Ilona Agata 05.06.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kurde, tylko nie mam tych brwi z bliska nigdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona, a to w samochodzie to też brow bar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Nie, w samochodzie to moje, haha, podkreślone przez kosmetyczkę jakimś cieniem, ale nie wyregulowane w brow bar (tylko przeze mnie ). Te drugie to już zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona dlaczego obcielas włosy????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona dlaczego obcielas włosy????!!!! Bo fajniej wyglądam w krótkich . Tylko teraz mam mega brzydką fryzurę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 No i nie ukrywam, po porodzie tak mi wypadały, że wszędzie była moja sierść . Garściami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tego nie chciałam napisać.:DAle tak....;)Widać ze dość mocno ci wyskubala te brwi chyba? Ale ładny kształt i kolorem podkreślone.Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.06.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona, może z bliska te z Baru byłyby lepsze.Bo póki co to z samochodu zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tak, wyskubane ciut za mocno, dlatego drugi raz nie poszłam . Ale kształt dobrany zupełnie inaczej niż po hennie u kosmetyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 po ciąży każdemu wypadają - to normalka dopóki hormony szaleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.06.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 No co Wy. W krótkich wygląda lepiej. Baaa, w ciemnych ogólnie. Jest z pazurem, luzem, jak trzeba to i elegancko. Bardzo neutralna fryzura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 kurcze dla mnie i jedne i drugie ładne brwi, i ładna dziewucha a i włosy masz ładne i długie jak na ślubie i krótkie jak wczoraj na blogu i proszę cię nie sciemniaj ze brzydkie, siano, chude czy jeszcze jakiekolwiek inne, a o figurze nie wspominam, no idealna i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dobra, ja uciekam, idę zobaczyć o co chodzi z tą cichą wyprzedażą. Może coś upoluję fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Poszłam a tu dwie strony więcej ,nie nadrabiam bo czasu brak Tak doły i cienie pod oczami ,u mnie to masakra .Wiem pierwsza zasada wysypiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja tez chyba za robotę sie wezmę w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 laski robota nie zając, nie ucieknie, nie ma takiej obawy:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mirka z MAC jest korektor https://www.douglas.pl/douglas/Makija%25C5%25BC-Twarz-Korektory-MAC-Korektory-Pro-Longwear-Concealer_productbrand_3000038554.html - trzyma caly dzień i zakrywa wszystko szczególnie te sino-niebieskie w ogóle to ja chyba za dużo kasy wydaję na mazidła... bo Wy jakoś nic o nich nie piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Poszłam a tu dwie strony więcej ,nie nadrabiam bo czasu brak Tak doły i cienie pod oczami ,u mnie to masakra .Wiem pierwsza zasada wysypiać się U mnie też teraz. Pamiętajcie, że to są foty tuż sprzed ślubu, sryliony wizyt u kosmetyczki, całe wakacje na to poświęciłam, już od maja w sumie . Peelingi kawitacyjne, maseczki nawilżające, a i u fryzjera byłam z trzy razy. Jakbym na co dzień tak o siebie dbała, to pewnie byliby ze mnie ludzie, bo teraz to mamuśka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ja nic nie pisze bo niewiele kupuję, mam podkład mineralny, puder zmiękczający (cokolwiek to znaczy), korektor pod oczy, tusz i pomadkę bezbarwną a i róz też mam i używam, to wszystko a i nie cierpię czytać o kosmetykach, wchodzi do sephory, jak ktoś mi napisze renia to jest fajny puder kup sobie to kupię ale sama go nie wynajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 to pewnie byliby ze mnie ludzie, bo teraz to mamuśka Ilona kopnę cię w dupę, na serio, zawsze wchodzę na bloga i patrzę na ciebie i myślę - zajebista laska, no niby co masz nie tak, ładna buzia, cycki ładne figura zajebista, wszystko idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts