczęłam małe przemeblowanie na dole. Położyłam A. spać i zrobiliśmy rewolucję. Nie do końca udaną bo ile można jeździć tymi samymi meblami ale w końcu mam miejsce w wiatrołapie, witryny ala biblioteka koło tv . Jeszcze tylko przemaluję szafę i będzie znośnie póki się nie dorobimy czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 31.05.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Walka o crocsy . Przyznać się która była . http://wawalove.pl/Walka-o-crocsy-w-podwarszawskim-Lidlu-WIDEO-sl14443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 01.06.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Najlepszego dla DZIECIAKÓW Yokasta uwielbiam przemeblowania Chętnie zobaczyłabym Twoją Gajzo byłam już kiedyś świadkiem jak osoby w lidlu wyrywały sobie towar z rąk.. Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 01.06.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Gajzo byłam już kiedyś świadkiem jak osoby w lidlu wyrywały sobie towar z rąk.. Bez komentarza Nie sądziłam, że to tak wygląda... Teraz już wiem, dlaczego nigdy nie udało mi się wyhaczyć żadnej promocji . Edytowane 1 Czerwca 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 jednak miałam rację ze ludzie to debile, masakra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.06.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 hellol a my mamy pieseczka i dzisiaj wraca moje dziecko ciekawe jak zareaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 01.06.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Walka o crocsy . Przyznać się która była . http://wawalove.pl/Walka-o-crocsy-w-podwarszawskim-Lidlu-WIDEO-sl14443 Ja nawet się nie fatygowałam bo spodziewałam się takiej reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.06.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Haha, czy to warto? Przyznam się, że właśnie dlatego nie potrafię kupować na wyprzedażach . Zwłaszcza dla dziecka, bo u nas to jakieś szaleństwo. Kilka razy wchodziłam do Zary Kids w czasie wyprzedaży, ubrania trzeba zbierać z podłogi, tłumy bab, wyrywają sobie ostatnie sztuki, depczą, odpychają, godzina przy kasie . Od razu wychodziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.06.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Hejka!!! Ja lidle i promocje szerokim łukiem mijam . Nesska super:D napisz jaka reakcja była Yokasta zmiany w domu cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.06.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Kawa? Kuchnia juz wybrana kazdy z nas poszedl na ustepstwo... typowanie bylo na 4-szafki dolne z mini wyspa, 5-szafki gorne, dolne i mini wyspa i nr 7 szafki gorne-dolne bez mini wyspy. ciekawe czy zgadniecie ktora zostala wybrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts