women.beauty 06.06.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Żeby nie było że ściemniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 a ja jak zawsze odmieniec pieke udka z kurczaka Madzia wiem..ale ja ich nie chce ..juz napisalam i czekam na odp...a jak cos to je sprzedam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.06.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dobra mykam po moja pannę bo jest na tańcach a potem winko i sałatka z krewetkami m już w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.06.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Żeby nie było że ściemniam [ATTACH=CONFIG]264075[/ATTACH] Wygląda pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.06.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Omg dajcie przepis na chlebek o serniczek Melcia wiadomo mint były by ładniejsze ale za ta cenę to i te koralowe sa ok Przepis jest banalny . Tego chleba nawet nie trzeba ręcznie wyrabiać. Wystarczy wymieszać składniki łyżką (dosłownie przez 30 sekund) i odstawić chleb na 2-3 godziny, żeby podwoił objętość. 400g mąki pszennej (najlepiej chlebowej- np. maka do wypieków drożdżowych lubelli, ma 12g białka), ale noże być też każda inna, byleby nie pełnoziarnista. Ten przepis do tego typu maki sie nie nadaje. 15g drożdży łyżeczka soli łyżeczka cukru 300 ml zimnej wody Mąkę przesiać do dużej miski, dodać sól i cukier, wymieszać. W drugiej misce rozpuścić drożdże z zimną wodą. Wlać do składników sypkich. Wymieszać łyżką (to te 30 sekund). Przykryć miskę folią spożywczą i odstawić na 3 godziny. Ciasto będzie bardzo luźne, więc po tych kilku godzinach trzeba je zgarnąć z miski na obficie obsypany mąką blat, rozpłaszczyć (omączonymi rękami) i pozawijać końce do środka. Włożyć na drugie wyrastanie do miski (około godziny, można dłużej). 30 minut przed końcem wyrastania nastawić piekarnik na 240 stopni, włożyć do niego garnek lub tortownicę (średnica 20-23 cm),aby porządnie się nagrzał/a. Wyciągnąć, przełożyć ciasto no nagrzanego naczynia (ostrożnie, bo jest strasznie gorące), i przykryć folią aluminiową(lub w przypadku garnka pokrywką). Do piekarnika włożyć naczynie z zimną wodą i foremkę z ciastem (pieczenie z parą-dzięki temu skórka jest mega chrupiąca). Piec 20 minut pod folią, a potem kolejne 20 minut - bez przykrycia do zarunienienia. Upieczony chleb studzić na kratce. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Rany boskie napiszcie ( moze byc na priv) o co chodzi????? :eek:Gdzie nie wejdę na każdym wątku piszą o jakimś nieszczęściu które spotkało kogoś z forum.Co sie stało???????:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Żeby nie było że ściemniam [ATTACH=CONFIG]264075[/ATTACH] Szacun.;)Ja beztalencie cukiernicze niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.06.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 WITAJCIE, Brakowało mi WAS, ale już jestem..... uffff tydzień z życiorysu wyautowany......(może choć ktoś zauważył że mnie nie było hihihihi:eek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ja zauważyłam i pamiętam, jak pisałeś, że będziesz w Pzn. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ilona dziękuje za privek.Powiedz mi kochana bo jutro jadę na roczek mojego chrzesniaka co można kupić jeszcze takiemu dziecku( Twoj w podobnym wieku) Kupiłam juz ten samochodzik ktory polecalas ale myśle ze jeszcze bym cos dokupila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Strzałka Lolek.Kope lat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ta myślę i myślę... Ubrań nigdy nie za dużo. Klocki są fajnym prezentem dla roczniaków. Mój jeszcze kocha wszelkie piłki . I takie różne zabawki do ciągnięcia na sznurku: https://www.google.pl/search?q=zabawka+do+ci%C4%85gni%C4%99cia+na+sznurku&client=firefox-a&hs=eHM&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TxeSU8HbMoKH4gSO5oGYDA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1207&bih=506 Książki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ekstra jest seria na ulicy czeresniowej - mamy 5 części wszystkie w użyciu od roku do dzis s zależności od pory roku ( nie ma tekstu sa szczegółowe obrazki) wiec historia nie ma końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ekstra jest seria na ulicy czeresniowej - mamy 5 części wszystkie w użyciu od roku do dzis s zależności od pory roku ( nie ma tekstu sa szczegółowe obrazki) wiec historia nie ma końca. Tak . Tylko to raczej przez internet, a fajna idzie na roczek jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dzięki kochana.To jest myśl!!!dokupie cos z tego co proponujesz plus jakiś ciuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Cos Ty ja w Empiku kupiłam w CH a serie noc w mstrasie to już popularne w stacjonarnych bardzo. W Empiku można spr dostępność online w danym sklepie Fajna co byś nie jeździła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Tak . Tylko to raczej przez internet, a fajna idzie na roczek jutro! Idzie jutro i w dodatku ma tylko Smyka najbliżej wiec możliwości są ograniczone.:bash:Mysle ze cos tam wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Magda dawaj linka co to jest bo w tym centrum niedaleko mnie tez Empik jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 A to widzisz, nie wiedziałam . U nas w Empiku różowe książeczki z Pony, itp. Często czegoś szukam, ale syf mają przeokrutny . Sami nie potrafią żadnej pozycji znaleźć, mimo że niby jest na stanie . Ja tym bardziej nie potrafię, haha. Ale w tym Empiku nawet kartonów z książkami nie rozpakowują , stoją sobie takie pełne przy regałach, w przejściach, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 W smyki tez sa tylko mogłyby mieć ciut mniejszy format haha Jeszcze roczne jakby nie było lubi grające z fisher price, chociaz u nas hitem był namiot tipi w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts