Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mirka ja komunie syna też robiłam w domu:yes: praktyczne sama z pmocą mamy i nie byłam styrana ;) miałam czas na wszystko;) i napewno nie był to aspekt finansowy;:eek: raczej chodziło o rodzinną atmosferę;)Goście zadowoleni i bardziej im się podobało niż na lokalowej biesiadzie u szfagierki

I żeby nie było oferowali pomoc najbliżsi ale ja chciałam sama:)

Edytowane przez london23

Dzien dobry :)

Wczoraj dostalam wycene kuchni nr 4, 5 i 7... nie wiem jakim cudem nr 4 jest tansza od pierwotnej wyceny bez tego mini barku szafkowego..i to o kilka tys.:eek: i ta nr 7 w przyblizonej cenie jednak tez kilka stowek taniej od pierwotnej wyceny jaka uzyskalismy ...

moze on cos inaczej policzyl? bo nie wierze zeby zwerzenie 2 szuflad na to mialo wplyw i zmiana szafki pod piekarnikiem.

I zamowilam plytki na podloge Taranto Grys polpoler :rolleyes:

Melisa ja Ci nie odpowiem w tym temacie.....

Ja wczoraj też na koncercie na żywo, fakt nie top trendy, ale było zajdwabiście!!

Idę odpalać grilla, dziś skrzydełka w marynacie jogurtowej z kolendrą i trawa cytrynową, do tego sałata rzymska z masłową, rukolą pieczonymi kęskami schabu, czarnymi pomidorami, i winegretem z miodem i musztardą dijon....

Zapraszam jakby co :D;)

Wiecie co, mam złotego męża. W czasie kiedy kąpał młodego zaczęłam małe przemeblowanie na dole. Położyłam A. spać i zrobiliśmy rewolucję. Nie do końca udaną bo ile można jeździć tymi samymi meblami ale w końcu mam miejsce w wiatrołapie, witryny ala biblioteka koło tv :D. Jeszcze tylko przemaluję szafę i będzie znośnie póki się nie dorobimy czegoś innego.

Haha, czy to warto?

Przyznam się, że właśnie dlatego nie potrafię kupować na wyprzedażach :oops:. Zwłaszcza dla dziecka, bo u nas to jakieś szaleństwo. Kilka razy wchodziłam do Zary Kids w czasie wyprzedaży, ubrania trzeba zbierać z podłogi, tłumy bab, wyrywają sobie ostatnie sztuki, depczą, odpychają, godzina przy kasie :bash:. Od razu wychodziłam.