Ilona Agata 05.06.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dzięki Reni, ja tam zawsze coś znajdę, aktualnie włosy, ale już dzwonię i zapisuję się do fryzjera , bo wszystko w sumie do naprawienia. Ja o mazidłach nie lubię, fluid używam od wielkiego dzwonu, od dwóch lat wcale . Korektor tak, bo mam doły pod oczami. Pudru wcale, bo czuję się jak w masce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja mazidła mam takie : podkład ,puder,korektor,tusz,cień, krem na noc na dzień i błyszczyk .No i brąz na policzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jade po młodą ,i po 6 buty w tym roku na zmianę do przedszkola:bash::bash:.Póxniej ma występ i mama na foto reportera pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A, kremy tak, kremów używam dużo. To chyba uzależnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.06.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jeny, ja jednego oleju do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 o kremy to ja też, do twarzy mam chyba z 6 rodzajów a i pod oczy około 7 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 agata jakiego oleju? bio oil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jeszcze balsamy, maseczki, mam całą szafę maseczek (tych małych, jednorazowych). Wysypują się, jak otworzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja teraz poluję na olej kokosowy. Podobno w Almie jest, ale nie miałam ostatnio okazji tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 o jezu Magda pytałaś o elektrownię, tak prosta droga, będziesz jechać obok outlet, musisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dobra, umówiłam się do poznańskich mistrzów fryzjernictwa, oby było warto, bo samo obcięcie powyżej stówy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 o jezu Magda pytałaś o elektrownię, tak prosta droga, będziesz jechać obok outlet, musisz:) ok dzięki -bo cholercia nigdy tam nie byłam sama - zawsze z kims:cool: ja mam krem 1 na dzień 1 na noc i tyle +1 tonik - z lpr i biodermy - bo chyba o regularność w kremach chodzi a nie ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona myślę ze warto, jeden obiad poza domem mniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dobra, umówiłam się do poznańskich mistrzów fryzjernictwa, oby było warto, bo samo obcięcie powyżej stówy . Ilona cena normalna - u mnie "na wsi" bierze babka tyle za ścięcie - ale miałam już wcześniej pisać - albo sugerować zmieniając fryzjera co chwile po np pierwsze cięcie nieudane nie dasz szansy na poznanie swoich preferencji i rodzaju włosów. Ja mam ponad 10 lat tą samą - wchodzę i nie muszę nic mówić jej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Już raz u nich byłam, było ok, tylko daleko muszę jechać. W sumie jak zaufam, to będzie dobrze. Potrzebuję bardziej stylisty (kogoś, kto doradzi, fachowo dobierze fryzurę do włosów) niż fryzjera. Zawsze idę ze zdjęciem, a mam zupełnie inne włosy i najbardziej rozwala mnie, jak podczas suszenia (po umyciu, obcięciu) babka nagle zauważa: "To pani włosy się kręcą? Ciężko będzie z taką fryzurą!". Nosz kurde, dobry fryzjer chyba po obejrzeniu widzi, że włosy z natury są lekko falujące , a nie suszy i dopiero zauważa problem przy układaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 nie no Magda samo cięcie za 100 zł to dużo, ja za mycie i modelowanie i strzyżenie u dobrego fryzjera płacę 70 -90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dużo, ja zawsze byłam za 50-70 zł. Taka jest mniej więcej stawka, ale u najlepszych (trzy takie salony mamy) ok. 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 150 za samo ciecie to bardzo dużo bym powiedziała, czyli w moim przypadku 2 razy farbowanie to 500 zł?:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 G. to śląskie miasto milionerów podobno u mnie full opcja: farba, podcięcie, modelowanie 180 zł + 60 zł jak się chce zabieg jakiś nawilżający na włosy przy czym dużo zalezy od firmy na której pracują - u mojej to paul mitchell i jeszcze jakaś jak mieli kerastese/loreal/matrix do wizyta w 120 się zamykała. i po co się było uczyć :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A najbardziej mnie rozwala, jak siadam na fotelu i pytają: "To jak tniemy?", a ja zawsze mówię: "Jak pani uważa. Można zrobić wszystko! Obciąć na krótko lub zostawić, co najłatwiej będzie mi układać". Jak nie mam ze sobą zdjęcia fryzury, to zawsze podcinają tylko końcówki . Raz jeden trafiłam do babki, która bardzo się ucieszyła, obejrzała włosy, pobiegła na zaplecze, przyniosła swój telefon z propozycją fryzury (z jakiś targów, na których wygrała). Pięknie mnie obcięła, ludzie na ulicy zaczepiali o namiar na fryzjerkę, ale jak poszłam drugi raz, to już jej nie było (niby zachorowała, potem nie wróciła do pracy, nie wiem, co się stało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts