stufi 15.06.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 witaj reni dawno się nie odzywałam ale ciągle jestem w niedoczasie dopiero wczoraj nadrobiłam zaległości. gratuluję pięknych roślinek w ogródku, domek dla dzieci rewelacyjna sprawa a i pieniek niczego sobie mam pytanko dot. przycisku geberit w górnej łazience. zamontowałaś przycisk sigma 50 uniwersalny? a co włożyłaś do środka? czy to jakieś lustro? proszę podpowiedz mi bo mam problem co wybrać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.06.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 stufi ja mam tę sigma 50 ale to lustro dymione juz tam było, płaciłam około 700 zł za ten przycisk, i za każdym razem trzeba je czyscić jak lustro ale ładnie wygląda, ten przycisk właśnie tak się nazywał- lustro dymione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 dostałam dziś krzesło - piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 helloł pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Zamiast pokazać, tylko smaczku narobiłaś dawaj tę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.06.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 dostałam dziś krzesło - piękne Pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jakie krzesło????? Wdepnij później do mnie zobaczyć, jaki mam pięęęęęękny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 a kupiłam białego eameska z oparciami ale fotka może juro bo przyjechał mi do firmy, stoi nie złożony i nie wiem kiedy go przywiozę do domu bo ja w tym tygodniu korzystam kurna chata z transportu miejskiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 To spowiadaj się szybciutko: - gdzie ma docelowo stanąć - czy kupiłaś inspirowanego, czy szarpnęłaś się na ORYGINAL? Halo, halo, czemu z miejskiego? Czyżbyś auto sprzedała i na nowe czekasz? EDIT: Widzę, że masz już neta w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 już piszę ma stanąć w nowej sypialni przy toaletce, pewno nigdy przy niej nie usiądę ale zawsze marzyłam więc będzie, pozatym w sypialni mam wolne dwa kąty:D niestety inspirowany czekam na nowe? ha dobre, niestety auto u lekarza, oj aniu jak bym taką kasę miała na zbyciu to pewno fotki ogrodzenia byście oglądały w końcu mam internet w domu a bardziej szczegółowo nowy laptop bo stary padł, i znowu nic nie robię tylko na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 oj aniu jak bym taką kasę miała na zbyciu to pewno fotki ogrodzenia byście oglądały No tak... A wiesz, co planujesz? Masz juz w głowie, jak będzie wyglądało? Mi się ostatnio we Wrocku jedno spodobało i moja dotychczasowa wersja ma teraz konkurenta. Na szczęście nie muszę się tym teraz martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 no ja mam już wszystko rozplanowane bo jeszcze jeszcze w tym roku zaczniemy, a więc 3 strony ze względu na długość - siatka a z przodu otoczaki w gabionach i betonowe proste bryły z cienkimi prześwitami w kształcie prostokątów, brama ze stali nierdzewnej jak na balkonach. zapomniałam dopisać ze może zaczniemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 a z przodu otoczaki w gabionach Naprawdę!!!!!!!!!!!! Nam właśnie taki płot się spodobał. Co koło niego jedziemy, to mówimy, że ładny. No i teraz mąż mówi, że woli taki niż murowany z przęsłami... Super A masz jakiś kosztorys? Wiesz mniej więcej ile Was to wyniesie? No i ile macie do ogrodzenia od frontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.06.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ja na te gabiony też choruję i takie ogrodzenie mi się bardzo podoba. Natomiast mój mąż mówi stanowczo nie . Będę cieszyć oczy Waszymi ogrodzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) ogrodzenia z przodu mam 26mb, z czego 5 mb to brama i powinnam się zmieścić w 5 tyś, kamienie w gabionach to około 15 tyś, i betonowe ogrodzenie około 3 tyś, pod warunkiem że robocizna po naszej stronie, mój mąż tak sie ostatnio wkur..... iż zakomunikował że już będzie wszystko sam robił, wyobraź sobie że po wielkiej ulewie , podjazd nam się wali(pod nim jest rów medioracyjny) bo fachmany rury nie dali, tzn dali jakieś strzępy a nową zakosili, teraz musimy rozwalić kostkę, wygrzebać wszystko, dać rury i od nowa, szlag mnie trafia, dwa dni jak nic stracone Edytowane 19 Czerwca 2012 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ja na te gabiony też choruję i takie ogrodzenie mi się bardzo podoba. Natomiast mój mąż mówi stanowczo nie . Będę cieszyć oczy Waszymi ogrodzeniami. ja tam znam sposoby aby męża przekonać jak obiecam że będzie np: codziennie to je mi z ręki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 jak obiecam że będzie np: codziennie to je mi z ręki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 jak obiecam że będzie np: codziennie to je mi z ręki:D http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif Ogrodzenia masz tyle co ja - u nas trochę ponad 28 metrów... Kurcze, sporo kasy na to ogrodzenie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 dziewczyny wiecie co zrobilam w niedzielę, kupiłam stary kredens w stylu art deco i po mojej renowacji stanie pod schodami a w nim nowa zastawa stołowa, nawet mąż przyznał że nie będziemy do końca życia jeść na ikeowych talerzach, oczywiscie sam przeprowadzi renowację tylko nie mówcie mi ze do nowoczesnych wnętrz nie pasuje bo ja nieskromnie uważam że taka perełka super u mnie będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif Ogrodzenia masz tyle co ja - u nas trochę ponad 28 metrów... Kurcze, sporo kasy na to ogrodzenie potrzeba na cenę takiego ogrodzenia ma wpływ wypełnienie, zależy jakie kamienie kupisz, same gabiony nie są az takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts