Magda_lena85 09.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 3 latki ? no właśnie nie wiem co myśleć - ona nie mówiła złośliwie ani nic bo przecież na tym zarabia.Mówi, że pierwszy rok to za długo bo wychodzi prawie 9 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Madzik..moja mlodsza miala 15mcy jak do przedszkola ja wyslalam.. (zlobka nie ma u nas) i bywala po 9godzin... jakos nikt nie robil z tym problemow..a sa dzieci co dluzej siedza.. w Pl tym bardziej znam osoby co od godz 6 do 18 maja w przedszkolu swoje pociechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Magda no długo ale jeszcze żadne dziecko w tego powodu nie umarło, jeśli nikt nie odbierze ci wcześniej to co masz zrobić? hejka Hanka, skoro ma to sens to spoko, nigdy o tym nie myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 kurcze ale od 6-18 to smutne , dziecko prawie wogóle w domu nie jest, oboje rodziców tak pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.06.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 6-16 to i tak długo dla 3 latka - fakt, przez pierwszy rok dzieci mają leżakowanienie ma kto odebrać bo kto? chyba, że kolejny rok z nianią na pół etatu - o ile pracy nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 magda spoko, nie przesadzaj, dokładnie 2,5 godz z tego prześpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.06.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Magda zobaczysz jak młody to znosi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.06.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Renia ja jeszcze w sprawie komarów:DMyślę że to ma sens przy dużych działkach no bo jak się małą opryska a właściwie zamgli to od sąsiada przylecą, no chyba że zrobić akcję i sąsiedzi w okolicy jednocześnie opryskają. Do nas jak przyjeźdza firma to opryskuje nie tylko to co ogrodzone płotem ale też to co za płotem las, rów przy drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Tak Reniu. To jest prywatne przedszkole..zajecia dodatkowe sa rozne.. no i jak piszesz...smutne to..ale rodzice musza tak pracowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.06.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jak oprysk i na kleszcze dziala to super,w sobotę znowu miałam lokatora z własnego ogródka na nodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.06.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Rany boskie napiszcie ( moze byc na priv) o co chodzi????? :eek:Gdzie nie wejdę na każdym wątku piszą o jakimś nieszczęściu które spotkało kogoś z forum.Co sie stało???????:eek: O co chodzi bo też jestem nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.06.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Mel a ty do Wawy na jakiś zlot jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Mel a ty do Wawy na jakiś zlot jedziesz Bylam na tak od poczatku..ale 2 dni temu pojawil sie wielki znak zapytania... bo biletow jeszcze nie mamy... wczoraj nacisnelam na mojego i pojawia sie swiatelko nadziei ze chyba jednak bedziemy wiec z Haneczka co sie tutaj pojawila...chyba uda mi sie zobaczyc Teraz trzeba Fajna dorwac i dopytac o co kaman z nia bo sie skubanica ulotnila po propozycji...pewnie nie spodziewala sie takiego odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.06.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A w Wawie kto to organizuje i będzie czy wy tak prywatnie się zmówiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Hejka!!! :)Nic nie ulotnila nic nie ulotnila :PJakby dobrze czytała ze zrozumieniem to by doczytala ze jadę na weekend na roczek chrzesniaka.:DPrzecież jeszcze pytałam co dokupić do prezentu mam.Magda mi podpowiadala z Ilona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Fajna...ale tak bez pomachania nam tutaj nic a nic? jak ty to sobie wyobrazasz co?? Women..Hania nam organizuje ten zlocik jezeli mam byc szczera..noclegi tez mamy miec jak ktos z dojazdem i chce przyciac komara wg mnie fajne miejsce, robimy zrzute..napisz do niej priwka a udzieli wiecej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.06.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Hej dziewczyny:bye:Jak już Mmeliska napisała to ja odpowiadam za organizację tego sabatu czarownic:lol2: co to się odbędzie 5.07 pod Warszawą.Znalazłam fajne miejsce z noclegami i organizujemy grilla także jeśli ktoś chętny to serdecznie zapraszam szczegóły na privka bo nie wiadomo kto tu zagląda:DNo i cenowo nam to nieźle wychodzi więc zapraszamy serdecznie bo najwyższa pora się poznać w realu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wszyscy są zaproszeni czy jest selekcja jakaś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.06.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Fajna Wszyscy którzy zechcą przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Reni piszesz cos o tabletkach do basenu? Zdradz szczegóły ! Czy to cos moze byc do takich basenów rozporowych czy tylko do murowanych ? Młoda chce wyciągać basen a mnie wkurza ze po jednym dniu juz pełen w muchach i innych robakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts