Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć - ale jaja od rana tzn od wczoraj

kuynka ( wiek Reni) ma 2 synów 12 i 6 lat i tak ją instynkt macierzyński poniósł - zaszła w ciąże i uwaga - bliżniaki :lol2::lol2: podwójne szczęście.

Nagle z dwójki dzieci zrobi się 4 :) ekstra - na razie jest w takim szoku, że to do niej nie dociera :D

Madzik...meliski wrzucili na sale dzisiaj :)

na schaffa? Melcia tylko do przecenionych chyba się nei da zastosować -40 zł.

Jakby co to wiesz i pisz ;)

Dzięki Reni

Magda pisałaś może do Silver? Już Jej jakiś czas tu nie było - może Ona by kupiła.

Jjana ale w sprawie bath&bodywork? nie pisałam - długo jej "nie widziałlam" tutaj.

U nas leje, jest tragedia, mały koniecznie chce na spacer, a ja mam wk..., bo tyle rzeczy zaplanowałam na dzisiaj i nic z tego, bo leje.

Tak Kamila, dzisiaj umowa, nie zdziwię się, jak u notariusza się dowiem, że właścicielka jednak się rozmyśliła. Już dzwoni, że nie chce się wymeldować :wtf:. W diabły to wszystko, człowiek płaci kupę kasy, a ona zachowuje się, jakby robiła nam łaskę :bash:.

Jak widać, mam dzisiaj mega zły humor ;).

Niby się boi i prosi, żebyśmy podpisali akt z jej zameldowaniem, a wymelduje się, jak będzie oddawała klucze (daliśmy jej trochę czasu na całkowitą wyprowadzkę, bo akt miał być pod koniec czerwca, ale wiadomo, nam się spieszy, bo kobieta codziennie zmienia zdanie, więc jak to mówił mój brat: "Jak najszybciej do rejenta z nią" :rotfl:).

Ona się chyba boi, że ją wyrzucimy dzisiaj na bruk i zabierzemy wszystkie jej meble, które tam zostały (nie chcecie wiedzieć, jak te meble wyglądają, ale stół ma na przykład trzy nogi!). Boi się tez notariusza (jako kupujący my wybraliśmy), że to jakiś oszust, itp. :bash:.