Ilona Agata 05.06.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tak, ta możliwość reklamacji to też duży plus płacenia podatków. Przy malowaniu też u mnie mąż machał wałkiem . Tylko salon + wysoka klatka schodowa nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 no właśnie nie stać - bo jak za portki lniane ktoś ma dać 80 zł a w HM kupi bawełniane szmateksty za 19.90 to wiadomo...prosta kalkulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ale takich jest mało, bo skoro ja montuję po 130 zł drzwi a górnik na emeryturze za 5o to czemu ja tak qrwa drogo? Ale będzie coraz więcej. Chodzi o świadomość. Ja muszę płacić podatki, chcę, żeby inni też zawsze płacili. Chociaż wiem, że wielu zatrudnia (zwłaszcza do remontów) na czarno. Ja wolę firmę, bo tak jest spokojniej, a nie potem pijaka szukać przez trzy miesiące po wpłaconej zaliczce (autentyczne przykłady zaobserwowane wokół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 no właśnie nie stać - bo jak za portki lniane ktoś ma dać 80 zł a w HM kupi bawełniane szmateksty za 19.90 to wiadomo...prosta kalkulacja. Zwłaszcza dla dzieci - wyrastają, niszczą, brudzą. Ja nie znam osobiście ludzi ubierających dzieci jak na blogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona trzymam cię za słowo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja nie znam osobiście ludzi ubierających dzieci jak na blogach. ba powiem więcej, mojej córce daleko do blogowych dzieci ale jak jadą na wycieczkę i czekają na auto to moja córka ubrana jak modelka przy innych dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona nawet nie o np noswee chodzi itp bo to wiadomo przesada - są też przecież fajne oferty spodni za 40 zł- tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać. W sumie nie ma u mnie w okolicach sklepu właśnie z fajnymi ubraniami, koniecznie wygodne i bawełna - do tego tego jakieś fajne wyposażenie pokoju dziecka. No ale.... za bidne społeczeństwo jeszcze i ciągle jest, ze np HM to dobra marka... bo ma logo logo wyrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kurcze, ja mam naprawdę dobrze zarabiających znajomych i dzieci nawet w Zarze rzadko chodzą . TKMaxx, Lidl, H&M Zawsze tak jest, że matka najpierw siebie dobrze ubierze, dopiero potem dziecko (chyba?). Nasza sławna blogerka pokazała ostatnio marki swoich ciuchów: Reserved, C&A. Nawet Zary nie było . Nie wierzę, że gdyby nie miała ciuchów za darmo dla dzieci, to by w tym biegały na co dzień . Sama w spodniach za 50 zł, a dziecko spodnie za 200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 podlinkuj Ilona na prv mnie nawet nie o marki chodzi - ale o to, zeby coś było dla dziecka wygodne, ładne i nie pstokate no i naturalne tkaniny a nie prasowanki ze spiderman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.06.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ładne tak - trudno znaleźć coś ładnego w sieciówkach. A znowu ładna Zara dla dzieci ma naprawdę marną jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 U mnie cholera leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 no niestety - ale i tak dla większości chyba nie to czy ładne ale cena.... nieważne, ze spiderman wieki i plastikowy - grunt, że 19.99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ilona jak trudno znaleźć coś ładnego w sieciowkach, jak wchodzę do Żary, czy benetona to prawie wszystko mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 w ogóle każdy prywatny sklep w dobie sieciówek to może być trudny interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 dziewczyny chodzi sie jeszcze w takich butach? tylko kolor ciemny braz... http://kobietamag.pl/wp-content/gallery/ccc-koturny/Lasocki%20149,99zl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.06.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jasne . Ja mam takie niebieskie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Hejka. Ja na oleju kokosowym smażę i olejuję głowę. Zimą dłonie. Magda, kupilam to do brwi w Sephorze. W ogole pojechalam na te wyprzedaz i zorientowalam sie ze nie mam karty. A potem i tak spodobala mi sie torebka ktora nie byla w promo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kamila świetnie zazdroszczę! Jaki masz kolor ? Bo ja tez blond:) pędzelek jakiś wzięłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jasne . Ja mam takie niebieskie: [ATTACH=CONFIG]263860[/ATTACH] ufff czyli moge moje przeprosic i zaczac nosic fajne te twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kamila świetnie zazdroszczę! Jaki masz kolor ? Bo ja tez blond:) pędzelek jakiś wzięłas? o tez jestem ciekawa... powod jak u Magdy jak tak dalej pojdzie to jeszcze rozmiar stanika okaze sie u nas taki sam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts