Magda_lena85 05.06.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Renia muszę jechać do Jaworzna do elektrowni w przyszłym tyg - trafię tam? czy jakaś skomplikowana droga?outlet będę miała po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 wiecie co nic nie chce, zawsze jestem miła:D ... Ta... ... asia wiem wiem, ze duzo piszemy ale ty w domu zapracowana a my w pracy mamy luz i jeszcze nam płacą:lol2::lol2::lol2::lol2: No to teraz już jestem spokojna. Reni wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Hejka wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 o w morde ale buty ! nooo to ja chyba w ciagu dnia tez bardziej sexi powinnam sie ubierac.... zaczne jak kupie takie buty to tak jak ze sportem...nie ma butow..nie ma treningow dzisiaj przezylam szok... wyjmuje biale rybaczki...ubieram i o qwa przez biodra ledwo ledwo ale wcisnelam... chce zapiac..o f@ck ... nie da sie wiec wedruje do mojego mezunia i mowie..widzisz to twoja wina...tak mnie zachwalales ze pupa fajna i popatrz.. za fajna... trzeba nowe spodnie kupic o butach tez wspomnialam ps ja tez rozm 38 jakby kto pytal..... A ze mnie sie śmiała @ jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mam mega lenia dzisiaj w sobie - to jest straszne ,może jakby mi płacili za to co robię byłoby lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 aha bo chciała któraś lakiery essie ( najlepsze) - w superpharm na całą kolekcję jest - 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A co myślicie o wyciętych szpilkach ? Właśnie na nie poluję . [ATTACH=CONFIG]263795[/ATTACH] Cuuuuuudne są i przesexowne !!!' Ja niestety nie mogę takich....mam wysokie podbicie i koszmarnie to wyglada w takich szpileczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ooooo super!!! Akurat dzisiaj sie do Superpharmy wybierałam.;)Robila któraś manicure hybrydowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ja robię często i pedicure też hybrydowy zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 robiłam - ładnie wyglądają tydzienjak dasz essie + top coat to masz tydzień spokoju - dłużej i tak nie ma sensu bo widać odrost paznokci. Lakier się nakłada bardzo łatwo.. Te buty czarne co wklejacie w Zarze były w zimę - tylko trzeba mierzyć tak żeby maly palec nie wychodził bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Faktycznie trzyma sie do 6 tygodni? Na stopy tez warto czy tylko ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.06.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Cuuuuuudne są i przesexowne !!!' Ja niestety nie mogę takich....mam wysokie podbicie i koszmarnie to wyglada w takich szpileczkach. Jesssu, chyba je kupię... A facet mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mnie hybryda na dłoni utrzymuje się ładnie dwa tygodnie. Potem rzeczywiście wchodzi odrost i nie wygląda to dość dobrze, ale np. pedicure jest fajną opcją też. Dłużej niż na dłoni na pewno wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 U mnie nawet jak mam Opi pomalowane to do 3-4 dni i są odpryski.Ale ja nie używam rękawic gumowych wszystko rękoma robię....zmywam naczynia sprzątam w ogródku plewie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.06.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jesssu, chyba je kupię... A facet mnie zabije Ale ze skóry, bo na zdjęciu to chyba zamsz (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Fajna, bo lakier się utrzyma długo. Ale potem z tym odrostem wygląda to niefajnie. Za to na stopie (mi przynajmniej) utrzymuje się jeszcze dłużej, bo mi wolniej rosną paznokcie. Na lato w sam raz. Do sandałków. Ja zawsze na wakacje robię na stopy hybrydę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 No właśnie na lato chce spróbować.:)Zapisalam sie na przyszły tydzień ale tylko na manicure zadzwonię chyba i pedicure tez dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Czyli ile na tych stopach to wytrzymuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 U mnie nawet jak mam Opi pomalowane to do 3-4 dni i są odpryski.Ale ja nie używam rękawic gumowych wszystko rękoma robię....zmywam naczynia sprzątam w ogródku plewie:rolleyes: bo musisz dać dwie warstwy top coat dać i masz spokój - sam lakier każdy nawet dior po 3 dniach wygląda d d. Mnie hybryda na dłoni utrzymuje się ładnie dwa tygodnie. . Dziewczyny ale przecież hybrydowe trzeba zmyć po 2 tyg nieważne czy jest odrost czy nie ( niektórzy do maks 3) bo inaczej niszczy się płytka paznokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Na stopach to taki normalny mi sie spokojnie 3-4 tygodnie trzyma to po co hybrydę mam robić jak trzeba zmyc po dwóch tygodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts