Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Reniu. Wybieram się jutro z mężem mym osobistym na spotkanie do klienta do Krakowa i pomyślałam, że jakbyś miała czas i ochotę, to może zajechalibyśmy na kawkę. Wiem, że w ostatniej chwili piszę, ale dopiero dzisiaj się zdecydowałam. Mąż miał jechać sam, ale przy okazji wyskoczyła mi inna sprawa do załatwienia w Niepołomicach więc się z nim zabieram.

Nie wiem, czy na 100% uda nam się zajechać, bo nie wiem, ile wszystko zajmie nam czasu, ale w pierwszej kolejności pytam, czy w ogóle wchodzi to w grę :D

Cześć Reniu. Wybieram się jutro z mężem mym osobistym na spotkanie do klienta do Krakowa i pomyślałam, że jakbyś miała czas i ochotę, to może zajechalibyśmy na kawkę. Wiem, że w ostatniej chwili piszę, ale dopiero dzisiaj się zdecydowałam. Mąż miał jechać sam, ale przy okazji wyskoczyła mi inna sprawa do załatwienia w Niepołomicach więc się z nim zabieram.

Nie wiem, czy na 100% uda nam się zajechać, bo nie wiem, ile wszystko zajmie nam czasu, ale w pierwszej kolejności pytam, czy w ogóle wchodzi to w grę :D

oj aniu szkoda że ja dopiero dzis czytam tego posta, ja do 17 jestem w pracy , około 18 córka wraca z wycieczki i trzeba będzie ją odebrać, kurcze mogłyśmy się wczoraj umówić a ja w domu chwilowo nie mam internetu a ty dzis już w drodze i pewno nie odczytasz mojego posta, będę szukać do ciebie nr telefonu.

Reniu, ja pisałam do Ciebie i wczoraj i dzisiaj smsy, dzwoniłam, ale albo masz wyłączony telefon, albo zmieniłaś numer. Mój telefon padł w drodze więc mam tylko dostęp do neta, ewentualnie tel. mojego męża. Numer też powinnaś mieć. Ale skoro masz na dzisiaj taki grafik jak piszesz to nie wiem, czy uda się spotkać...

Ja teraz jadę od jednego klienta do drugiego. Spotkanie na 12:30, potem wracamy. Jakby co pisz na fm albo na maila - odbiorę po sotkaniu.

aniu to musisz mieć mój stary numer a ja dzis do ciebie pisałam smsa z ........... i ten też musisz mieć bo na niego pisałaś o robocie w lidlu, no w kazdym razie ja po 18 jestem w domu więc jak tylko dacie radę to wpadnij i czy taka godzina ci pasuje bo tak jak pisałam to ja do 17 w pracy, o cholera fugi nie czyszczone i firany nadal leżą na folelu:D Edytowane przez reni1980

aniu wyobrazasz sobie sytuację, dzwonię do klienta przełozyć montaż z soboty na jutro, wiem ze klientce zależało aby był jak najszybciej, po kilku próbach dzwonienia(klient odrzuca połączenia) dostaję smsa "kto tam"

:???: Może pani nie chce z kimś rozmawiać więc nie odbiera obcych numerów. Albo po prostu jakaś dziwna jest ;)

Hihi, a ja miałam kiedyś podobną sytuację :) Po pracy zauważyłam, że mam nieodebrane połączenie, więc zaczęłam oddzwaniać, ale ta osoba cały czas odrzucała, aby po chwili zapytać w sms-ie: "Czy moglibyśmy porozmawiać o mieszkaniu na sprzedaż?" (dawałam wtedy ogłoszenie). Na co ja znowu zaczęłam oddzwaniać, a on znowu odrzucał i teraz nie wiedziałam, czy mamy rozmawiać przez sms-y o takiej transakcji i co chciałby konkretnie wiedzieć?

o matko dajcie spokój, nic mnie tak nie denerwuje niż osoba która boi się odebrać telefon. Ja wiem niektórzy mają pewnie przykre doświadczenie, ja nie odbieram tylko zastrzeżonych. Każde inne jest odebrane lub oddzwonione później. Do mnie ostatnio dobija się kobieta i za każdym razem chce się umówić na wizytę u p. Ani. Nic mi nie wiadomo abym nazywała się Ania ani tym bardziej świadczyła wizyty dla "klyjentów". Mam nadzieję, że ten 4 raz (!) który do mnie dzwoniła gdzie dokładnie wytłumaczyłam że ten numer nie należy nie należał i nie będzie należeć do p. Ani uspokoi ją. Ilonka sorry za brak przecinków, późno już :lol: