Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Renia ja jeszcze w sprawie komarów:D

Myślę że to ma sens przy dużych działkach no bo jak się małą opryska a właściwie zamgli to od sąsiada przylecą, no chyba że zrobić akcję i sąsiedzi w okolicy jednocześnie opryskają. Do nas jak przyjeźdza firma to opryskuje nie tylko to co ogrodzone płotem ale też to co za płotem las, rów przy drodze.

Mel a ty do Wawy na jakiś zlot jedziesz :confused:

Bylam na tak od poczatku..ale 2 dni temu pojawil sie wielki znak zapytania... bo biletow jeszcze nie mamy...

wczoraj nacisnelam na mojego i pojawia sie swiatelko nadziei ze chyba jednak bedziemy :D

wiec z Haneczka co sie tutaj pojawila...chyba uda mi sie zobaczyc :hug:

Teraz trzeba Fajna dorwac i dopytac o co kaman z nia :lol2: bo sie skubanica ulotnila po propozycji...pewnie nie spodziewala sie takiego odzewu :rotfl:

Fajna...ale tak bez pomachania nam tutaj nic a nic? jak ty to sobie wyobrazasz co??

Women..Hania nam organizuje ten zlocik jezeli mam byc szczera..noclegi tez mamy miec jak ktos z dojazdem i chce przyciac komara ;)

wg mnie fajne miejsce, robimy zrzute..napisz do niej priwka a udzieli wiecej informacji :)

Hej dziewczyny:bye:

Jak już Mmeliska napisała to ja odpowiadam za organizację tego sabatu czarownic:lol2: co to się odbędzie 5.07 pod Warszawą.

Znalazłam fajne miejsce z noclegami i organizujemy grilla także jeśli ktoś chętny to serdecznie zapraszam szczegóły na privka bo nie wiadomo kto tu zagląda:D

No i cenowo nam to nieźle wychodzi więc zapraszamy serdecznie bo najwyższa pora się poznać w realu:yes: