Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilona u tych co nie mają gdzie wracać albo u tych co mają normalną pracę i mogą sobie pozwolić na L4 od pierwszego dnia :)

ciekawe jak zmieniliby z 100% na 80% to ile pozostanie na l4 ;)

z drugiej strony życie jest tylko jedno - rodzina jest najważniejsza - sama nie wiem co bym zrobiła przy drugiej ciąży - wiedząc że mam gdzie wracać a l4 i rok macierzyńskiego po prostu się opłaci ;)

Ja sobie postanowiłam, że będę z dzieckiem aż pójdzie do przedszkola. Po dziecku miała być firma, nie etat (z obiegu wypadłam, średnio mnie to martwi, ale też mam obiecaną pracę w szkole, w której byłam, jak sześciolatki dojdą do czwartej klasy ;), bo zaszłam w ciążę w niżu - wszystkim na rękę i teraz tej pracy w zawodzie naprawdę nie ma, nawet jeśli stawałabym na rzęsach - bez ciąży też miałabym przerwę). Jak widzisz Magda, każda sytuacja jest inna.

Nigdy nie myślałam o żłobku :eek:. Dla mnie to jak zło konieczne :eek:. Może źle myślę, bo małemu brakuje rówieśników ;).

kamila, zapraszam oczywiście ;).

Jadę wieczorkiem do matki walizki przestrzegać co tam z tej hameryki mi przywiozła.:rotfl:

chyba przetrzepac?? :D

to wez tam luknij czy dla mnie tez cos przywiozla co? :lol2::lol2:

edit....oo widze ze w trakcie mojego pisania zrobilas korekte :lol2:

Edytowane przez Mmelisa