kam_gosc 06.06.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ja nie mam n ic przeciw..... pewnie bedzie okazja. byłem wczoraj na starym rynku w restauracji (na rogu koło ratusza, taka francuska nazwa) ale mieli zajebiste jedzenie..... masakra Le Palais du Jardin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ok, u mnie się nie spieszy, więc możesz napisać wtedy, kiedy będziesz miała wszystkie formalności załatwione. A może rzuciły Ci się jakieś fajne działeczki w oczy, poza tą Twoją? Tak . W mieście i poza. Dzisiaj jestem ciut zmęczona, ale napiszę Ci na priv (może jutro?). Rozpiętość cenowa spora, dlatego może będzie coś, co Ci się spodoba? Raczej bezpieczne typy, wszystkie plusy i minusy wypunktuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.06.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 taaak dokładnie Le Palais du Jardin, jedzenie boskie wątróbki z dzika, zupa cebulowa francuska, pierś z kaczki i na koniec creme brule..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ja nie mam n ic przeciw..... pewnie bedzie okazja. byłem wczoraj na starym rynku w restauracji (na rogu koło ratusza, taka francuska nazwa) ale mieli zajebiste jedzenie..... masakra Aaaa, byłam tam! Raz z rodziną, potem mąż mi zrobił niespodziankę na urodziny. Ja w Poznaniu polecam Hugo . Mega pyszne jedzenie (najlepsze!) ceny jak za takie jedzenie całkiem spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Spoko Kamila, dla mnie to nie problem, my jesteśmy takie freaki, że w wolnych chwilach oferty przeglądamy (nawet nie planowaliśmy zakupu, samo wyszło ), we wszystkich miejscach, o których napiszę, byliśmy osobiście, trochę straconego czasu, więc niech ktoś jeszcze z tego skorzysta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.06.2014 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Hejka z rana , ja z kawka na tarasie, no nie ma w życiu nic lepszego Ilona mój ten wielki i stoi obok ka, no mały by się zgubił, dla mnie w sam raz, polowalam na niego trzy lata bo drogi, na westingu były w kwietniu , uwaga po 119 zl, nawet mój maz powiedział ze super, a z reguły mówi, ze chińskie dzieci zrobiły to to za dwa dolce a ja się podniecam, na czerwonej maszynie chyba po 270 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.06.2014 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 O jeszcze wszystkie śpią, wstawać śpiochy słońce woła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.06.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Hej Ja już pije koktajl truskawkowy Aaaa i męża musiałam powitać na dole bo śpi od wczoraj na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.06.2014 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Mój też nadal na kanapie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.06.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 hejo ja sie w koncu wyspalam - prawie do 8.00 teraz nie pozostaje nic innego jak zjesc sniadanko i...sie spakowac do konca u nas pochmurno, ale przyjemnie i rześko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.06.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Macie już baseny wyciągnięte? Cały tydzień ma byc ciepło a mamy taki młodemu po pas sle nic do środka nie sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.06.2014 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ja jeszcze nie wyciaglam, ale dziś pewnie będą marudzić o basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 O jeszcze wszystkie śpią, wstawać śpiochy słońce woła jestem jestem....gdybys i za mna zatesknila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Gdzie jest Fajna?? Wczoraj tak po cichaczu dala propozycje..ja juz mezowi oznajmilam co i jak... wiec teraz czekam na jej odzew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Dziewczyny, czy polpoler powinien tak blyszczec? [ATTACH=CONFIG]264189[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.06.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Gdzie jest Fajna?? Wczoraj tak po cichaczu dala propozycje..ja juz mezowi oznajmilam co i jak... wiec teraz czekam na jej odzew... Haha, mój też już przygotowany na początek lipca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.06.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Hejka z rana , ja z kawka na tarasie, no nie ma w życiu nic lepszego Ilona mój ten wielki i stoi obok ka, no mały by się zgubił, dla mnie w sam raz, polowalam na niego trzy lata bo drogi, na westingu były w kwietniu , uwaga po 119 zl, nawet mój maz powiedział ze super, a z reguły mówi, ze chińskie dzieci zrobiły to to za dwa dolce a ja się podniecam, na czerwonej maszynie chyba po 270 jest No własnie te małe dwa są w takiej cenie, chyba nawet taniej (coś koło 250). Ja ogladałam na żywo, mężowi też się podoba, pomyślę tylko czy faktycznie nie duży, ale my chcemy dwa (do soli gruboziarnistej i pieprzu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Haha, mój też już przygotowany na początek lipca . na poczatek to ja nie moge bo dopiero promem bede plynac i pozniej na wawe...4, 5, 6 lipiec ale pozniej to czemu nie bylebym do 14lipca do siebie wrocila bo mam wizyte u stomatologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ...i wybyly pluskac sie w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.06.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Gdzie jest Fajna?? Wczoraj tak po cichaczu dala propozycje..ja juz mezowi oznajmilam co i jak... wiec teraz czekam na jej odzew... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts