yokasta 04.06.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Tylko bez rajstop, nienawidzę rajstop . Piąteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 to tak jak ze sportem...nie ma butow..nie ma treningow :lol2::lol2: /idę dziś do kata znów:cool:/ Dobra to jak pokazuje to i z sukienką doradzicie [ATTACH=CONFIG]263801[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]263802[/ATTACH] Oczywiście to takie luźne propozycje czarna ekstra do płaszcza ale raczej na imprezę niż wesele - turkusowa weselna typowo moim zdaniem. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Hejka laski Gajzo dla mnie na wesele ta zielona, wogole to ja kocham takie princeski, elegancko , skromnie a jednak wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Czarna to do klubu, poza tym nie chodzi się na wesele w czarnych sukienkach, ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 witam... jestem tego samego zdania co dziewczyny... zielona na wesele jak znalazl..a czarna nie pasuje...szczegolnie te skorzane wstawki...no nie podobaja mi sie one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.06.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Cześć A może ta pierwsza ,ale amatantowa będzie lepsza? Kurcze no wiedziałam, że tak będzie. Facet już dawno ubrany, jeszcze tylko buty, a ja w proszku... A wesele pod koniec miesiąca. Reni, a to jeszcze aktualne? W ostatnim czasie często widzę kobiety w czarnych, a nawet białych sukienkach - i nie, nia są to panny młode . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Hejka!!!! Reni pogratuluj córce, jest the best Co do sukienki to dziewczyny maja racje druga na wesela jakoś mi nie pasuje . MIRLELKO czy ten fernando poradzi sobie z tym bluszczem co w trawie wyrasta ?????Zalęgło się u nas to dziadostwo a czytałam ,że wytępić trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Gazjo, biala tez moze byc...sama w takiej poszlam.. tylko ze ta ciemna co pokazalas, nie wyglada na sukienke weselna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.06.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Gazjo, biala tez moze byc...sama w takiej poszlam.. tylko ze ta ciemna co pokazalas, nie wyglada na sukienke weselna.. Nie jest, nie jest. To prawda . Tylko, że w tym roku dwa wesela i tak jakoś szkoda wydać kasę na dwie niepraktyczne sukienki, więc tak sobie kombinuję . No, ale skoro odradzacie, to tak musi być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 No dobrze...ja zmykam.. Milego i spokojnego dnia nie dajcie sie zwariowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.06.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Hej babeczki:) Miłego dnia:bye: Gajzo zielona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 gajzo w białych czy kremowych ok ale czarna na wesele, hmm raczej nie, no ja bym nie poszła, amarant jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 hejka to witam wszystkich jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Cześć p.s. Reni nie chodzi o wbicie się w dyskusję, tylko jak tu ogarnąć to wszystko jak czytając Was nie ma się czasu siku zrobić, a co dopiero dzieckiem, domem, sobą zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Co Ty Reni taka milusia dzisiaj Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Reni Ty spać nie możesz ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Reni coś chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 wczoraj byłam w naszej szkole i sekretarka powiedziała ,że 6 latki są w klasie z 6 latkami:wave: oby tak zostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.06.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 gajzo w białych czy kremowych ok ale czarna na wesele, hmm raczej nie, no ja bym nie poszła, amarant jak najbardziej Ja w sumie miałabym większe opory żeby pójść na wesele w białej sukience. To kolor zarezerwowany dla panny młodej. Ma się wyróźniać na tle innych. To ona ma błyszczeć- choć faktem jest, że ta zasada odeszła do lamusa, i teraz mamy naprawdę pełną dowolność w kwestii ubioru. Czarna ma amarantowe kropki, więc taka czarno-czarna nie jest (a z pewnością praktyczniejsza ) . Czarnego (z tego co wiem) nie wypada ubrać rodzicom państwa młodych. Ta zasada jest chyba wiecznie żywa , ale i oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 wiecie co nic nie chce, zawsze jestem miła:D asia wiem wiem, ze duzo piszemy ale ty w domu zapracowana a my w pracy mamy luz i jeszcze nam płacą:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts