Mmelisa 02.06.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 to ja kibicuje i zycze sukcesu a ile juz ubylo od tego rana? po tym sopockim piwie jest co gubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Sie okarze jutro na wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 a jednak meliska ma nosek liska juz mnie policzki bola od tego banana na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A tu cie zaskoczę.Piwo było tylko jedno No moze z drinkami przesadziłem ale raz na jakiś czas można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.06.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 U mnie Magda!! ;)22 stopnie i śliczne słoneczko.Troche wieje ale przyjemnie Fajna ty to masz dobrze w weekend Sopot teraz słońce a u mnie pada i na dodatek 12 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.06.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A tu cie zaskoczę.Piwo było tylko jedno No moze z drinkami przesadziłem ale raz na jakiś czas można. drinki bardziej tuczące a sopockie piwko próbowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Próbowałam dlatego na jednym sie skończyło- sama woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Fajna ty to masz dobrze w weekend Sopot teraz słońce a u mnie pada i na dodatek 12 stopni Zapraszam do mnie w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Jest Reni jeszcze? Szuka jeszcze stroju? Fajne reklamuje teraz Siwiec Polska firma ale ładne i cena przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.06.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Próbowałam dlatego na jednym sie skończyło- sama woda. Ja piłam w tamtym roku i mi smakowało ale z tego co pamiętam to były 4 rodzaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.06.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Renia mam paczkę ekstra rzeczy super zadbane - pamiętaj o mnie na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ja piłam w tamtym roku i mi smakowało ale z tego co pamiętam to były 4 rodzaje fajna chciala pewnie najmniej kaloryczne... to dostala ..wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A ja myśle ze pan który nalewal spojrzał na mnie i stwierdził ze tej pani to zdecydowanie trzeba rozcienczyc.:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 cos mi przyszlo z tym rozcienczaniem do glowy...napisalam ale usunelam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ale pyszny losos mi wyszedł.:wiggle:Omnomnom....Dietetyczny a jednak pyszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 lososia mialam wczoraj omnomnom w wersji mniej dietetycznej, bardziej kalorycznej za to norweski, wiec smak mmmmmm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.06.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 U nas są kluby malucha ,wykupujesz karnet i korzystasz kiedy chcesz, dziecko tez zostawiasz na ile chcesz .Założyli akurat jak się wybudowałam ,a jak człowiek potrzebował to wszędzie z małym brzdącem musiał jeździć. U mnie strasznie zimno , o spaniu nawet nie piszę bo masakra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.06.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 U nas są kluby malucha ,wykupujesz karnet i korzystasz kiedy chcesz, dziecko tez zostawiasz na ile chcesz .Założyli akurat jak się wybudowałam ,a jak człowiek potrzebował to wszędzie z małym brzdącem musiał jeździć. U mnie strasznie zimno , o spaniu nawet nie piszę bo masakra:D Ja właśnie w deszczu na spacerze, ale młodzież zadowolona . Kurcze, nie kuscie tymi klubami, nigdy o tym nie pomyślałam (ze samego, w obce miejsce - nawet z tata go nie zostawiam, chyba ze spi haha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Spróbuj Ilona.Warto troche odciąć pępowinę młodemu rok juz z nim siedzisz moze to ten moment żeby troche dać go do ludzi do innych dzieci .;)Tobie tez sie przyda troche luzu od dziecka :rolleyes:Tam są naprawde wykwalifikowane opiekunki wiedza jak sie zając takimi maluchami. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.06.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ja myję okna stwierdziłam ,że lepiej w taką pogodę niż w upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts