Mmelisa 09.06.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Hanka ja bardzo chętnie zreszta sama proponowalam w piątek ale szukam teraz przez neta tanich lotów bo do siory chce lecieć wiec nic obiecać nie mogę...Muszę odreagować to co sie teraz u mnie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wiecie jaki numer.Przyjaciolka której dziecko jest moim chrzesniakiem w dniu jego urodzin zrobiła sobie test ciążowy.Znowu jest w ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.06.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Hanka ja bardzo chętnie zreszta sama proponowalam w piątek ale szukam teraz przez neta tanich lotów bo do siory chce lecieć wiec nic obiecać nie mogę...Muszę odreagować to co sie teraz u mnie dzieje. To zapraszamy serdecznie przyda Ci się taki reset a dziewczyny w pięć minut do pionu ustawią mamy czas do 15.06 żeby noclegi zapłacić, ale obiekt jest tak duży że myślę że nawet w ostatnuiej chwili jakaś miejscówka się znajdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 fajna no kupujesz tabletki one sa z chlorem, ja mam dmuchany basen, codziennie dajesz jedną i woda czysta, ale jak zapomnisz to dupa , glony od razu, daj spokój mój basen potrzebuje 7m3 wody, woda sie leje cała noc, napełniam max 2 razy na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Nawet gdyby nie było noclegu w tym obiekcie to na pewno cos w pobliżu sie znajdzie.Dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Muszę odreagować to co sie teraz u mnie dzieje. a coś gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Reni gdzie to kupic??? Wiesz jak ze mną....ja nic nigdy nie wiem! Moja młoda ma taki rozporowy kurestwo wielkie jak cholera tez pół nocy woda sie leje a ona po dwóch dniach juz tam nie wchodzi bo muchy bo glony bo fuj...No krew mnie zalewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 a coś gorzej? Nie nie Reni tylko wiesz jak jest.Sytuacja dynamiczna nie wiem co dalej będzie.Poki co leży trzeci dzien z anginą ropna w domu a ja pierdole go ślicznie pięknie cały weekend byłam nad morzem u chrzesniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.06.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Reni gdzie to kupic??? Wiesz jak ze mną....ja nic nigdy nie wiem! Moja młoda ma taki rozporowy kurestwo wielkie jak cholera tez pół nocy woda sie leje a ona po dwóch dniach juz tam nie wchodzi bo muchy bo glony bo fuj...No krew mnie zalewa! Fajna taką chemię basenową kupisz na allegro i w marketach budowlanych np. Practiker. Ja mam jeszcze taki płyn na glony i koniecznie tester na zawartość chloru i sitko na długim kiju do wyławiania robaków i ja mam pompę filtrującą. No i na noc albo jak nie używany to przykrywam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.06.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 prawidłowo Fajna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 W LM albo w Casto tez moze byc prawda? U mnie we wsi Szczecin Pactikera nie ma.Jak chce cos z Obi to tez do Schwedt muszę jechać do Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 tak w budowlanych wszystkie te akcesoria do basenów są, w innym wypadku jest tak jak mówisz, dwa dni i do basenu nie wchodzą bo glony i inne fruwajace zdechłe pływają, a tak tabletka codziennie i po kłopocie a na noc przykrywam taką plandeką specjalną kupuje ja się rozmiarowo jak basen no wiesz jak chory to niech ta druga biega, życie to nie tylko bzykanko i śmiechy, słuchaj a on wogóle to chciałby z nią być? czy tak tylko na noc a ty nadal żonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 On chyba kurwa sam nie wie czego chce.Chce zjeść ciastko i mieć ciastko.Z nim jest taka sytuacja ze on jest mega lasy i podatny na komplementy on potrzebuje żeby mu non stop pisać gadać jaki to jest wspaniały co to by smy mogli wyprawiać w łóżku i tego typu teksty.No jak 14 latek...a moze sie mylę? Moze tak trzeba z facetami postępować? :eek:Czytałam te jej smsy....No nasakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 jak sam nie wie czego chce to jeszcze gorzej, znudzi mu się i będzie chciał wrócić, jednak wiesz jak fascynacja minie to nagle facetowi się przypomina , ze jednak żona to żona, ta ślubna i wogóle a jak jeszcze żonka atrakcyjna to szybko mu się znudzi, moze warto przeczekać , niech zdąży zatęsknić za tobą, jeśli oczywiscie mogłabyś nadal z nim być po tym wszystkim, faceci to duze dzieci niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Fajna..dobrze zrobilas ze wybylas:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.06.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 hmmm może to kryzys wieku Fajna? ja się tam nie znam mój dobija 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 moj 8 wiecej poki co..grzeczny kicius mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 pewno ze dobrze, jak będziesz czesto wychodzić z domu, wybywać na weekendy to szybko mu się tamta znudzi bo będzie na zawołanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 mój dobija do 40 stki a kiedy ten kryzys przychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts