Mika55 05.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Witam,jestem nowa na tym forum, proszę o info jak mogę dodać nowy temat?Poszukuję ludzi, którzy budują wg projektu MIKRUS NF 40 (studio projektowe Domowe Klimaty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 laski hybryda jest fajna bo dzis mam klapki a jutro pełne buty a lakier sie trzyma tak samo, a jak mam pomalowane zwykłym lakierem to nie które pełne buty go niszczą np meliski baleriny, więc jak mam świeży pedikur to nie zakładam pełnych butów a przy hybrydzie jeden kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 To zależy od paznokcia chyba. Na dłoniach trzymam dwa tygodnie, bo potem wchodzi odrost. Zmywam i często robię nowy manicure. Ale na stopie? Nigdy mi się płytka nie zniszczyła, a na pewno miałam dłużej niż dwa tygodnie. w zeszłym tygodniu robiłam hybrydę na stopy i umówiłam się na następną na 6 lipca. Tyle mi wytrzyma spokojnie. Kiedyś miałam żele - te to dopiero niszczą płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 laski hybryda jest fajna bo dzis mam klapki a jutro pełne buty a lakier sie trzyma tak samo, a jak mam pomalowane zwykłym lakierem to nie które pełne buty go niszczą np meliski baleriny, więc jak mam świeży pedikur to nie zakładam pełnych butów a przy hybrydzie jeden kit Dokładnie tak. Nie odpryskuje lakier w ogóle. I nieważne jaki but. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.06.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 hmm... ja używam tylko Maybelinne Colorama i spokojnie mi się 4-5 dni trzyma na rękach. Dłużej nie potrzebuję bo i tak mi się nudzi Nie wytrzymałabym z jednym lakierem 2-3 tygodnie. Pomijając, że paznokiec odrasta, wyciera się... trzeba mu nadac kształt co jakiś czas. I umyć porządnie od spodu:eek: Reni, mnie sie nie ściera Colorama. To dobre lakiery w bardzo dobrej cenie Czy mam trampki i skarpety jak dzisiaj, czy klapki jak wczoraj, czy balerinki. Jak lakier dobrze wyschnięty to go nic nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Eee, to ja sobie chyba tą hybrydę odpuszczę. Auto hybrydowe to bym mogła mieć, ale paznokcie zostawię sobie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A bardzo fajny też jest manicure japoński. Tylko że to raczej pielęgnacyjny zabieg niż upiększający. Ale jeśli ktoś ma zniszczoną płytkę albo łamliwe paznokcie, to 2-3 serie i widać znaczną poprawę. Ja miałam właśnie po żelach zniszczone paznokcie i powoli wracały do zdrowia dzięki japońskiemu właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 nieważny lakier ( chociaż essie kocham) najważniejsze to porządne dwie warstwy utwardzacza top coat i nie ma szans na zniszczenie butami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.06.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Magda,, na Coloramę nic nie nakładam. I nie niszczy się Na rękach po 4-5 dniach ściera się delikatnie na końcówkach palca wskazującego. Ale nic nie odpryskuje, nie odgniata sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 laski cieżko zniszczyć paznokcie u stóp po hybrydzie, one są inne niz u rąk, cieńsze i słabsze a u nóg zupełnie coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mnie się na stopach lakier nie niszczy, za to na dłoniach . Codziennie muszę malować od nowa . Wystarczy wymyć jeden garnek i po lakierze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Magda a co to jest ten top coat? Na hybrydę tez sie kładzie czy tylko na zwykły lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Na hybrydę tego się nie daje. Hybryda to inny lakier, który jest utwardzany w tej specjalnej maszynce do paznokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.06.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mnie się na stopach lakier nie niszczy, za to na dłoniach . Codziennie muszę malować od nowa . Wystarczy wymyć jeden garnek i po lakierze . Zmień lakier Ja jak ma do wykorzystania jakiś, który mi się podoba, a jest nietrwały, to daję jako bazę Coloramę taką mleczną jaśniutką. I trzyma się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) na hybryde się nie daje - ale z tego co czytałam to skład jest podobny tego utwardzacza. Fajna - top coat to taka warstwa ochronna dla lakieru, utwardzacz, szybciej lakier schnie, jest dużo trwalszy. Najlepszy saly hansen - bardzo wydajny - do roku. z doświadczenia wiem, że przygotowanie przed jest ważne - a nie sama marka itp. Najpierw porządnie odtłuszczone zmywaczem, podkład, 2 warstwy lakieru, 2 warstwy top coat i jest spokój . Agatha - mam coloramę 2 szt ale leży - nie ten pędzelek - nie umiem nim operować lewą ręką a muszę mieć idealnie.Dlatego essie i tylko essie - raz spróbowałam i przepadłam. Pędzelek i konsystencja ekstra. a wiecie na co zachorowalam i chyba kupię - aqua brown make up forever - takie coś specjalne do brwi - do kupienia w sephora ( nadaje kolor, można zrobić idealne brwi, domalować idealnie imitacje włosków...no ekstra) Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A jakiej bazy używasz, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Teraz wszystkie weszły na sephora i klikają co to takiego Ja nie umiem uzywac takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Zmień lakier Ja jak ma do wykorzystania jakiś, który mi się podoba, a jest nietrwały, to daję jako bazę Coloramę taką mleczną jaśniutką. I trzyma się Mam teraz ten Maybelline, ale chyba stary (w Rossmanie czy SuperPharm stoją na podświetlanych półkach i są zagrzane - nienawidzę tego!), bo lakier nakłada się masakrycznie nierówno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 haha już wklejam tu brwi Maxineczki zrobione aquabrown[ATTACH=CONFIG]263838[/ATTACH] tak wygląda sam produkt:http://1.bp.blogspot.com/-AJ8_YbxGV4U/UTY8iTd-O9I/AAAAAAAABgw/uLw6XjxOLb4/s1600/DSC_0049-001.JPG resztę zgoglujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Weszłam na Maxineczke- mój pierwszy raz i jak ona pięknie oczy maluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts