gajzo 06.06.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Z Wawy jest świetne połączenie PKP do Pzn. . Szybciej niż autem . Nie kuś, bo przyjadę , a jestem bardzo absorbującym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 I tak całkiem po drodze(nie po drodze) skoczycie po mnie do Warszawy . Zrobicie sobie wycieczkę krajoznawczą pierwszy weekend lipca tam bede..zapakuje cie doauta..pojedziemy do mnie nad morze..pozniej na Szcz. i na zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.06.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 pierwszy weekend lipca tam bede..zapakuje cie doauta..pojedziemy do mnie nad morze..pozniej na Szcz. i na zlocik Yeah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ja też silta w de kupowałem tego http://www.rossi.pl/6169_silit_profi_deluxe_patelnia_do_smazenia_i_ser_1928253301.rossi?gclid=CJ2tzICY5r4CFVMRtAodg0UAsQ u nas 650 a w de po przeliczeniu było 319...... bez komentarza tez planuje zakupic garnki tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ja też silta w de kupowałem tego http://www.rossi.pl/6169_silit_profi_deluxe_patelnia_do_smazenia_i_ser_1928253301.rossi?gclid=CJ2tzICY5r4CFVMRtAodg0UAsQ u nas 650 a w de po przeliczeniu było 319...... bez komentarza Lolek, ja wyhaczyłam cały zestaw (4 garnki) . Zestawy są fajnie przeceniane, tylko wtedy bierzesz, co jest, bez wydziwiania, że te w regularnej cenie mają ładniejsze pokrywki np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Yeah dzieci zostawie z mama, mojego wysle na wykanczanie wnetrz..a ja dzida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 pierwszy weekend lipca tam bede..zapakuje cie doauta..pojedziemy do mnie nad morze..pozniej na Szcz. i na zlocik Tylko fajna jeszcze nic o tym nie wie . Ja mam dmuchany materac w razie co! Taki do prądu i nadmuchany (męża ze studenckich czasów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 no ale sama zaproponowala... eee tam dmuchany materac..spalam na takim, klade sie wieczorem jest ok, rano wstaje-nogi w gorze, glowa w gorze, tylko tylek zapadniety na dole do lozka pojde..gosc w dom-pan w dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ech, mnie to takie domowe zakupy czekają pewnie dopiero wtedy kiedy już kupimy działkę i wybudujemy dom. Jakieś trzy lata temu się urządzaliśmy, większość rzeczy jeszcze dobra, niesfatygowana zbytnio. Cóż robić? Pozostaje chyba tylko kupować ciuchy. Zawsze jest jakieś wyjście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.06.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Tylko fajna jeszcze nic o tym nie wie . Ja mam dmuchany materac w razie co! Taki do prądu i nadmuchany (męża ze studenckich czasów ). Dobra tam, mam w rodzinie działkowiczów (z Legnicy rzut beretem do Berlina), więc gdyby co nie wyszło to będzie ognisko :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Zawsze jest jakieś wyjście . taaaa np wydac kase na imprezke :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Kurcze, mi dwa razy mówić nie musicie!Ja nawet na piwie nie byłam od ponad dwóch lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 taaaa np wydac kase na imprezke :lol2: To jest moje wyjście, haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ilona..i ta satysfakcja jak junior testuje tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.06.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Lolek, ja wyhaczyłam cały zestaw (4 garnki) . Zestawy są fajnie przeceniane, tylko wtedy bierzesz, co jest, bez wydziwiania, że te w regularnej cenie mają ładniejsze pokrywki np. Ilonka, Mozna tez przez internet na idealo.de lub shoppingfever.de (chyba tak to było) i za przesyłke kurierem płacisz 10 euro.... a gary takie jakie chcesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 kamila, ja tam ciągle drżę, że nie dojdzie do transakcji, ze sprzedawcą jest ciut pod górkę, po umowie u notariusza będę spokojna i zdradzę wszystkie szczegóły, póki co - to nadal nic pewnego , chociaż mamy już umowę przedwstępną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.06.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Kurcze, mi dwa razy mówić nie musicie! Ja nawet na piwie nie byłam od ponad dwóch lat! kurde a chiałem się z Tobą w Pniu spotkac ale nie wyszło...... pech.... albo taka praca...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ilona..i ta satysfakcja jak junior testuje tatusia :rotfl: Melisa, jak Ty znasz życie kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 kurde a chiałem się z Tobą w Pniu spotkac ale nie wyszło...... pech.... albo taka praca...... Lolek, może jeszcze kiedyś będzie okazja? W końcu to niedaleko . Tylko ja po mieście zawsze i wszędzie z młodym urzęduję . Nie ma opcji, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.06.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Lolek, może jeszcze kiedyś będzie okazja? W końcu to niedaleko . Tylko ja po mieście zawsze i wszędzie z młodym urzęduję . Nie ma opcji, że nie. Ja nie mam n ic przeciw..... pewnie bedzie okazja. byłem wczoraj na starym rynku w restauracji (na rogu koło ratusza, taka francuska nazwa) ale mieli zajebiste jedzenie..... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts