Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja mam gęste i długie włosy. Nie ścinam ich za bardzo, tylko końcówki, ewentualnie jakieś stopniowanie. Farbę od tej nieszczęsnej sytuacji nakładam tylko balejażem. Raz że wygląda to bardzo naturalnie, bo ja robię sobie zawsze kolory zbliżone do maturalnych, a dwa że późno widać odrost. Ale balejaż przy takich włosach jak moje to zawsze minimum 3 godziny. Zawsze wynudzę się jak mops.

Kiedyś miałam balejaż, też ze trzy godziny :sick:. U mnie w ogóle suszenie ponad godzinę, zawsze mnie umawiają na 40 minut (i następny klient), a potem są zdziwieni, że tak długo to trwa :bash:. Zresztą nie raz z mokrymi włosami mnie wypuszczali :sick:.

U fryzjera zastrzegam, ze maja mi nie cieniowac tymi specjalnymi nozyczkami ani nie scinac brzytwą. Raz mi sie trafiło, że farba byla straszna. Fryzura tez, wygladalam jak czeski pilkarz albo jakas pierwsza lepsza, serio! Mialam swietna fryzjerke ktora rozumiala mnie w pół słowa i od 4 lat jeszcze jej nie zlokalizowałam.

A raz poszłam z rozpędu w tesco do fryzjera, nie pamietam jaki to byl salon i ze zdjeciem haha itd., facet mnie ściął tak zajebiscie ze dzisiaj to już nieosiągalne. Popatrzył, pomierzył, ściął i mogłam włosy układać w każdą stronę, zawsze wyglądały świetnie.

I tak moja ulubiona fryzura to albo długie proste jakie miałam ostatnio albo bob, którego robię za kilka dni bo teraz stan przejściowy na głowie.