Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ok, u mnie się nie spieszy, więc możesz napisać wtedy, kiedy będziesz miała wszystkie formalności załatwione.

A może rzuciły Ci się jakieś fajne działeczki w oczy, poza tą Twoją?

Tak :yes:. W mieście i poza. Dzisiaj jestem ciut zmęczona, ale napiszę Ci na priv (może jutro?). Rozpiętość cenowa spora, dlatego może będzie coś, co Ci się spodoba? Raczej bezpieczne typy, wszystkie plusy i minusy wypunktuję ;).

Ja nie mam n ic przeciw..... pewnie bedzie okazja. byłem wczoraj na starym rynku w restauracji (na rogu koło ratusza, taka francuska nazwa) ale mieli zajebiste jedzenie..... masakra

Aaaa, byłam tam! Raz z rodziną, potem mąż mi zrobił niespodziankę na urodziny.

Ja w Poznaniu polecam Hugo :yes:. Mega pyszne jedzenie (najlepsze!) ceny jak za takie jedzenie całkiem spoko ;).

Spoko Kamila, dla mnie to nie problem, my jesteśmy takie freaki, że w wolnych chwilach oferty przeglądamy (nawet nie planowaliśmy zakupu, samo wyszło ;)), we wszystkich miejscach, o których napiszę, byliśmy osobiście, trochę straconego czasu, więc niech ktoś jeszcze z tego skorzysta ;).

Hejka z rana , ja z kawka na tarasie, no nie ma w życiu nic lepszego

Ilona mój ten wielki i stoi obok ka, no mały by się zgubił, dla mnie w sam raz, polowalam na niego trzy lata bo drogi, na westingu były w kwietniu , uwaga po 119 zl, nawet mój maz powiedział ze super, a z reguły mówi, ze chińskie dzieci zrobiły to to za dwa dolce a ja się podniecam, na czerwonej maszynie chyba po 270 jest

Hejka z rana , ja z kawka na tarasie, no nie ma w życiu nic lepszego

Ilona mój ten wielki i stoi obok ka, no mały by się zgubił, dla mnie w sam raz, polowalam na niego trzy lata bo drogi, na westingu były w kwietniu , uwaga po 119 zl, nawet mój maz powiedział ze super, a z reguły mówi, ze chińskie dzieci zrobiły to to za dwa dolce a ja się podniecam, na czerwonej maszynie chyba po 270 jest

No własnie te małe dwa są w takiej cenie, chyba nawet taniej (coś koło 250). Ja ogladałam na żywo, mężowi też się podoba, pomyślę tylko czy faktycznie nie duży, ale my chcemy dwa (do soli gruboziarnistej i pieprzu).