Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej dziewczynki.I chłopaku.;)Ale jestem niewyspana i zmęczona....wczoraj 9 godzin za kierownica pod koniec juz wszystko podwójnie widziałam.:sick:Z Sopotu prosto do Berlina po matkę na szczęście małżonek szanowny doszedł juz do siebie i z Berlina czuł sie na siłach prowadzić bo chyba ja nie dałabym juz rady.;)Generalnie byliśmy w domu przed 2 w nocy ...padam na twarz.

zdaje sobie sprawe z ceny wyzszej, bo i okap mus byc do szer 90cm

Fajna Ty nawet nie wiesz jak ja zazdraszczalam Tobie tej obecnosci w Sopocie!!!

gdybym wiedziala predzej to bym sobie bilet kupila i poleciala na weekend..bo samej to tak glupio isc...

Moze za rok :D

No dobra biore tel i ide dzwonic... w ten sposob jest szybciej niz przez email :p

aha i szafki narozne wzielam opcje z polkami...zawsze to wiecej sie tam rzeczy zmiesci co nie?

Mmel było ze tak powiem zajebiscie! :pNie wiem jak ja rezerwowalam ten hotel ze mieszkaliśmy z większością gwiazd w jednym hotelu.:pPolecam za rok !!! Jak samej głupio to ja zawsze chętnie jakby co .;)

Oni pewnie sie dowiedzieli ze tam bedziesz nocowac wiec tez tam pokoje bukowali :D

ooo tak... jak cos to daj znac mi predzej..bo mi zawsze w glowie swita ze ten Sopot jest na poczatku lipca :bash:

ale ulga - Młody nie chciał iść do domu - nawet nie byłam z nim w sali - tylko zostałam w szatni bo on sam poszedł i nie wołał ani razu, nawet siku z panią poszedł.

Także jest ok - ale nie powiem dzieci histerię odstawiały i więkoszść mamusiek musiała trzymać za rękę:bash:

Melcia świetny wybór kompromisowy http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif czekam na realizację - okap mam podszafkowy wysuwany jest ok... tzn i tak okna u nas pootwierane a gotować hmm..no mało gotuję http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif

Edytowane przez Magda_lena85

Magda wiedzialam ze bedzie ok !!

Tak to jest z dziecmi co zostaja w domu z niania. Wiedza ze mama musi isc i nie robia histerii...

moja pierwsza bardzo plakala, jakies 2 tygodnie, albo lepiej...

mlodsza od pierwszego dnia ok i tak jest do dzis :D

Juz sie prawie ugadalam..tylko mam dac znac w sprawie okapu, zeby bylo wiadomo jak szafke zrobic...

no i czy wysoka zabudowa ma byc wykonczona opaska czy tez bez niej...

uff

juz coraz blizej zamowienia.

nawet nie wiecie jak ja sie raduje :D a tym bardziej ze mam tak duze poparcie w glosach :hug: