Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hanka ja bardzo chętnie zreszta sama proponowalam w piątek ale szukam teraz przez neta tanich lotów bo do siory chce lecieć wiec nic obiecać nie mogę...Muszę odreagować to co sie teraz u mnie dzieje.:(

To zapraszamy serdecznie przyda Ci się taki reset a dziewczyny w pięć minut do pionu ustawią mamy czas do 15.06 żeby noclegi zapłacić, ale obiekt jest tak duży że myślę że nawet w ostatnuiej chwili jakaś miejscówka się znajdzie:D

Reni gdzie to kupic??? Wiesz jak ze mną....ja nic nigdy nie wiem! Moja młoda ma taki rozporowy kurestwo wielkie jak cholera tez pół nocy woda sie leje a ona po dwóch dniach juz tam nie wchodzi bo muchy bo glony bo fuj...No krew mnie zalewa! :p

Fajna taką chemię basenową kupisz na allegro i w marketach budowlanych np. Practiker. Ja mam jeszcze taki płyn na glony i koniecznie tester na zawartość chloru i sitko na długim kiju do wyławiania robaków i ja mam pompę filtrującą. No i na noc albo jak nie używany to przykrywam:D

tak w budowlanych wszystkie te akcesoria do basenów są, w innym wypadku jest tak jak mówisz, dwa dni i do basenu nie wchodzą bo glony i inne fruwajace zdechłe pływają, a tak tabletka codziennie i po kłopocie a na noc przykrywam taką plandeką specjalną kupuje ja się rozmiarowo jak basen

no wiesz jak chory to niech ta druga biega, życie to nie tylko bzykanko i śmiechy, słuchaj a on wogóle to chciałby z nią być? czy tak tylko na noc a ty nadal żonka?

On chyba kurwa sam nie wie czego chce.Chce zjeść ciastko i mieć ciastko.Z nim jest taka sytuacja ze on jest mega lasy i podatny na komplementy on potrzebuje żeby mu non stop pisać gadać jaki to jest wspaniały co to by smy mogli wyprawiać w łóżku i tego typu teksty.No jak 14 latek...a moze sie mylę? Moze tak trzeba z facetami postępować? :eek:Czytałam te jej smsy....No nasakra!

jak sam nie wie czego chce to jeszcze gorzej, znudzi mu się i będzie chciał wrócić, jednak wiesz jak fascynacja minie to nagle facetowi się przypomina , ze jednak żona to żona, ta ślubna i wogóle a jak jeszcze żonka atrakcyjna to szybko mu się znudzi, moze warto przeczekać , niech zdąży zatęsknić za tobą, jeśli oczywiscie mogłabyś nadal z nim być po tym wszystkim, faceci to duze dzieci niestety