Ilona Agata 06.06.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Kurczę, zastanawiam się nawet nad zmianą lekarza. Niby wszystko ok, jestem zadowolona z leczenia, ale staramy się już ponad rok o ciążę i nic. Tzn. raz coś zaiskrzyło, ale ciąża biochemiczna to była. Mąż zdrowy, ja zdrowa. Nawet dostawałam leki stymulujące owulację, potem chodziłam na monitoring i nic nie wyszło. Sama już nie wiem. Z drugiej strony to przecież nie od lekarza zależy. A z trzeciej... no może jakiś inny sposób leczenia? Pietryga jest raczej już od ciąży, musiałabyś poczytać. Z tego co wiem, to najlepszy specjalista w Polsce. Ma sprzęt na cały gabinet, ja szłam z podejrzeniem wodogłowia (pięciu lekarzy wypatrzyło coś w mózgu), w końcu polecono mi jego, bo jak mówili: "Co prof. Pietryga powie, to tak jest". Podobno wszystko na tym swoim usg wypatrzy, nigdy nie ma niespodzianek jak prowadzi ciążę. Pamiętam, że cała się trzęsłam, dosłownie latałam, jak mnie podłączył do usg, kilka sekund i atmosfera rozładowana, pod koniec wizyty śmiałam się jak głupia, a wyszłam 10 lat młodsza ze zdjęciem twarzy dzidzi (już wtedy wyglądał jak mąż, haha), która okazała się zdrowa, tylko za duża do mnie, stąd szumy na zwykłym usg i zniekształcony obraz mózgu (już wtedy przewidział, że poród będzie ciężki i jest niewspółmierność dziecka do matki - nikt inny tego nie widział). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 My też długo się staraliśmy, w końcu ginekolog powiedział, żebym przestała liczyć dni cyklu i żeby było spontanicznie, bez starań. Miesiąc później byłam w ciąży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 w razie czego inseminacja i masz prawie pewność - nie jest taka droga już a pod usg lekarz widzi wszystko... ale wiesz okres wakacyjny sprzyja spontanicznym rozrywką także trzymam kciukasy niech się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Wyjedźcie na wakacje . Nam pomogło. Zaszłam pierwszego dnia . Potem dwa tygodnie wczasów przespałam (w sensie dosłownym, nie z mężem zasypiałam na stojąco). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Kurcze to chyba ja tylko taka plodna, w zasadzie raz i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ilona ja też musiałam na wakacje hahha - wystarczyło do zakopanego - może to te SPA w Bukowinie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 kamila a mialas sprawdzana droznosc jajowodow? powiem ci ze znam kilka przypadkow w tym mojej siostry ze po tym badaniu udalo sie zajsc i to od razu. po prostu cos bylo przytkane i podczas badania sie odetkalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.06.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Kurcze to chyba ja tylko taka plodna, w zasadzie raz i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Magda ty się rozluznilas to i plemniki poczuly wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Złośnica hahaha:lol2: ok spadam bo jeszcze muszę zaliczyć co trzeba - miłego piątku laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Kurcze to chyba ja tylko taka plodna, w zasadzie raz i już eno eno...ja tez :D moja niania miala podobnie jak ty Kamila... po 8 latach staran... popadla w wir pracy, ze przestala myslec. ma teraz 4miesiecznego zdrowego synka ona wyjechala z PL do NO... po pobycie poltorarocznym sie udalo Madzik... teraz musze stroj sportowy kupic...nie ma wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 To ja trzymam kciuki, dla mnie sprawa jakby prosta, zloty strzał i dwójka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Reni..teraz to zabrzmialo ze jeden strzal i dwojka jest...-bliznieta ojj ja bym sie teraz bala.... u mnie w genach blizniaki 'jak mawiaja-nowy domek nowy potomek.... nie mowie, ze nie..ale lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Cześć dziewczatka!!! Buciki z Gino Rossi przyszły!!! :wave:Ktos pytał o rozmiary? Brać takie jak sie nosi rozmiarówka jest dobra ja noszę 38 takie zamówiłam i są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Reni ładne lordsy kupiłas.To tez GR??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Kurcze to chyba ja tylko taka plodna, w zasadzie raz i już Reni to ty jak ja!!! Ja tylko spojrze na spodnie i w ciąży jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Fajna wiec twoje i moje jednego dnia doszly...ale ja czekalam na moje od 20maja sorki nasze(moje i Madzika) to jeszcze raz pokaz jakie kupilas? bo mam zapomnianego tysiaka na wydanie i przeznacze go na buty!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) tak o tej ciazy gadacie.... wczoraj na festynie w przedszkolu co druga babka z brzuszkiem chodzila az poczulam sie osaczona i zaczelam sie w glos smiac.... normalnie wysyp 2014 bedzie jak nic a z mniej milych wiesci-chlopak z rownoleglej klasy wybil z kopniecia mojej corce zeba na dole dobrze ze to mleczak... nie zostawilam tego plazem, poszlam odrazu do wychowawczyni,.ta sie zaczela tlumaczyc ze mieli do mnie dzwonic(nie zadzwonili) i powiedzialam jej czy ona uwaza ze taka sprawa to jest do zostawienia? bo ja nie popuszcze tego..maja z tym chlopakiem porozmawiac i z rodzicami jego tez bo jak nie to osobiscie zadzwonie do rodzicow! Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dwie pary wzięłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts