Magda_lena85 05.06.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Kajmakowa z saly hansen mam teraz ale dobra jest też ta z eveline Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ma idealne brwi - piękne są - chyba najładniejsze jakie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 No , racja .Ładne brwi ,pięknie podkreślone to połowa sukcesu udanego makijażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Znam tę laskę. Tzn. z internetów. Już kiedyś na nią patrzyłam. Bo brwi zawsze chcę jakoś podpatrzeć. Kiedyś do brwi używałam bobbi brown taki żel czy tusz, ale guzik dało, ale zaraz obczaję to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 05.06.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Wo mi to w ogóle nie potrzebne brwi mam ciemne i bardzo gęste wręcz odwrotni muszę je przerzedzaća po drugie trzeba umiejętnie się posługiwać takim specyfikiem a dla mnie to by była wyższa szkoła jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 też żel mam też ale z MAC no fajny ale to nie to, kredki i inne mam i nie ma tego efektu ekstra .... bo później jak są ładnie zrobione to wygładzić można zwykłym woskiem. Piękne robi makijaże i takie dokładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ładne brwi to podstawa . I w sumie żadna kosmetyczka tego nie zrobi. Ja przed ślubem byłam w tzw. brow barze i to było to! Czyli nie tylko regulacja + henna, ale dobranie brwi do kształtu twarzy, jakby namalowanie ich od nowa, ale bazując na tym, co dała matka natura. Całkowicie się zmieniłam! Panie w salonie się śmiały, że brow bar to najtańszy z liftingów (i miały rację ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ciekawe jakby moje cienie i doły zamaskowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 05.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilonka brow bar nie wiedziałam nawet co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ale Extra te brwi ma.:eek:Sliczne ....chyba zainwestuje w takie cos.;)Mam wprawdzie permanentny ale....zrobiony z 5 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 nie ma za co - tylko nie zrażaj się Kochana pierwszym efektem jakby był zły - bo podobno trzeba wprawy w nakładaniu. Ja mam przerwę w jednej i do tego bardzo jasne więc ich prawie nie widać Mirka ale jakie cienie i doły? pod oczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 kurcze ja nie mogę, no laski dla mnie to wyższa szkoła jazdy, ja nawet nie umiem cieniami malować:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilonka brow bar nie wiedziałam nawet co to jest No właśnie robią identyczne jak ma ta pani na Magdy zdjęciu . Tylko oczywiście zgodnie z Twoim łukiem. Twarz wygląda młodziej. Jakby wszystko uniesione, po liftingu . Nawet bez makijażu jakby lekko podmalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mirka ale jakie cienie i doły? pod oczami? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 no właśnie brwi zmieniają twarz - robi się wyraźniejsza itp... warto zainwestować tym bardziej, ze ten aqua brown jest wydajny - 2 lata spokojnie - tylko opanowac nakładanie. Renia - cieni to ja też prawie w ogóle - ale rozświetlaczy, bronzerów, róży, tusze..... uwielbiam szczególnie limitowane się śmiej - ale cieni i dołów w brwiach nie widziałam hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona to daj twoją fotę z tymi brwiami a tymi na codzień, zaraz zobaczymy czy tak fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Wow jakie piękne makijaże ona robi!!! :jawdrop:Chyba bym nie umiała powtórzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Reni, na co dzień też mam hennę, ale to nie to samo. Zaraz czegoś poszukam. Tylko to nie będzie miarodajne, bo makijaż (profesjonalny) ślubny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilonka, daj porównać. Co to ten bar brwiowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A, ale mam chyba zdjęcie ślubnego próbnego sprzed zrobienia brwi, to będzie miarodajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts