Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

butów z gino

dziś muszę dać kasę za 40 ton!!!! łupku do gabionów + żwir pod nie :bash::bash::bash:

ciekawe gdzie oni to wysypią...pewnie nie tam gdzie trzeba ;)

Weź nic nie mów u mnie ogrodzenie też powoli się robi kase ciągla na coś trzeba a z fakturami gościu już 2 tygodnie się spóźnia :bash::bash: wszyscy teraz nauczyli się nie płacić i spóźniać

w ogóle to miał być płot na 180 cm wysoki - ale jak mi postawili hipotetycznie tak żeby pokazać wysokość to doszłam do wniosku, że do takiej wysokości dom za mały, działka za mała - a nie chce robić wrażenia warowni albo zamku - i płot będzie na 160 cm. Tym bardziej, że te słupki gabionowe przy furtce i bramie będą dużo szersze niż pozostałe.

Sąsiad obok ma 130-140.

hmm ale chyba dobrze zrobiłam?

Renia - powiem Ci, ze właśnie tak powinno być kredyt powinien być i na ogrodzenie a nie tak jak bank liczy - bez wykończeniówki ;) no i na np. 3% bylby a nie 16% jak konsumencki ;)

wiecie co myslałam ze padnę jak moja córka mi cos opowiedziała

moja córka w tym miesiącu długo nie płaciła za obiady, przyszła pani ze stołówki do pani ze świetlicy i mówi, ze Kinga jeszcze w tym miesiacu nie zapłaciła, ta druga do niej, no patrz tacy bogaci a za obiady nie zapłacili......usłyszała to koleżanka mojej córy, więc moja kinga poszła do tej pani i mówi: że wcale nie jest taka bogata jak ona myśli, a pani do niej, no ale przecież taki dom macie, moja córka : ale dom na kredyt, a pani : no ale taki piękny, a córka bo trzeba mieć gust aby taki dom mieć nie tylko pieniądze........................myślałam że padnę:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: życie na wsi:D