Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to tak jak ze sportem...nie ma butow..nie ma treningow :rotfl:

:lol2::lol2::lol2::lol2: /idę dziś do kata znów:cool:/

Dobra to jak pokazuje to i z sukienką doradzicie :)

[ATTACH=CONFIG]263801[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]263802[/ATTACH]

Oczywiście to takie luźne propozycje

czarna ekstra do płaszcza ale raczej na imprezę niż wesele - turkusowa weselna typowo moim zdaniem.

Cześć:)

Cześć :)

A może ta pierwsza ,ale amatantowa będzie lepsza?

Kurcze no wiedziałam, że tak będzie. Facet już dawno ubrany, jeszcze tylko buty, a ja w proszku... A wesele pod koniec miesiąca.

Reni, a to jeszcze aktualne? W ostatnim czasie często widzę kobiety w czarnych, a nawet białych sukienkach - i nie, nia są to panny młode :).

Gazjo, biala tez moze byc...sama w takiej poszlam..

tylko ze ta ciemna co pokazalas, nie wyglada na sukienke weselna..

Nie jest, nie jest. To prawda :). Tylko, że w tym roku dwa wesela i tak jakoś szkoda wydać kasę na dwie niepraktyczne sukienki, więc tak sobie kombinuję :). No, ale skoro odradzacie, to tak musi być :).

gajzo w białych czy kremowych ok ale czarna na wesele, hmm raczej nie, no ja bym nie poszła, amarant jak najbardziej

Ja w sumie miałabym większe opory żeby pójść na wesele w białej sukience. To kolor zarezerwowany dla panny młodej. Ma się wyróźniać na tle innych. To ona ma błyszczeć- choć faktem jest, że ta zasada odeszła do lamusa, i teraz mamy naprawdę pełną dowolność w kwestii ubioru. Czarna ma amarantowe kropki, więc taka czarno-czarna nie jest (a z pewnością praktyczniejsza ) :D.

Czarnego (z tego co wiem) nie wypada ubrać rodzicom państwa młodych. Ta zasada jest chyba wiecznie żywa :), ale i oczywista.