Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witaj reni

dawno się nie odzywałam ale ciągle jestem w niedoczasie

dopiero wczoraj nadrobiłam zaległości. gratuluję pięknych roślinek w ogródku, domek dla dzieci rewelacyjna sprawa a i pieniek niczego sobie ;)

mam pytanko dot. przycisku geberit w górnej łazience. zamontowałaś przycisk sigma 50 uniwersalny? a co włożyłaś do środka? czy to jakieś lustro? proszę podpowiedz mi bo mam problem co wybrać.

pozdrawiam

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

już piszę

ma stanąć w nowej sypialni przy toaletce, pewno nigdy przy niej nie usiądę ale zawsze marzyłam więc będzie, pozatym w sypialni mam wolne dwa kąty:D

niestety inspirowany

czekam na nowe? ha dobre, niestety auto u lekarza, oj aniu jak bym taką kasę miała na zbyciu to pewno fotki ogrodzenia byście oglądały

w końcu mam internet w domu a bardziej szczegółowo nowy laptop bo stary padł, i znowu nic nie robię tylko na fm

oj aniu jak bym taką kasę miała na zbyciu to pewno fotki ogrodzenia byście oglądały

No tak...

A wiesz, co planujesz? Masz juz w głowie, jak będzie wyglądało? Mi się ostatnio we Wrocku jedno spodobało i moja dotychczasowa wersja ma teraz konkurenta. Na szczęście nie muszę się tym teraz martwić :lol2:

no ja mam już wszystko rozplanowane bo jeszcze jeszcze w tym roku zaczniemy, a więc 3 strony ze względu na długość - siatka

a z przodu otoczaki w gabionach i betonowe proste bryły z cienkimi prześwitami w kształcie prostokątów, brama ze stali nierdzewnej jak na balkonach.

zapomniałam dopisać ze może zaczniemy:D

a z przodu otoczaki w gabionach

Naprawdę!!!!!!!!!!!! Nam właśnie taki płot się spodobał. Co koło niego jedziemy, to mówimy, że ładny. No i teraz mąż mówi, że woli taki niż murowany z przęsłami... Super :)

A masz jakiś kosztorys? Wiesz mniej więcej ile Was to wyniesie? No i ile macie do ogrodzenia od frontu?

ogrodzenia z przodu mam 26mb, z czego 5 mb to brama i powinnam się zmieścić w 5 tyś, kamienie w gabionach to około 15 tyś, i betonowe ogrodzenie około 3 tyś, pod warunkiem że robocizna po naszej stronie,

mój mąż tak sie ostatnio wkur..... iż zakomunikował że już będzie wszystko sam robił, wyobraź sobie że po wielkiej ulewie , podjazd nam się wali(pod nim jest rów medioracyjny) bo fachmany rury nie dali, tzn dali jakieś strzępy a nową zakosili, teraz musimy rozwalić kostkę, wygrzebać wszystko, dać rury i od nowa, szlag mnie trafia, dwa dni jak nic stracone

Edytowane przez reni1980

dziewczyny

wiecie co zrobilam w niedzielę, kupiłam stary kredens w stylu art deco i po mojej renowacji stanie pod schodami a w nim nowa zastawa stołowa, nawet mąż przyznał że nie będziemy do końca życia jeść na ikeowych talerzach, oczywiscie sam przeprowadzi renowację

tylko nie mówcie mi ze do nowoczesnych wnętrz nie pasuje bo ja nieskromnie uważam że taka perełka super u mnie będzie wyglądać:D