Ilona Agata 05.06.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja za farbę u fryzjera (z cięciem) zawsze koło 300 zł płacę . Ale farbowałam, jak miałam długie, do łopatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 G. to śląskie miasto milionerów podobno u mnie full opcja: farba, podcięcie, modelowanie 180 zł + 60 zł jak się chce zabieg jakiś nawilżający na włosy przy czym dużo zalezy od firmy na której pracują - u mojej to paul mitchell i jeszcze jakaś jak mieli kerastese/loreal/matrix do wizyta w 120 się zamykała. i po co się było uczyć :rotfl: Tak, ale tutaj powyżej stówy samo obcięcie z myciem i układaniem . Zazwyczaj 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 150 za samo ciecie to bardzo dużo bym powiedziała, czyli w moim przypadku 2 razy farbowanie to 500 zł?:bash: Tylko to nie są fryzjerzy, a artyści nożyczek, haha. Czy też: styliści. Raz spróbuję, co mi tam, i tak nie chodzę często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 bo oni liczą od głowy - u mojej obcięcie też 100 ale jak już farbę robisz i full service to suma 180 a nie 100 za obcięcie 100 za farbę i 60 za modelowanie. Tak chyba każdy normalny fryzjer liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 bo oni liczą od głowy - u mojej obcięcie też 100 ale jak już farbę robisz i full service to suma 180 a nie 100 za obcięcie 100 za farbę i 60 za modelowanie. Tak chyba każdy normalny fryzjer liczy. Nie, w Poznaniu nie . I zawsze namawiają na dwa/trzy kolory, żeby nadać głębi, czyli zapłacić w praktyce za dwie, trzy farby (masakryczne sumy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Często też twierdzą, że trzeba zdjąć poprzedni kolor albo najpierw rozjaśniacz, później farbę, bo sama farba (odcień blond 7-8 na przykład) nie chwyci.Dlatego ja często farbowałam sama. Mniej zniszczone włosy i dokładnie 10 razy taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona coś nie gra bo u Leszka Czajki masz taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona coś nie gra bo u Leszka Czajki masz taniej U Leszka czy jego stylistów? Poka cennik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kiedyś mąż wszedł dla mnie do Leszka zapytać, czy sam obcina - jakby żona przyszła - ile to kosztuje, pamiętam, że byłam pozytywnie zaskoczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ... Ja mam ponad 10 lat tą samą - wchodzę i nie muszę nic mówić jej... Ja to samo za balejaż z obcinaniem bierze 7 dych i jeszcze kawusię sobie zawsze pijemy u mnie i ploteczki odchodzą jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 To jest cennik gdzie idę (zakładka oferta): http://hbs.pl/Koloryzacja 180-400 zł (zależy od koloru, długości włosów, gęstości, ilości farby itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 cennik w Wwie jest ten sam dla niego i dla jego stylistów - przy czym on ma terminy z kosmosu - mówię o atelier nie o tym centrum kerastese, które też on prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Magda z tym uczeniem to pojechałaś, fryzjer tez się uczy a stanie na nogach 8 godzin to masakra, właśnie nie wiem dlaczego w naszym kraju tak różnie traktuje się ludzi, lekarz czy adwokat to ktoś a fryzjer to nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.06.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Teraz na oleju kokosowym jadę Do smażenia, gotowania, duszenia, pieczenia, do twarzy, ciała, włosów, do demakijażu, dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ... + 60 zł jak się chce zabieg jakiś nawilżający na włosy ... O! To też dobre, ja za takie zabiegi: maska i pół h pod suszarką płaciłam 5 - 10 zł. Teraz tylko olej sobie kładę na włosy sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.06.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Reni, jednak wiedza, którą musi posiadać prawnik, architekt czy kierownik budowy... a fryzjer.... przepaść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 nie Reni właśnie odwrotnie napisałam - źle to odebrałaś. Przesłanie było takie, ze fryzjer uczy się wiadomo - ale mniej niż na studiach 5letnich + uprawnienia - a profity ma dużo większe. Ja nie kategoryzuję ludzi - raczej zazdroszczę fryzjerką, że w końcu zrobił się z tego porządny i pożądany zawód. / tylko na górników jestem cięta tych na powierzchni hahah / Asia - ja też olej..i mam za 50 zł cała flaszkę na pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 hej a moj fryzjer bierze za sciecie 25 pln kolega meza z podstawowki zawsze u niego sa taaaaakie kolejki, zapisujemy sie z 3tyg wyprzedzeniem (na godziny popoludniowe, bo w dzien ma w miare luz), a pracuje w 'zwyklym osiedlowym zakladzie' (prowadzi na spolke z jedna babka i niestety ma ona fatalny gust jesli chodzi o wyglad samego zakladu) jak raz mu podeslalam kolezanki to od tej pory jezdza tylko do niego (sama musze przez pol krk jechac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Teraz na oleju kokosowym jadę Do smażenia, gotowania, duszenia, pieczenia, do twarzy, ciała, włosów, do demakijażu, dla dziecka Właśnie na to poluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 czlowieka chwile nie ma i po powrocie od tych stron http://macg.net/emoticons/fainting1.gif no nic... w takim razie siadam i pije kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts