fajna kobieta 02.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 :sleep:Dobranoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 02.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 gajzo, a rodzice się tak nie nudzą tylko w domu? I mała nie ciągnie do dzieci? Wiem, że dzieci są różne, ale nasz podchodzi do obcych dziewuch i je obejmuje, całuje . Za chłopakami zawsze lata, bo mu kuzyna przypominają. No właśnie nie ciągnie jej ani do dzieci, ani tym bardziej do dorosłych. Boi się. Podczas świąt, większych imprez wychodzi do swojego pokoju, zamyka się i nie chce wyjść... Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Gajzo, na pewno. Już wiem, że na początku za duża spinka była ale i same nowości. A poradzić nie wiem co, mój wszystkich zaczepia, oczko puszcza i buziaki może za mało czasu z innymi? Ilona, haha świetny z kurtką Antek to dzisiaj jak kot, w drzwi zaczął drapać że na dwór. Ubrałam, wyszłam i ulewa. Dziecko sobie moment wybrało, o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 My dzisiaj też w deszczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.06.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No właśnie nie ciągnie jej ani do dzieci, ani tym bardziej do dorosłych. Boi się. Podczas świąt, większych imprez wychodzi do swojego pokoju, zamyka się i nie chce wyjść... Masakra. Mój jest w sumie nieśmiały, ostrożny. Ale coś go ciągnie do ludzi. Te dziewczyny na przykład, zawsze sam zaczyna, a potem nieśmiałka udaje, czerwieni się, chowa za mną, bo one oczywiście też chcą go objąć, pocałować, nauczyć chodzić (on na czworakach, więc go podnoszą za rączki do góry) . Z dorosłymi to samo, najpierw się patrzy i uśmiecha, a jak odwzajemnią, to się chowa w budzie wózka i czerwieni, prześmieszny wtedy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.06.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 kamila, zapraszamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 02.06.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ja od jutra cały tydzień w Poznaniu więc bedzie mnie mniej na forum...... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 02.06.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Mój jest w sumie nieśmiały, ostrożny. Ale coś go ciągnie do ludzi. Te dziewczyny na przykład, zawsze sam zaczyna, a potem nieśmiałka udaje, czerwieni się, chowa za mną, bo one oczywiście też chcą go objąć, pocałować, nauczyć chodzić (on na czworakach, więc go podnoszą za rączki do góry) . Z dorosłymi to samo, najpierw się patrzy i uśmiecha, a jak odwzajemnią, to się chowa w budzie wózka i czerwieni, prześmieszny wtedy jest. No właśnie chciałabym, aby było tak jak piszesz. Nieśmiałość u dziecka jest urocza . Ale ta moja chrześnica, to jakaś skrajność. Nie potrafi funkcjonować w większej grupie. Na co dzień nie wychodzą z nią do dzieci, na placyk. Za to ma pełen pokój zabawek i plazmę na ścianie... Edytowane 2 Czerwca 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.06.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Myślicie ze będzie dużym nietaktem jak prześle go na maila przyjaciółce? wiadomo ze kazda matka wie najlepiej czasami mowiac wprost ze robi cos nie tak mozna taka urazic, ale moze przejrzy na oczy i jeszcze ci podziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.06.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 i witam sie oczywiscie, ale chyba wszyscy jeszcze spia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 pracują już przed 7 Cześć Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.06.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Hejka!!! Ja już od 6 na nogach ,muszę kończyć myc te nieszczęsne okna i posprzątać ten bałagan w domu.Od jutra przez 3 dni baby u nas rządzą więc mam plan mieć błysk i nic nie robić Ja z moją siedzę do teraz a pierwsze 3 lata z nia są niezapomniane .Tylko ,że ja naprawdę poświęcałam się młodej uczyłam ,ćwiczyłam i wymyślałam zabawy ale to kwestia rodzica .Efektem było ,że młoda rówieśników wyprzedzała we wszystkim .Toksyczna mamą też nie byłam ( chyba ,że w jednej kwestii ) miała swoje luzy tatusiowi ją dawałam . Z wszystkimi sąsiadami z bloku na spacery chodziła ,żebym ja mogła trochę odsapnąć znam tez takich co chcieli sie spelniać zawodowo i do pracy po 3 mies wrócili - masakra ,dziecko do 3 lat nie gadało ( nawet mama) ,nie jadlo samo, w pieluchę sikało i ze smoczkiem chodziło .Przychodzili z pracy i zabawa z dzieckiem polegała na włączeniu bajki. Więc to wszystko zależy od rodzica i jego podejścia . Fajna zgłosić do pedagoga ,nie jesteś kablarą. Ilonka mnie fryzjer do domu przyjeżdżał ,m na budowie a ja z dzieciem w domu . A co do dziadków to czasami zdarzają się tacy co więcej szkodzą rodzicom i dzieciom niż pomagają . LOLEK łączę się z tobą w tych nerwach .Mnie wczoraj kolejny raz tak wku..... kurier ,że masakra i to zawsze ten sam gość. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Spoko Dziewczyny, ten fryzjer nie jest dla mnie aż taki ważny, gdyby był, znalazłabym sposób . Na bieganie znajduję . Prawda jest taka, że zawsze spartolą, bo nie patrzą na rodzaj moich włosów i tną jak wszystkie inne klientki, za każdym razem wychodzę od fryzjera podłamana, no to unikam jak ognia (można by powiedzieć, że jak dentystę, ale do dentysty akurat chodzę regularnie, haha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.06.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja do mojej fryzjerki chodze już z 10 lat ,teraz ja zdradziłam i poszłam do fryzjera u nas na wsi i nawet zadowolona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja nigdy nie jestem zadowolona . No strzępią mi włosy, zazwyczaj brzytwa lub takie nożyczki do strzępienia (a mam puszące się włosy, więc to na nich zbrodnia! Po takim obcięciu wyglądają ), zawsze próbują nadać objętości (tak się uczyli, bo większość klientek tego oczekuje, ale ja mam tak gęste, że raczej trzeba by było odjąć)... No i jedna podstawowa sprawa: od kiedy nie farbuję (z wygody, nie dlatego, że mam coś do farbowania, po prostu stwierdziłam, że z małym dzieckiem mogę sobie odpuścić, póki nie ma siwych), myślą, że jestem mega zachowawcza i tną mnie jak starszą panią , a ja bym wolała odważnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.06.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja teraz pękałam bo miała całkiem inna metodę cięcia niż moja,nawet myslałam ze ten sposób odszedł już do lamusa a tu takie coś. Kurcze został mi wykusz i tarasowe do umycia a chęci zero ,o porządku nawet nie wspominam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja raz trafiłam na fajnego fryzjera, to wyjechał do Irlandii . Potem na świetną fryzjerkę, to zaszła w ciążę. Itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.06.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Moja teraz jest w ciąży ,ale chyba zastępczynię znalazłam Ja mam krótkie ,gęste i sztywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 A jak jest fajny salon fryzjerski (mamy w Poznaniu trzy świetne), to poza CH i w weekendy zamknięty! W Poznaniu w CH tylko Jean Louis David czy jakoś tak i robią mi masakrę na głowie, bo nie uznają nożyczek w ogóle (nie mają w wyposażeniu, wszystko maszynką) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.06.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 dobra ide myć bo z dni wolnych z córcią będą nici . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts