Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

o w morde ale buty !

nooo to ja chyba w ciagu dnia tez bardziej sexi powinnam sie ubierac....

zaczne jak kupie takie buty :cool:

to tak jak ze sportem...nie ma butow..nie ma treningow :rotfl:

dzisiaj przezylam szok... wyjmuje biale rybaczki...ubieram i o qwa przez biodra ledwo ledwo ale wcisnelam...

chce zapiac..o f@ck ... nie da sie :rolleyes:

wiec wedruje do mojego mezunia i mowie..widzisz to twoja wina...tak mnie zachwalales ze pupa fajna i popatrz.. za fajna... trzeba nowe spodnie kupic :cool:

o butach tez wspomnialam :D

ps ja tez rozm 38 jakby kto pytal..... :cool:

A ze mnie sie śmiała @ jedna :rotfl:

robiłam - ładnie wyglądają tydzien

jak dasz essie + top coat to masz tydzień spokoju - dłużej i tak nie ma sensu bo widać odrost paznokci. Lakier się nakłada bardzo łatwo..

Te buty czarne co wklejacie w Zarze były w zimę - tylko trzeba mierzyć tak żeby maly palec nie wychodził bokiem.

U mnie nawet jak mam Opi pomalowane to do 3-4 dni i są odpryski.Ale ja nie używam rękawic gumowych wszystko rękoma robię....zmywam naczynia sprzątam w ogródku plewie:rolleyes:

bo musisz dać dwie warstwy top coat dać i masz spokój - sam lakier każdy nawet dior po 3 dniach wygląda d d.

Mnie hybryda na dłoni utrzymuje się ładnie dwa tygodnie. .

Dziewczyny ale przecież hybrydowe trzeba zmyć po 2 tyg nieważne czy jest odrost czy nie ( niektórzy do maks 3) bo inaczej niszczy się płytka paznokci.