gajzo 02.06.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ten pierwszy bardzo fajny, ale faktycznie ich ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 02.06.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Nawet znalazłam kuchnię, w której taki biały okap jest zamontowany http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/nasza-pierwsza-mala-kuchnia,1,27,176029.html Edytowane 2 Czerwca 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Hej dziewczynki.I chłopaku.;)Ale jestem niewyspana i zmęczona....wczoraj 9 godzin za kierownica pod koniec juz wszystko podwójnie widziałam.:sick:Z Sopotu prosto do Berlina po matkę na szczęście małżonek szanowny doszedł juz do siebie i z Berlina czuł sie na siłach prowadzić bo chyba ja nie dałabym juz rady.;)Generalnie byliśmy w domu przed 2 w nocy ...padam na twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mmel wybór kuchni :yes:Mój typ !!! Proponowalam jeszcze do rozważenia 4 ale bardziej optowalam za 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.06.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 laski a głównie Atena, od 1 czerwca podwyzka w pol skone, simple o 10 % drożeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 zdaje sobie sprawe z ceny wyzszej, bo i okap mus byc do szer 90cm Fajna Ty nawet nie wiesz jak ja zazdraszczalam Tobie tej obecnosci w Sopocie!!! gdybym wiedziala predzej to bym sobie bilet kupila i poleciala na weekend..bo samej to tak glupio isc... Moze za rok No dobra biore tel i ide dzwonic... w ten sposob jest szybciej niz przez email aha i szafki narozne wzielam opcje z polkami...zawsze to wiecej sie tam rzeczy zmiesci co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.06.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 boże lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mmel było ze tak powiem zajebiscie! :pNie wiem jak ja rezerwowalam ten hotel ze mieszkaliśmy z większością gwiazd w jednym hotelu.:pPolecam za rok !!! Jak samej głupio to ja zawsze chętnie jakby co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 boże lipca tak wlasnie sobie czytalam..ale mysle..1 czerwiec byl wczoraj, wiec pewnie od wczoraj... no to macie jeszcze miesiac na zakupy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mmel było ze tak powiem zajebiscie! :pNie wiem jak ja rezerwowalam ten hotel ze mieszkaliśmy z większością gwiazd w jednym hotelu.:pPolecam za rok !!! Jak samej głupio to ja zawsze chętnie jakby co . Oni pewnie sie dowiedzieli ze tam bedziesz nocowac wiec tez tam pokoje bukowali ooo tak... jak cos to daj znac mi predzej..bo mi zawsze w glowie swita ze ten Sopot jest na poczatku lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Uff.. ja juz kupiłam więc kasa w kieszeni:rolleyes: co by tu sobie kupic skoro zaoszczędziłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ja w piątek poraz trzeci odmówiłam montażu drzwi bo kafelkarze wciąż opóźniają.:sick:Facet przez telefon było słychać ze juz ma mnie dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 02.06.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 mel gratuluje wyboru (wedlug mnie najlepszy) ale paskudna pogoda u nas caly czas mzy ja chce slonca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.06.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) ale ulga - Młody nie chciał iść do domu - nawet nie byłam z nim w sali - tylko zostałam w szatni bo on sam poszedł i nie wołał ani razu, nawet siku z panią poszedł. Także jest ok - ale nie powiem dzieci histerię odstawiały i więkoszść mamusiek musiała trzymać za rękę Melcia świetny wybór kompromisowy http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif czekam na realizację - okap mam podszafkowy wysuwany jest ok... tzn i tak okna u nas pootwierane a gotować hmm..no mało gotuję http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.06.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 magda gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.06.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 paczkę wysłałam w piątek, doczytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Magda, oby tak dalej. Różnie bywa, dzieci też różnie przeżywają i rodzice też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.06.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 będzie ok tam mi się wydaje dużo dzieci miało problem z zostaniem bez opiekuna - zazwyczaj te które z mamą siedziały w domu 3 lata - same te matki to mówiły. Chociaż może to charakter Renia tak dziękuje doczytałam - jestem w domu dziś także czekam na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Magda wiedzialam ze bedzie ok !! Tak to jest z dziecmi co zostaja w domu z niania. Wiedza ze mama musi isc i nie robia histerii... moja pierwsza bardzo plakala, jakies 2 tygodnie, albo lepiej... mlodsza od pierwszego dnia ok i tak jest do dzis Juz sie prawie ugadalam..tylko mam dac znac w sprawie okapu, zeby bylo wiadomo jak szafke zrobic... no i czy wysoka zabudowa ma byc wykonczona opaska czy tez bez niej... uff juz coraz blizej zamowienia. nawet nie wiecie jak ja sie raduje a tym bardziej ze mam tak duze poparcie w glosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.06.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 a jak nie opaska to co? zabudowa po sam sufit? ja mam opaskę taką samą jak cokół na dole i po sam sufit to sięga nie ma przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts