fajna kobieta 02.06.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ilonka to zapisz małego do takiego żłobka choćby prywatnego i na 2 -3 godzinki Moja młoda do takiego chodziła.Rewelacja-2-3 godzinki dziennie zintegrowala sie z innymi dziećmi bardzo byłam zadowolona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.06.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ilona u tych co nie mają gdzie wracać albo u tych co mają normalną pracę i mogą sobie pozwolić na L4 od pierwszego dnia ciekawe jak zmieniliby z 100% na 80% to ile pozostanie na l4 z drugiej strony życie jest tylko jedno - rodzina jest najważniejsza - sama nie wiem co bym zrobiła przy drugiej ciąży - wiedząc że mam gdzie wracać a l4 i rok macierzyńskiego po prostu się opłaci Ja sobie postanowiłam, że będę z dzieckiem aż pójdzie do przedszkola. Po dziecku miała być firma, nie etat (z obiegu wypadłam, średnio mnie to martwi, ale też mam obiecaną pracę w szkole, w której byłam, jak sześciolatki dojdą do czwartej klasy , bo zaszłam w ciążę w niżu - wszystkim na rękę i teraz tej pracy w zawodzie naprawdę nie ma, nawet jeśli stawałabym na rzęsach - bez ciąży też miałabym przerwę). Jak widzisz Magda, każda sytuacja jest inna. Nigdy nie myślałam o żłobku . Dla mnie to jak zło konieczne . Może źle myślę, bo małemu brakuje rówieśników . kamila, zapraszam oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ja zanim moja wyslalam do normalnego przedszkola to chodzilam z nia do otwartego. przychodzily mamusie z dziecmi i sie bawily, jadly itd. zajecia byly prowadzone przez opiekunki...takie spotkania byly 3 razy w tygodniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.06.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ilona, na pewno są i uwas takie kluby malucha, niekoniecznie to musi być żłobek Trochę odpoczniesz, bo jak piszesz, potrzebujesz tego. A i dziecko skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ilona ale to sie chyba nawet juz nie nazywa" żłobek" ? Mojej młodej nazywało sie Przedszkole pod muchomorkiem prywatne i przyjmowali dzieci po skończonym 1roku życia.Moja poszła jak skonczyla1,5 roku.Polecam fajna sprawa i dlą dziecka i dla matki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Fajna..moja miala 15mcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 aleee mi sie chce kaaawyyyy wypije ktoras ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mmel ja z chęcią.Pospalam troche ale czuje ze jeszcze mnie ścina.Ide robić kawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.06.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Mmelisa - ja właśnie sobie zaparzyłam. Z przyjemnością, bo już zamulam, a muszę jeszcze trochę ogarnąć swojej roboty. A jaką kawę lubicie? Ja lubię z dużą ilością spienionego mleka plus mocne espresso. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.06.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Melcia ja po 3 także power jest zimno u mnie i leje.. gdzie te lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 To ide zrobic szczerze to pogubilam sie w liczeniu..bedzie to 3 albo 4:rolleyes: jak tak dalej pojdzie to na oiomie wyladuje Kamila...z dodatkiem mleka lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Melcia ja po 3 także power jest zimno u mnie i leje.. gdzie te lato? U mnie Magda!! ;)22 stopnie i śliczne słoneczko.Troche wieje ale przyjemnie Edytowane 2 Czerwca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Jadę wieczorkiem do matki walizki przetrzepać co tam z tej hameryki mi przywiozła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 u mnie tez pieknie slonecznie..nie marudze bo jak zacznie padac to nie przestanie przez najblizsze 2 tyg, a nawet i 2 miesiace:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Jadę wieczorkiem do matki walizki przestrzegać co tam z tej hameryki mi przywiozła. chyba przetrzepac?? to wez tam luknij czy dla mnie tez cos przywiozla co? :lol2: edit....oo widze ze w trakcie mojego pisania zrobilas korekte Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Juz poprawiłam.:PPo tej kawie taka spostrzegawcza sie zrobiłaś czy co!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ooo czyli kawa pobudza moje szare komorki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Acha chciałam jeszcze napisać ze sie odchudzam :lol2:Jak napisze to głupio mi będzie skapitulować w razie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 pytanie zasadnicze- od kiedy???? :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Od przed chwili.:rotfl:No nie nieeee od dzisiaj rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts