Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a no widzisz, jak suszysz i modelujesz jednocześnie to dupa, najpierw podszuszasz a potem modelujesz na duzej szczotce, i jest git, nigdy nie wymodelujesz susząc, to sie nie da, więcIilonka twoje włosy są normalne tylko ty nie umiesz wymodelować ale wierz mi wiekszość fryzjerek nie potrafi, zrobią to byle jak a potem prostują na prostownicy a da sie wymodelowac włosy na prosto na szczotce

Ilonka skoro uzywasz suszarki z końcówkami to zawsze będziesz mieć siano, zwykła suszarka i dobra gruba szczotka, i tyle, mi jak sie nie chce modelować to też mam dupę , bo to męczące i trudne no ale nie pisz Ilonko ze masz takie włosy bo kazdy takie ma, aby mieć jak na reklamie to trzeba tak modelowac jak ja mówie

Tak szczerze ten okap no musi byc??;)

Hej:)

rozumiem ze to jest zart z tym pytaniem? :rolleyes:

Hej Londi :D

Melinda miałam pytać o to samo hahhahaha ;););)

Londonka LoveYou hahah :)

a chcesz ten wyciągany Mel??

mi się o włosach nie chce pisać - wybaczcie, akurat jestem włosomaniaczką, włosy mam mega gęste i często dół wygolony bo jest ich tyle - ale nóż mi się w sercu otwiera ;) ;) ;)

Nie :no: naprawdę pytam ja nie mam;)

musi byc :)

nie wyobrazam sobie pary pod szafkami i na frontach ;)

Widziała i słyszała nawet! ;)Nastroila optymistycznie bo u mnie szaro buro i leje....:p

uff to nie musze wiecej glosnikow zamawiac :D

Masz szczescie :p :lol2:

a teraz zmykam... bede zagladac z doskoku ;)

Melinda miałam pytać o to samo hahhahaha ;););)

Londonka LoveYou hahah :)

a chcesz ten wyciągany Mel??

schowany...

wyciagany to teleskopowy..jakos nie za bardzo..mam taki jest ok...ale chcialabym cos innego...

jak nic innego nei wynajde to chyba zostanie ten co wczoraj pokazywalam

Ilonka skoro uzywasz suszarki z końcówkami to zawsze będziesz mieć siano, zwykła suszarka i dobra gruba szczotka, i tyle, mi jak sie nie chce modelować to też mam dupę , bo to męczące i trudne no ale nie pisz Ilonko ze masz takie włosy bo kazdy takie ma, aby mieć jak na reklamie to trzeba tak modelowac jak ja mówie

Haha, mąż mi mówi to samo ;).

Żeby mieć ładne, trzeba poświęcać im dużo czasu :yes:.