kamiku 20.06.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Witaj Reni, czy moglaby Cie prosic o jakies zdjecie, gdzie widac mocowanie lamp, ktore masz nad stolem? Albo jakbys mogla wyjasnic, czy kazda jest mocowana z osobna, czy wszystkie 3 sa na jednej listwie? My sobie upatrzylismy takie, ale wystepuja tylko w formie pojedynczej:http://www.italux.pl/lampy/styl-nowoczesne/typ-lampy-wiszace/lava-satin,MA01986CF-00101Chyba latwiej (i ladniej?) byloby, gdyby byly zamocowane na podobnej zasadzie jak tu: http://www.italux.pl/lampy/styl-nowoczesne/typ-lampy-wiszace/twist,MD8298-4A Edytowane 20 Czerwca 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.06.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ilonko kominek to totalne must have, palę codziennie w zimie, uroku palenia i ciepełka nie da się opisać, hmm jak kawka na drewnianym tarasie, brudzi się ale tylko wtedy gdy wyciągam popiół z kominka, podczas dokładania i rozpalania jest czysto, nie wyobrażam sobie go nie mieć, kominek opróżniam przed sobotnim sprzątaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ilonka, ja też kocham kominek. Ogień wypędza z domu podeszczową wilgoć. A w mrozy zimowe winko grzane smakuje cudownie przy trzaskającym ogniu. U mnie komin jest duży. Otwarte palenisko ma prawie 100 szer. x 70 wys. cm. Drzwiczki z szybą specjalnie były robione na rozmiar. Śmieci się jak przynosimy nowy zapas drewna raz na tydzień lub dwa. Zależy jak często palimy. Podczas usuwania popiołu z popielnika też troszkę, ale tylko na podłodze przy otworze paleniska. Mam zbiornik na popiół montowany do odkurzacza, więc usuwanie popiołu to bajka. Dom bez kominka - i bez kotów – to nie dom dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.06.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dobrze, że mąż tego nie czyta - dopiero bym się nasłuchała Prawda jest taka, że gdybyśmy mieli własny dom, też nie wyobrażałabym go sobie bez kominka Ale my kupiliśmy mieszkanie od developera, w którym nie był przewidziany kominek, mieszkanie ma ograniczony metraż i trzeba było podjąć decyzję - albo duży stół jadalniany, albo kominek - wiadomo, co okazało się ważniejsze Narobiłyście mi smaka tym kominkiem, na pewno tworzy świetną atmosferę, mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieli okazję rozpalać go w naszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.06.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 dziewczyny wiecie co zrobilam w niedzielę, kupiłam stary kredens w stylu art deco i po mojej renowacji stanie pod schodami a w nim nowa zastawa stołowa, nawet mąż przyznał że nie będziemy do końca życia jeść na ikeowych talerzach, oczywiscie sam przeprowadzi renowację tylko nie mówcie mi ze do nowoczesnych wnętrz nie pasuje bo ja nieskromnie uważam że taka perełka super u mnie będzie wyglądać oczywiście,że pasuje!!! cześc dzioewczyny!!! Ilonka witaj, dawaj taras, przecie słońce swieci i pewno już zaolejowałas, no fajnie znowu wszystkie w komplecie mówisz o tym domie w zielonkach koło krakowa? pokażcie , przecież ja mieszakm w Krk . i chyba wiem , o jaki dom wam chodzi. jak jadę na kKielce, czasami tamtędy mijam korki:yes: ale ciekawa jestem , może nowy jakiś inny wybudowali' Reni dokąd ty tamtędy jeżdzisz ???? gdzie ta siostra mieszka?????w MIchałowicach, Węgrzcach:yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dobrze, że mąż tego nie czyta - dopiero bym się nasłuchała Prawda jest taka, że gdybyśmy mieli własny dom, też nie wyobrażałabym go sobie bez kominka Ale my kupiliśmy mieszkanie od developera, w którym nie był przewidziany kominek, mieszkanie ma ograniczony metraż i trzeba było podjąć decyzję - albo duży stół jadalniany, albo kominek - wiadomo, co okazało się ważniejsze Narobiłyście mi smaka tym kominkiem, na pewno tworzy świetną atmosferę, mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieli okazję rozpalać go w naszym domku Ilonko, są super BIOKOMINKI. Możesz taki mieć wszędzie np. w łazience, a może masz taras niektóre można kupić już za 300 zł. wprawdzie nie ma drewna, ale ogień jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.06.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 oczywiście,że pasuje!!! cześc dzioewczyny!!! pokażcie , przecież ja mieszakm w Krk . i chyba wiem , o jaki dom wam chodzi. jak jadę na kKielce, czasami tamtędy mijam korki:yes: ale ciekawa jestem , może nowy jakiś inny wybudowali' Reni dokąd ty tamtędy jeżdzisz ???? gdzie ta siostra mieszka?????w MIchałowicach, Węgrzcach:yes monika na zielonkach mieszka i ten dom właśnie też tam jest, pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.06.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ilonko, są super BIOKOMINKI. Możesz taki mieć wszędzie np. w łazience, a może masz taras niektóre można kupić już za 300 zł. wprawdzie nie ma drewna, ale ogień jest o nie! biokominki to profanacja kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.06.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 dziewczyny dlaczego ja przy każdym poscie widzę ikonkę w ksztalcie kartki i kiedy na nią najadę to pisze domyślnie, i nie mogę wklejac zdjęć bo mam tylko szybka odpowiedz i brak ikony do wklejania zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.06.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) o nie! biokominki to profanacja kominka w zupelnosci sie zgadzam, rownie dobrze mozna puscic sobie obraz ognia w tv 3d nadrobilam lektrure - super domek dla dzieciaczkow! sama bym taki chciala miec! a i roslinek tez zazdraszczam! Edytowane 20 Czerwca 2012 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Reni, jaka koperta Ci sie pokazuje? Mi po kliknięciu w ikonkę drzewka wyskakuje okienko do wklejenia obrazka albo z komputera, albo z neta. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=121070&stc=1 Edytowane 20 Czerwca 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ale Ilonka nie ma miejsca na taki pełną gębą, wię te trochę ognia to też coś Pokażcie mnie też ten dom! Tak go chwalicie, że ciekawość mnie ostro podgryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.06.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 no np nad napisem reni, który napisałaś mam kartkę z jednym zagiętym rogiem i wogóle mi się nie pokazują te wszystkie ikony np do wklejania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A tak apropo tego domu, podajcie nazwę ulicy na której stoi, to sobie na google map oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Qrcze, ja w ogóle nie widzę tego co pokazujesz na zdjęciu Rere Co sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Reni, te ikony wszystkie dlaej masz pod ostatnim postem w oknie szybkiej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Qrcze, ja w ogóle nie widzę tego co pokazujesz na zdjęciu Rere Co sie dzieje? Nie mam pojęcia czemu nie widzisz zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Zdjęcie widzę Chodzi o ikony pod szybką odpowiedzią. Wsiąkły po tych modyfikacjach, które dziś na forum robili. Już do nich napisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A ja je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.06.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ja właśnie też nie mam ikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts