Ilona Agata 06.06.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Właściwie to zestaw garnków w cenie jednego kupionego w Polsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 06.06.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 A gdzie, Ilonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Głównie KaDeWe i domy towarowe na tej samej ulicy (przy Dworcu ZOO), jakoś na K... (śmiejemy się, że Kurwen Strasse, bo brzmi podobnie ). Zawsze są jakieś promocje, jak się pojedzie ze trzy/cztery razy, to ma się wyposażenie całej kuchni. Raz garnki w promo, innym razem sztućce, jeszcze innym zestawy obiadowe i kawowe, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 06.06.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 No nic, muszę użyć wyższych argumentów i namówić na tę podróż męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Aaa, mąż garniak na ślub tam kupował, zwróciło się za paliwo i jeszcze kilka stówek w kieszeni zostało. Najlepsze jest to, że wybrał w Polsce, pojechaliśmy tak tylko zerknąć, czy nie ma czegoś lepszego i były te same (niemiecka firma), w dodatku idealniej dopasowane (20 rozmiarów spodni - w Polsce musieliby mu skracać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ilona mam właśnie ten młynek od tygodnia, boski jest, mam ten duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 O kurcze Reni, a nie jest za duży? Ja celowałam w mały (średni?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 06.06.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Wow - no to okazję upolowaliście niezłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dobra, zanim kupię zdążysz przetestować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 On był w regularnej cenie tańszy niż u nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Oj Wy waryjatki!!!! A ja mieszkanko mam w Berlinie moze jakiś złocik????' Ich auch ! Ich auch ! Ich bin geil..sehr geil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Oj Wy waryjatki!!!! A ja mieszkanko mam w Berlinie moze jakiś złocik????' Ja chętnie wyrwę się z domu! (bo rozumiem, że bez facetów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.06.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Aaa, mąż garniak na ślub tam kupował, zwróciło się za paliwo i jeszcze kilka stówek w kieszeni zostało. Najlepsze jest to, że wybrał w Polsce, pojechaliśmy tak tylko zerknąć, czy nie ma czegoś lepszego i były te same (niemiecka firma), w dodatku idealniej dopasowane (20 rozmiarów spodni - w Polsce musieliby mu skracać). My w końcu kupiliśmy ten nieszczęsny garnitur i fakt, spodnie były do skrócenia. Niewiele, ale jednak. To jest śmieszne, że kupując marynarkę z danego kompletu, musisz wziąć i spodnie. Choćby były za wąskie, szerokie, długie... Przecież faceci są niewymiarowi. Jedni mają szerokie ramiona inni duże brzuchy... Najważniejsze, że to oni jako firma podejmują się skrócenia, zwężenia, więc teoretycznie nie psują fasonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 My w końcu kupiliśmy ten nieszczęsny garnitur i fakt, spodnie były do skrócenia. Niewiele, ale jednak. To jest śmieszne, że kupując marynarkę z danego kompletu, musisz wziąć i spodnie. Choćby były za wąskie, szerokie, długie... Przecież faceci są niewymiarowi. Jedno mają szerokie ramiona inni duże brzuchy... Najważniejsze, że to oni jako firma podejmują się skrócenia, zwężenia, więc teoretycznie nie psują fasonu. No właśnie w Berlinie można było dobrać spodnie oddzielnie, marynarkę oddzielnie. Ale to wynika z tego, że mają tego dużo, faceci kupują często garnitury, bo w Polsce mogłyby zostać pojedyncze sztuki nie do pary - tego się boją najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ja chętnie wyrwę się z domu! (bo rozumiem, że bez facetów ) pod Wawe jade z mezem..ale tam.. nach Berlin moge bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ja mam taki problem ze strojami kąpielowymi, jak sprzedają w komplecie górę i dół, to nie kupię, choćbym na rzęsach stanęła. Dół 34/XS, góra 40/DD. Szału można dostać, jak przymierzam te kompleciki (głównie tak sprzedają): albo majty latają wokół tyłka, albo cycki z każdej strony wyskakują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.06.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ilona, z Poznania możemy jechac razem, coby zaoszczędzić na transporcie i mieć więcej na zakupy. I tak całkiem po drodze(nie po drodze) skoczycie po mnie do Warszawy . Zrobicie sobie wycieczkę krajoznawczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ilona, z Poznania możemy jechac razem, coby zaoszczędzić na transporcie i mieć więcej na zakupy. Ja tam na zakupy nie, teraz mam szlaban (we wtorek kupujemy działkę, nadchodzą chuuude lata). Ale na wszelkie mocne trunki chętnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 I tak całkiem po drodze(nie po drodze) skoczycie po mnie do Warszawy . Zrobicie sobie wycieczkę krajoznawczą Z Wawy jest świetne połączenie PKP do Pzn. . Szybciej niż autem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.06.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ja też silta w de kupowałemtego http://www.rossi.pl/6169_silit_profi_deluxe_patelnia_do_smazenia_i_ser_1928253301.rossi?gclid=CJ2tzICY5r4CFVMRtAodg0UAsQu nas 650 a w de po przeliczeniu było 319...... bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts