reni1980 03.06.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 o panda była by super, będę wymieniać kompa w pracy to wtedy sie zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 kurcze Ilona po zdjęciach bym nie powiedziała że twoje włosy wymagają ponad godz. suszenia No widzisz, jak jestem kiepsko obrzępolona? Bez cieniowania mam warkocza grubszego od ramienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 je się gdzie wkłada? te głośniczki ? do dziurek w uszach? do dziurki w dupce... :lol2: Reni to wtedy daj znac a tak na serio serio... to i do tel sie podlacza i do kompa, lapka, tableta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 aaaaaaaaa to już wiem czemu Reni padnę wybrała :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Zimnym mi nie wyschną . Próbowałam. Ja kończę zimnym - podobno to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ja nie susze suszarka...same schna max 20min...a mam dlugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Dziewczyny..ja po prosbie,,, musze znalezc okap pod szafke... najlepiej zeby nie bylo widac panela i pod szafki 30cm, szer 90cm. mile widziana cena, ktora mnie nie zabije dopoki tego ustrojstwa nie wynajde to nie moge zamowienia zrobic na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ja nie susze suszarka...same schna max 20min...a mam dlugie Jezu! Moje same schną dobę! Jak wymyję o 20, to może o 20 następnego dnia znowu będą suche. Rano nigdy nie są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Gdzies mowili ze lepiej krotko goracym niz dlugo chlodnym ale nie wiem ile w tym prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jezu! Moje same schną dobę! Jak wymyję o 20, to może o 20 następnego dnia znowu będą suche. Rano nigdy nie są . Ilona, to Ty jestes jakas inna :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jak olejowałam, to schły spoooro szybciej, czyli są porowate i przesuszone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ilonka a ja nie wierzę, ze twoich włosów nie da sie dobrze ułożyc i ze schną godzinę, no nie wierze, ja tez mam grube włosy i sobie radzę kiedy chcę, nie ma takich włosów aby nie dało sie ułozyć, musisz najpierw wysuszyc trochę włosy tylko suszarką a potem modelowac na szczotce ale je wyciagać czyli naciagać a nie juz suszyć, jak tylko suszysz to zawsze będzie siano , mało która fryzjerka tak wyciaga włosy one udają ze suszą ale da się, ja umiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ilona, to Ty jestes jakas inna :lol2::lol2::lol2: Co Ty Mmelisa, znam takie babki . Moja mama łamie na włosach wszystkie grzebienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ilonka a ja nie wierzę, ze twoich włosów nie da sie dobrze ułożyc i ze schną godzinę, no nie wierze, ja tez mam grube włosy i sobie radzę kiedy chcę, nie ma takich włosów aby nie dało sie ułozyć, musisz najpierw wysuszyc trochę włosy tylko suszarką a potem modelowac na szczotce ale je wyciagać czyli naciagać a nie juz suszyć, jak tylko suszysz to zawsze będzie siano , mało która fryzjerka tak wyciaga włosy one udają ze suszą ale da się, ja umiem:D Reni, ja idę na łatwiznę . Mam taką suszarkę z różnymi końcówkami - płaski grzebień, okrągła szczotka, itp. Czeszę i równocześnie suszy. Jakbym tylko suszyła, to byłaby masakra gorsza niż jest . Jakbym robiła tak jak mówisz, byłaby piękna fryzura . Ale nie potrafię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 no dobra... mozemy o czyms innym? bo nudne to to jest... tzn zrobilo sie.... taa wiem...nie moj watek..nie powinnam zadzierac nosa... ale co poradze ze szczera jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Aha, czasami nie mam cierpliwości do tego suszenia i wtedy idę spać z na wpół wysuszoną głową - rano budzę się i fale dunaju . Fryzjerka kiedyś na mnie krzyczała, że tak się nie robi przy moich włosach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.06.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Tak szczerze ten okap no musi byc?? Hej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.06.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Dzien doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Tak szczerze ten okap no musi byc?? Hej:) rozumiem ze to jest zart z tym pytaniem? Hej Londi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts