Mmelisa 07.06.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 :rotfl: co sie tak cieszysz?? nie mow ze ty nie?? bo wczoraj to co innego czytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 a ja wnerwa zlapalam moj wiedzial jak mnie dobic teraz.. chodzi o plytki...i ich swiecenie sie... a mowilem zeby brac mat, ale ty madrzejsza to masz teraz swiecace ja szlam w praktycznosc... przeciez mat pielegnuje sie gorzej... te smugi .... chyba ze sie myle? nie jest tak? :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.06.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Mel, każde płytki trzeba myć i już, haha. (ja mam mat i połysk, mat łatwiejszy w obsłudze, mniej widać brud i właśnie nie ma smug po wymyciu jak na lśniących ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 czyli zle kupilam :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Mel, każde płytki trzeba myć i już, haha. (ja mam mat i połysk, mat łatwiejszy w obsłudze, mniej widać brud i właśnie nie ma smug po wymyciu jak na lśniących ) Nie pocieszaj jej :lol2: Mel ja ma matowe i są no... Za to na przedpokoju mam gres (biało szary) i brudu nie widać wcale. Normalnie płytki idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.06.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 co sie tak cieszysz?? nie mow ze ty nie?? bo wczoraj to co innego czytalam No ja, ja . Nie będziesz miała ze mną łatwej podróży. Zagadam Cię zanim dojedziemy do celu, więc tak na podjudzaj :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ale ja zamowilam polpoler...nie polysk/poler kurrrr@£@ jak ja mam na nie patrzec codziennie to ja ich nie chce a bylo sluchac meza to nie...glupia piiiiiii:cry::cry: one maja isc na wejscie, hol, lazienke, kotlownie... druga polowa domu (kuchnia, jadalnia salon ) w bialej zywicy satynowej bedzie... moze to sie jakosc nie bedzie tak mocno swiecic? moze to zdjecie takie nieudolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Oj, to w sumie takie najbardziej brudzące się miejsca... Ale za to taki połysk - powierzchnie odbijające światło ogólnie, optycznie powiększają wnętrza . Będzie pięęęknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 wlasnie...najbardziej.... mialy byc w odcieniu ciemniejszym...ale za ciemne by byly wg mnie... cholera..teraz jak patrze na te moje plytki a te na zdjeciu to wygaldaja jak inne.. ale w domu kazdy je chwali..tzn moi rodzice, brat.. i znajomi..bo wczoraj je nosili i ogladali czy nie pekniete.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.06.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 wlasnie...najbardziej.... mialy byc w odcieniu ciemniejszym...ale za ciemne by byly wg mnie... cholera..teraz jak patrze na te moje plytki a te na zdjeciu to wygaldaja jak inne.. ale w domu kazdy je chwali..tzn moi rodzice, brat.. i znajomi..bo wczoraj je nosili i ogladali czy nie pekniete.... No i dobry wybór . Na ciemnych masakrycznie widać smugi (mam takie wredne płytki w łazience ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 no nic... musze sie pogodzic z faktem dokonanym .... A gdzie szefowa? pewnie opala sie na tarasie jak foczka Madzik do niej dolaczyla... czekam az sie skonczy bajka i biore dziewczyny na zakupy...u nas w poniedzialek swieto, jutro sklepy tez nieczynne wiec zaopatrzenie trzeba zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.06.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 w CH byłam - sobie tylko w 2 bluzki -a młodemu 2 worki.... bo jakieś przed-wyprzedaże były oprócz tego obiad gotuję bo panowie robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.06.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 MelisaPiękne płytki już zapisałem w mojej linkowni.......(też bym takie chciał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ja tez bylam w galerii i wybylam..z dzieciami nie da sie spokojnie chodzic..a jakie zainteresowanie wsrod ludzi mlodsza zrobila no nic... Lolek dziekuje... musze przywyknac do mysli o mocnym blyszczeniu..chyba ze w realu az takie nie sa...o czym przekonam sie niedlugo. Jednak moj maz typowal mat... a ja swoje oby okazaly sie piiiikniejsze niz na fotce co dostalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.06.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ja tez bylam w galerii i wybylam..z dzieciami nie da sie spokojnie chodzic..a jakie zainteresowanie wsrod ludzi mlodsza zrobila no nic... Lolek dziekuje... musze przywyknac do mysli o mocnym blyszczeniu..chyba ze w realu az takie nie sa...o czym przekonam sie niedlugo. Jednak moj maz typowal mat... a ja swoje oby okazaly sie piiiikniejsze niz na fotce co dostalam... A co mloda zmalowała?? ja też czekam na real foto płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Lepiej nie pytaj... pokazala sie z jak naj.... strony wiec tylko za reke do auta i do domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.06.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ja tam dziecku potrafię jakoś wszystko odpuścić...... widziałem już nie raz różne akcje, czasem kupa śmiechu wycchodzi tylko rodzic się niezręcznie czuje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ale nie w NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 07.06.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Witam, czytam Was często, ale jakoś nie miałam się kiedy odezwać choć już nie raz chciałam:), dzisiaj Meelisa załamana płytkami, więc się odzywam, Meelisa jeśli chodzi o Twoje płytki to mam taranto i te jasne i ciemne w łazience i naprawdę nie uważam żeby mocno się świeciły i są bardzo fajne w sprzątaniu żadne smugi na nich nie zostają także na pewno będziesz zadowolona:) mam właśnie półmat i to był bardzo dobry wybór zresztą na całym dole mam affrony półmat i też są super w sprzątaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Lenka25 dziekuje za slowa otuchy... dzieki Tobie bede mogla spac spokojnie :hug: fajnie ze sie ujawnilas..moze zostaniesz z nami @ na dluzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts