fajna kobieta 03.06.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Co tam co tam???:)Aaaaaa ....włosy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 a no widzisz, jak suszysz i modelujesz jednocześnie to dupa, najpierw podszuszasz a potem modelujesz na duzej szczotce, i jest git, nigdy nie wymodelujesz susząc, to sie nie da, więcIilonka twoje włosy są normalne tylko ty nie umiesz wymodelować ale wierz mi wiekszość fryzjerek nie potrafi, zrobią to byle jak a potem prostują na prostownicy a da sie wymodelowac włosy na prosto na szczotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Dzien doberek! wyspana? widziala moja muze?? skojarzylo mi sie z Sopotem.. tam ten dj gral i to tez spiewali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.06.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 rozumiem ze to jest zart z tym pytaniem? Hej Londi Nie naprawdę pytam ja nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.06.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Widziała i słyszała nawet! ;)Nastroila optymistycznie bo u mnie szaro buro i leje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ilonka skoro uzywasz suszarki z końcówkami to zawsze będziesz mieć siano, zwykła suszarka i dobra gruba szczotka, i tyle, mi jak sie nie chce modelować to też mam dupę , bo to męczące i trudne no ale nie pisz Ilonko ze masz takie włosy bo kazdy takie ma, aby mieć jak na reklamie to trzeba tak modelowac jak ja mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 fajna a jak samopoczucie sąsiada i jego nowy płot:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Tak szczerze ten okap no musi byc?? Hej:) rozumiem ze to jest zart z tym pytaniem? Hej Londi Melinda miałam pytać o to samo hahhahaha ;) Londonka LoveYou hahah a chcesz ten wyciągany Mel?? mi się o włosach nie chce pisać - wybaczcie, akurat jestem włosomaniaczką, włosy mam mega gęste i często dół wygolony bo jest ich tyle - ale nóż mi się w sercu otwiera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Nie naprawdę pytam ja nie mam;) musi byc nie wyobrazam sobie pary pod szafkami i na frontach Widziała i słyszała nawet! ;)Nastroila optymistycznie bo u mnie szaro buro i leje.... uff to nie musze wiecej glosnikow zamawiac Masz szczescie a teraz zmykam... bede zagladac z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 tylko mnie nie przeskocz :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.06.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Sąsiad poszedł ostro z budowa chyba będzie sie na dniach wprowadzał.:pAle paskudnie sobie kostkę położył.Tzn kostka sama w sobie jest ok ale on zrobił jak na lotnisku- cały przód w kostce zero zieleni.Wyglada to fatalnie...No ale nie mnie ma sie podobać przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Melinda miałam pytać o to samo hahhahaha ;) Londonka LoveYou hahah a chcesz ten wyciągany Mel?? schowany... wyciagany to teleskopowy..jakos nie za bardzo..mam taki jest ok...ale chcialabym cos innego... jak nic innego nei wynajde to chyba zostanie ten co wczoraj pokazywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 tylko mnie nie przeskocz :lol2::lol2: nawet tego nie poczujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.06.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja Meli w obecnej kuchni nie mam okapu,kucharzę w niej 6lat i nic mi sie nie dzieje,troszkę pary mam na płytkach przy samej płycie;) słowo:) Dlatego w nowej tez nie uwzględniłam okapu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ilonka skoro uzywasz suszarki z końcówkami to zawsze będziesz mieć siano, zwykła suszarka i dobra gruba szczotka, i tyle, mi jak sie nie chce modelować to też mam dupę , bo to męczące i trudne no ale nie pisz Ilonko ze masz takie włosy bo kazdy takie ma, aby mieć jak na reklamie to trzeba tak modelowac jak ja mówie Haha, mąż mi mówi to samo . Żeby mieć ładne, trzeba poświęcać im dużo czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Nie, okap jest potrzebny. Też wiele lat nie doceniałam. ale jak gotuję z okapem, to jest po prostu... Czyściej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.06.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Moje są długie a proste jak druty.Prostownicy nie potrzebuje.Nic z nimi nie mogę zrobic jak nakręce to 15 minut mam loki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Chociaż na upartego faktycznie można bez okapu. To jest pierwsza oszczędność, jak ktoś szuka oszczędności w kuchni albo żaden okap mu nie pasuje. Da się, ale z nim jest wygodniej. Mniej sprzątania, wietrzenia, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Moje są długie a proste jak druty.Prostownicy nie potrzebuje.Nic z nimi nie mogę zrobic jak nakręce to 15 minut mam loki. No i to jest fajne, doceń! Ja mam włosy dobre pod wszelkie upięcia lub loki właśnie, trzymają się kilka dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 moze nie tak duzo ale ja modeluję włosy około 30 minut, najpierw susze potem szczota i modeluję, pasmo po paśmie, i wierz mi rzadko to robię bo mi się nie chce, najczesciej idę spać w mokrymi a rano te moje fale dunaju spinam z tyłu i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts