Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a ja wnerwa zlapalam

moj wiedzial jak mnie dobic teraz..

chodzi o plytki...i ich swiecenie sie...

a mowilem zeby brac mat, ale ty madrzejsza to masz teraz swiecace

ja szlam w praktycznosc... przeciez mat pielegnuje sie gorzej... te smugi ....

chyba ze sie myle? nie jest tak? :bash::bash:

Mel, każde płytki trzeba myć i już, haha.

(ja mam mat i połysk, mat łatwiejszy w obsłudze, mniej widać brud i właśnie nie ma smug po wymyciu jak na lśniących ;))

Nie pocieszaj jej :lol2::lol2:

Mel ja ma matowe i są no... :)

Za to na przedpokoju mam gres (biało szary) i brudu nie widać wcale. Normalnie płytki idealne :)

image.jpg

ale ja zamowilam polpoler...nie polysk/poler

kurrrr@£@ jak ja mam na nie patrzec codziennie to ja ich nie chce :cry:

a bylo sluchac meza to nie...glupia piiiiiii:cry::cry::cry:

one maja isc na wejscie, hol, lazienke, kotlownie...

druga polowa domu (kuchnia, jadalnia salon ) w bialej zywicy satynowej bedzie...

moze to sie jakosc nie bedzie tak mocno swiecic?

moze to zdjecie takie nieudolne... :rolleyes::oops:

wlasnie...najbardziej....

mialy byc w odcieniu ciemniejszym...ale za ciemne by byly wg mnie...

images?q=tbn:ANd9GcRfcXjLCnVrpupVT34YUWocwNKFCy6L016oMn3H9HJCBbYZastCOQ

images?q=tbn:ANd9GcS38VXmlFkasZjB_k9yM-SFE_GMv2kpQmxRTf2CIcVrD2nEBaGJ

cholera..teraz jak patrze na te moje plytki a te na zdjeciu to wygaldaja jak inne..

ale w domu kazdy je chwali..tzn moi rodzice, brat.. i znajomi..bo wczoraj je nosili i ogladali czy nie pekniete....

wlasnie...najbardziej....

mialy byc w odcieniu ciemniejszym...ale za ciemne by byly wg mnie...

images?q=tbn:ANd9GcRfcXjLCnVrpupVT34YUWocwNKFCy6L016oMn3H9HJCBbYZastCOQ

images?q=tbn:ANd9GcS38VXmlFkasZjB_k9yM-SFE_GMv2kpQmxRTf2CIcVrD2nEBaGJ

cholera..teraz jak patrze na te moje plytki a te na zdjeciu to wygaldaja jak inne..

ale w domu kazdy je chwali..tzn moi rodzice, brat.. i znajomi..bo wczoraj je nosili i ogladali czy nie pekniete....

No i dobry wybór :). Na ciemnych masakrycznie widać smugi (mam takie wredne płytki w łazience :()

no nic... musze sie pogodzic z faktem dokonanym ....

A gdzie szefowa?

pewnie opala sie na tarasie jak foczka :p

Madzik do niej dolaczyla...:D

czekam az sie skonczy bajka i biore dziewczyny na zakupy...u nas w poniedzialek swieto, jutro sklepy tez nieczynne wiec zaopatrzenie trzeba zrobic ;)

ja tez bylam w galerii i wybylam..z dzieciami nie da sie spokojnie chodzic..a jakie zainteresowanie wsrod ludzi mlodsza zrobila :rolleyes:;):bash:

no nic...

Lolek dziekuje... musze przywyknac do mysli o mocnym blyszczeniu..chyba ze w realu az takie nie sa...o czym przekonam sie niedlugo.

Jednak moj maz typowal mat... a ja swoje ;) oby okazaly sie piiiikniejsze niz na fotce co dostalam...

ja tez bylam w galerii i wybylam..z dzieciami nie da sie spokojnie chodzic..a jakie zainteresowanie wsrod ludzi mlodsza zrobila :rolleyes:;):bash:

no nic...

Lolek dziekuje... musze przywyknac do mysli o mocnym blyszczeniu..chyba ze w realu az takie nie sa...o czym przekonam sie niedlugo.

Jednak moj maz typowal mat... a ja swoje ;) oby okazaly sie piiiikniejsze niz na fotce co dostalam...

A co mloda zmalowała??

ja też czekam na real foto płytek :D

Witam, czytam Was często, ale jakoś nie miałam się kiedy odezwać choć już nie raz chciałam:), dzisiaj Meelisa załamana płytkami, więc się odzywam, Meelisa jeśli chodzi o Twoje płytki to mam taranto i te jasne i ciemne w łazience i naprawdę nie uważam żeby mocno się świeciły i są bardzo fajne w sprzątaniu żadne smugi na nich nie zostają także na pewno będziesz zadowolona:) mam właśnie półmat i to był bardzo dobry wybór zresztą na całym dole mam affrony półmat i też są super w sprzątaniu. Pozdrawiam