pestka56 11.06.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Oj, to jak u mnie, 2000 m2 i wsio na moich rencach . Chyba, że zagonię do prac ciężkich, ale muszę pilnować, bo robi minimum. Trawnik miał być pod opieką J., ale on biega za kosiarką, więc to co zostaje po takim koszeniu wymaga powtórki. A do roślin ma stosunek typu wetknąć w ziemię i nie żyje. Sadź jak najwięcej drzew, krzewów, zadarniających – minimalizuj tę trawową zarazę. Jak patrze na ten domeczek dziecinny, serduszko mi się śmieje i żal, że moja już na swoim. Może zainstaluj tam jeszcze hamak np. pod domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 czyli dobrze wiesz jak to jest, ja narazie dbam tylko o tę część z przodu domu ale jak patrzę na ogród od tarasu to płakać mi się chce, tam tyle roboty ze nawet nie chce o tym myśleć, jak bym miała zbędną kasę to bym wzięła 10 chłopa i pokazywała palcem co robić a tak ja sama, masakra, mój mąz oglądał jeszcze działki takie po 5000 tyć m, im większa tym lepsza kurna chata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Fajnie jest jak duża. Ja mam naokoło pusto – 100–150 m do najbiższego domu przestrzeń. Ogród zaczeliśmy grodzić dopiero jesienią, bo łosie i sarny wchodzą i niszczą. Ale roboty tyle, że z szoku nie wychodzę. A jeszcze praca i dom Ale... sama chciałam i w sumie to kocham Masz projekt ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 11.06.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Reni napisz mi proszę czy to drewno egzotyczne można również jakoś przymocować do elewacji już zrobionej???? Niestety mój majster od elewacji stwierdził ,że nie będzie przecież wycinał styropianu oraz siatki:( jak to drewno jest u Ciebie montowane czy to jakiś stelaż? koszt materiału spoko a robocizna? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.06.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Reni skąd prztagrałaś ten kołek do salonu, wygląda rewelacyjnie. a o domku nawet nie wspmne piekny i już !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.06.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Jasny gwint!!!A myslalam ,ze moj maz zdolny jest bo hustawke synkowi zrobil!!!!:jawdrop:Sliczny domek!!!!GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 malkul śmieszna sprawa bo takiego pienka szukałam dosyć długo tzn prosiłam męża aby wkońcu go jakoś wykombinował, ale w końcu jadąc codziennie do przedszkola upatrzyłam na jakimś podwórku że takie pieński facet ma przy domu i za dwa piwka mi przywózł gumisiowa witam i jeszcze powiem że huśtawka też będzie i most zwodzony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Gumisiowa i nie pokazałaś tej huśtawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 dobra dziewczynki ja już spadam do domu, więc do jutra, a dziś mam cudny wieczór- prasowanie firan z salonu:D, anna maria to przez ciebie teraz za każdym razem prasuję, a poza tym pozdrawiam jakze ciepło i za każdym razem jak prasuję myślę o Tobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.06.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) :lol2:Pieniek piękny - widziałam takie "sklepowe", ale Twój to w ogóle rewelka - i cenowo () i wielkość idealna Szkoda, że u mnie nigdzie taki nie pasuje Chyba, że przy leżakach w ogrodzie? Od zawsze mi się podobały i oczywiście okrutnie zazdroszczę Jeżeli chodzi o domek, to jestem pełna podziwu dla Waszych umiejętności A córka ile ma lat? Dziewięć? Ja ostatnio byłam na czterodniowej wycieczce z dziesięciolatkami i tak naprawdę mamy kontaktowały się z dziećmi non stop - albo ze mną po kryjomu (Wszystko w porządku? Śniadanie zjedzone? Kurtka zabrana? Nie jest za zimno/za gorąco?), jak już dziecko niechętnie odbierało telefon Zresztą córka teraz mówi jedno, a już wieczorem, maksymalnie jutro zacznie baaardzo tęsknić - bo nie ma kto utulić do snu, ucałować stłuczenia, itp. I wtedy za tą "nadopiekuńczość" będzie wdzięczna Te bardziej przytulaśne chodzą do "pani", ale i tak wiadomo, że brakuje im ramion mamy. Jak wracaliśmy, kierowca dla żartu zapytał, czy zatrzymamy się w McDonald's - po raz pierwszy usłyszałam, że dziecko odmawia wizyty w tym miejscu, cały autobus chórem zawołał: "Nie!!! Ja chcę do mamy!!!" - i myślę, że gdyby mamy mogły to usłyszeć, byłyby najbardziej wzruszonymi, ale też najszczęśliwszymi osobami na świecie Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 11.06.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Śliczniasty ten Twój pieniek , te pęknięcia ma idealne wręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.06.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Czuję się wywołana do odpowiedzi Prasuj, prasuj, tiulowe gnieciuchy są bleeeeee Nawet na zdjęciach zagnioty widać No i miło mi bardzo Piękne wszystko u Ciebie. Roślinki widać rosną. Tylko gdzie klon? Mam nadzieję, że tylko się na zdjęcie nie załapał Domek dla dzieci super. Chapeau bas dla męża. No i aż mi się gęba uśmiechnęła, bo wiem ile wysiłku musiało kosztować pozwolenie dzieciom na samowolkę w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Łoj, Baby jedne :) , moja mama i babcia całe życie wieszały takie firany na mokro. Oczywiście nie cieknące. One pod własnym ciężarem się prostowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.06.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Łoj, Baby jedne :) , moja mama i babcia całe życie wieszały takie firany na mokro. Oczywiście nie cieknące. One pod własnym ciężarem się prostowały. Zwykłe firany owszem, prostują się, ale tiul nigdy w życiu. To znaczy może trochę się prostuje, ale za mało jak na moje standardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 No to przechlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 11.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Reni a kto ci montował drewno na elewacji? masz jakiś kontakt okazało się że jednak mogę jeszcze wyciąć otwory w styropianie z siatką, ponieważ jesteśmy jeszcze przed tynkiem ale niestety moi robotnicy nie wiedzą jak położyć takie drzewo i o co w tym w ogóle chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.06.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ilonka pasuje obok barcelony u ciebie, a moja córka ma 10 lat ale ciagle myslę właśnie, czy się uczesała, czy odpowiednio ubrała, czy pilnuje nowej kurtki, czy pilnuje portfela i tak w kółko a wczoraj zadzwoniła dopiero o 21.30:D Witaj justyna ania Aniu klonik jest ale na zdjęcie się nie załapał, jednak firany przełozyłam na dziś, na meczu będę prasować Pestka witam, tak moje firany wieszane na mokro jak z gardła wyciągnięte potem wyglądają Ancyk mój mąż sam montował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Reni mamusiu Pochwal się co kupiłaś i gdzie postawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.06.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 venus no kupiłam taki fotel jak ty, tylko że biały i będzie stał w mojej sypialni, tej która zaczyna się robić na nowo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.06.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 kupiłam taki fotel jak ty, tylko że biały i będzie stał w mojej sypialni Na metalowych czy drewnianych nóżkach? U mnie w sypialni stoi biały z drewnianymi Bardzo go lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts