reni1980 12.06.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 rere ja na metalowych bo drewniane mi jakoś nie pasują, meble biały dąb a podłoga orzech a te nogi to chyba bukowe? Poza tym dwie ściany będą z drewna tez biały dąb i musiałabym te nóżki chyba wybielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.06.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A no jak tyle drewna to faktycznie lepiej metalowe. A drewniane nóżki ponoć mają kilka wybarwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tak klonowe i marchewkowe A masz jakiś plan wizu/rozrys na tą sypialnię? ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.06.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cześć Reniu. Wybieram się jutro z mężem mym osobistym na spotkanie do klienta do Krakowa i pomyślałam, że jakbyś miała czas i ochotę, to może zajechalibyśmy na kawkę. Wiem, że w ostatniej chwili piszę, ale dopiero dzisiaj się zdecydowałam. Mąż miał jechać sam, ale przy okazji wyskoczyła mi inna sprawa do załatwienia w Niepołomicach więc się z nim zabieram. Nie wiem, czy na 100% uda nam się zajechać, bo nie wiem, ile wszystko zajmie nam czasu, ale w pierwszej kolejności pytam, czy w ogóle wchodzi to w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 12.06.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Reni jaką masz dachówkę? i jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 12.06.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 wow ale fajny domek i zeleninki przed domem baaaardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Cześć Reniu. Wybieram się jutro z mężem mym osobistym na spotkanie do klienta do Krakowa i pomyślałam, że jakbyś miała czas i ochotę, to może zajechalibyśmy na kawkę. Wiem, że w ostatniej chwili piszę, ale dopiero dzisiaj się zdecydowałam. Mąż miał jechać sam, ale przy okazji wyskoczyła mi inna sprawa do załatwienia w Niepołomicach więc się z nim zabieram. Nie wiem, czy na 100% uda nam się zajechać, bo nie wiem, ile wszystko zajmie nam czasu, ale w pierwszej kolejności pytam, czy w ogóle wchodzi to w grę oj aniu szkoda że ja dopiero dzis czytam tego posta, ja do 17 jestem w pracy , około 18 córka wraca z wycieczki i trzeba będzie ją odebrać, kurcze mogłyśmy się wczoraj umówić a ja w domu chwilowo nie mam internetu a ty dzis już w drodze i pewno nie odczytasz mojego posta, będę szukać do ciebie nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 aneta to brass tegalit, z 3 kolorów ten najciemniejszy lolek dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.06.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Reniu, ja pisałam do Ciebie i wczoraj i dzisiaj smsy, dzwoniłam, ale albo masz wyłączony telefon, albo zmieniłaś numer. Mój telefon padł w drodze więc mam tylko dostęp do neta, ewentualnie tel. mojego męża. Numer też powinnaś mieć. Ale skoro masz na dzisiaj taki grafik jak piszesz to nie wiem, czy uda się spotkać...Ja teraz jadę od jednego klienta do drugiego. Spotkanie na 12:30, potem wracamy. Jakby co pisz na fm albo na maila - odbiorę po sotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 zostałam pominięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) aniu to musisz mieć mój stary numer a ja dzis do ciebie pisałam smsa z ........... i ten też musisz mieć bo na niego pisałaś o robocie w lidlu, no w kazdym razie ja po 18 jestem w domu więc jak tylko dacie radę to wpadnij i czy taka godzina ci pasuje bo tak jak pisałam to ja do 17 w pracy, o cholera fugi nie czyszczone i firany nadal leżą na folelu:D Edytowane 13 Czerwca 2012 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 zostałam pominięta przepraszam venusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.06.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Reniu, my już wracamy. Wyjeżdżamy z Krakowa więc koło Ciebie będziemy w okolicach godziny 15 pewnie więc chyba się nie uda. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.06.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Jasne, pomyśle. Może następnym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.06.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Właśnie mijamy zjazd na Byczyne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 no to chociaż myślami jesteśmy razem, aniu wyobrazasz sobie sytuację, dzwonię do klienta przełozyć montaż z soboty na jutro, wiem ze klientce zależało aby był jak najszybciej, po kilku próbach dzwonienia(klient odrzuca połączenia) dostaję smsa "kto tam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.06.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ze ja tez tego pięknego domku nie widziałam bedą w tej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.06.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 aniu wyobrazasz sobie sytuację, dzwonię do klienta przełozyć montaż z soboty na jutro, wiem ze klientce zależało aby był jak najszybciej, po kilku próbach dzwonienia(klient odrzuca połączenia) dostaję smsa "kto tam" Może pani nie chce z kimś rozmawiać więc nie odbiera obcych numerów. Albo po prostu jakaś dziwna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Hihi, a ja miałam kiedyś podobną sytuację Po pracy zauważyłam, że mam nieodebrane połączenie, więc zaczęłam oddzwaniać, ale ta osoba cały czas odrzucała, aby po chwili zapytać w sms-ie: "Czy moglibyśmy porozmawiać o mieszkaniu na sprzedaż?" (dawałam wtedy ogłoszenie). Na co ja znowu zaczęłam oddzwaniać, a on znowu odrzucał i teraz nie wiedziałam, czy mamy rozmawiać przez sms-y o takiej transakcji i co chciałby konkretnie wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 o matko dajcie spokój, nic mnie tak nie denerwuje niż osoba która boi się odebrać telefon. Ja wiem niektórzy mają pewnie przykre doświadczenie, ja nie odbieram tylko zastrzeżonych. Każde inne jest odebrane lub oddzwonione później. Do mnie ostatnio dobija się kobieta i za każdym razem chce się umówić na wizytę u p. Ani. Nic mi nie wiadomo abym nazywała się Ania ani tym bardziej świadczyła wizyty dla "klyjentów". Mam nadzieję, że ten 4 raz (!) który do mnie dzwoniła gdzie dokładnie wytłumaczyłam że ten numer nie należy nie należał i nie będzie należeć do p. Ani uspokoi ją. Ilonka sorry za brak przecinków, późno już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts