Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

G. to śląskie miasto milionerów podobno ;):lol2:

u mnie full opcja: farba, podcięcie, modelowanie 180 zł

+ 60 zł jak się chce zabieg jakiś nawilżający na włosy

przy czym dużo zalezy od firmy na której pracują - u mojej to paul mitchell i jeszcze jakaś

jak mieli kerastese/loreal/matrix do wizyta w 120 się zamykała.

i po co się było uczyć :rotfl::rotfl::rotfl:

Tak, ale tutaj powyżej stówy samo obcięcie z myciem i układaniem ;).

Zazwyczaj 70 zł.

bo oni liczą od głowy - u mojej obcięcie też 100 ale jak już farbę robisz i full service to suma 180 a nie 100 za obcięcie 100 za farbę i 60 za modelowanie.

Tak chyba każdy normalny fryzjer liczy.

Nie, w Poznaniu nie :no:. I zawsze namawiają na dwa/trzy kolory, żeby nadać głębi, czyli zapłacić w praktyce za dwie, trzy farby (masakryczne sumy).

nie Reni właśnie odwrotnie napisałam - źle to odebrałaś.

Przesłanie było takie, ze fryzjer uczy się wiadomo - ale mniej niż na studiach 5letnich + uprawnienia - a profity ma dużo większe.

Ja nie kategoryzuję ludzi - raczej zazdroszczę fryzjerką, że w końcu zrobił się z tego porządny i pożądany zawód.

/ tylko na górników jestem cięta tych na powierzchni hahah / ;)

Asia - ja też olej..i mam za 50 zł cała flaszkę na pół roku ;)

hej :)

a moj fryzjer bierze za sciecie 25 pln :p kolega meza z podstawowki :) zawsze u niego sa taaaaakie kolejki, zapisujemy sie z 3tyg wyprzedzeniem (na godziny popoludniowe, bo w dzien ma w miare luz), a pracuje w 'zwyklym osiedlowym zakladzie' (prowadzi na spolke z jedna babka i niestety ma ona fatalny gust jesli chodzi o wyglad samego zakladu) ;) jak raz mu podeslalam kolezanki to od tej pory jezdza tylko do niego (sama musze przez pol krk jechac) ;)