fajna kobieta 09.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 To trzeba byc psychicznie chorym żeby cos takiego zrobic.:mad:Pozbawialabym narzędzia zbrodni( kastrowalabym) skurwysynow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 i kolejny karambol... na A2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No to widziałam w tvn24. A na Ursynowie chłopczyk 2,5 roku wyrwał sie ojcu i pod koła.Smierc na miejscu.:sick:Co sie dzieje dzisiaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ehh te ostatnie dni to jakas masakra.... wypadki, wypadki wypadki... tak jak na tym quadzie... no dobra... wracajac do tematu... co z wakacjami Fajna? jak ty to widzisz?? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No przecież pisałam ze szukam taniego lotu do NY do siory chciałabym polecieć odreagować....;)Póki co niczego daleko wybiegającego w przyszłość nie mogę planować...Naprawde nie wiem na czym stoję jak sie sytuacja rozwinie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ale ja nie o tym... o tym to juz wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A o czym? :pNaprawde nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 pfffffff no tak.... zakrecona jestes... no nic... juz nie wazne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No pisz!!!! Chodzi o ten zlot???? Ja bardzo chętnie ale dam znać w ostatniej chwili bo wiesz jak jest...:yes:Miejsce bardzo mi sie podoba takie kameralne i klimatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No tak... o zlot... a co z tym drugim? u cie? ..bo wiesz.. my to tez chetne jestesmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 09.06.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No pisz!!!! Chodzi o ten zlot???? Ja bardzo chętnie ale dam znać w ostatniej chwili bo wiesz jak jest...:yes:Miejsce bardzo mi sie podoba takie kameralne i klimatyczne. Chodzi o Berlin . Nieśmiało zaprosiłaś, to my pociągnęłyśmy temat dalej i, hmm, wprosiłyśmy się na bezczelna :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) U mnie jak najbardziej tylko będziemy sie informować na bieżąco.Przeciez wiesz jak teraz jest u mnie...Byłoby niezręcznie troche.:yes:Jesli zaś chodzi o Berlin to ja tez chętna ale w tym mieszkaniu można jedynie w weekendy nocować.Tzn od piątku wieczorem do niedzieli wieczór można przebywać bo tylko wtedy jest wolne.To mieszkanie kuzynki a ona je wynajmuje Polakom którzy tam pracują ale na weekendy zjeżdżają do Szczecina i chata wolna.Trzeba tylko uprzedzić ja wcześniej. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Chodzi o Berlin . Nieśmiało zaprosiłaś, to my pociągnęłyśmy temat dalej i, hmm, wprosiłyśmy się na bezczelna :rotfl: bo na bezczela jest ponoc najlepiej :lol2: jak w weekend to jeszcze lepiej... kupie bilet do Szcz.. pozniej wochenende ticket i jade dalej dwa razy tak jechalam... 9lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.06.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ale ty byś nie leciała samolotem??? Moze kup do Berlina lot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Fajna daj fotę jeszcze raz bo ja niewidzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ale ty byś nie leciała samolotem??? Moze kup do Berlina lot ? fajna ja od lipca w PL do okolo 10sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Fajna daj fotę jeszcze raz bo ja niewidzialam żałuj... bo Fajna jest naprawde fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2014 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Właśnie się domyślam i tym bardziej starego pojąć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.06.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 fajna i Dziewczyny, u mnie też tylko weekendy wchodzą w grę . Jak mąż jest w domu, a nie w pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.06.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Fajna ja widziałam i powiem ,że ładna dziewczyna z Ciebie :yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts