reni1980 10.06.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ilona no tak to ze starymi jest, a dla was to kłopot jeśli podpiszecie akt a ona wymelduje sie pod koniec czerwca, czyba w akcie można zawzeć taką informację, ze jest zobowiązana do wymeldowania do końca czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.06.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ilona no tak to ze starymi jest, a dla was to kłopot jeśli podpiszecie akt a ona wymelduje sie pod koniec czerwca, czyba w akcie można zawzeć taką informację, ze jest zobowiązana do wymeldowania do końca czerwca Chyba można, na miejscu będę gadać z notariuszem, pewnie będzie duuużo nadprogramowych zapisów. Wiesz Magda, ja na to patrzę inaczej. Tak czy siak będzie dobrze: jak nie podpiszemy, to problem z głowy, a jak podpiszemy, to szansa na domek, ale za to jaki kłopot i ile pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.06.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 coś za coś wiadomo - czasem się zastanawiam ( w dni jak mi się nie chce) czy warto gonić :lol2::lol2: to wtedy jak wolałabym mieszkac na małym osiedly, mała działeczka przed oknem, zero zmartwień itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.06.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 właśnie -tym bardziej jak się wraca po 16 z pracy i nie ma się czasu - to czas na ogródek jest w sobotę i niedzielę ale nawet nie - bo przecież w weekend trzeba sprzątać, prasować, plewić... i tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 laski ale co byście chciały robić, leżeć od poniedziałku do niedzieli? poza tym prasować nie trzeba- wiem po sobie, pralka pierze, a od 16 do 21 czasu w cholerę, mozna wszystko zrobić, i obiad i posiedzieć, a posprzątać mozna w piatek wieczorem i tym sposobem weekend wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ja miałam cały weekend wolny ten ostatni, siedziłam 4 godziny na tarasie i co, spaliłam nogi i cycki, trzeba mi było:eek::eek: a gdybym sprzątała to bym się nie spaliła tylko schudła:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 10.06.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 a gdybym sprzątała to bym się nie spaliła tylko schudła:):) O to to :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 10.06.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ta zniżka 40 zł to jest na produkty nieprzecenione powyżej 150 zł. Meliski się na nią nie łapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.06.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Właśnie, Magda, mam podobne rozkminy. Z jednej strony chcielibyśmy mieć swój dom, wykończyć go ślicznie... Ale czasem sobie myślę, czy to, co mam to mało? I tak jeden pokój stoi pusty, bo ma być dla dziecka, którego póki co nie ma. I tak mamy sporo miejsca. To na co i po co więcej. Dokładnie! Przecież tak jak jest, też jest dobrze, a człowiek zawsze chce więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.06.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 laski ale co byście chciały robić, leżeć od poniedziałku do niedzieli? poza tym prasować nie trzeba- wiem po sobie, pralka pierze, a od 16 do 21 czasu w cholerę, mozna wszystko zrobić, i obiad i posiedzieć, a posprzątać mozna w piatek wieczorem i tym sposobem weekend wolny A mojemu mężowi chodzi na przykład o podróże, nie o siedzenie w weekend w domu. Do Sopotu mieliśmy skoczyć. Kawał świata zwiedzić. A człowiek tylko na dom i działkę. Nawet sandałów sobie w tym roku nie kupimy, hahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.06.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Reni - raz na m-c to mam taki weekendw pozostałe idę do drugiego interesu, okna.firany - wielkie pranie pościeli, prasowanie to mi sie potem nawet na tarasie nie chce.No i wszystko sama:rolleyes: ja prasuję wszystko- no nie wyjdę bezpośćiel co 2 tyg czasem częśćiej .... zasłony co miesiąc/półtora Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Helo...w koncu witam sie zalatana zabiegana od rana,..juz po zakupach...przejazdzce po autostradzie itp ooo i po rozmowie z wychowawczynia chlopca co corce zeba wybil w piatek..okazalo sie ze rodzice zostali poinformowali natychmiast emailem... ale malo tego oni to moi sasiedzi tuz za plotem... czekam na ich odzew bo moim zdaniem powinni przyjsc z chlopakiem i przeprosic! bilet do Pl kupilam... i kuchnie zamowilam tzn napisalam email ze chce juz zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 10.06.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Mel - a jaka kuchnia? Nie widziałam... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Magda ja tak samo, pisze ze w sobotę siedziałam 4 godziny na tarasie ale wyprałam wszystkim posciele, prześcieradła, nawet kołdry poprałam bo w taki upał wyschną, no pralka chodziła cały dzień, potem pranie ale kurcze na to miałam cały dzień bez spinki, a wieczorem jeszcze grilla zrobiłam dla gości, ale wypoczęłam Ilonka no teraz to nie kumam, skoro waszym marzeniem są podróze , to po bo kupujecie ten dom, zbierajcie kasę i raz w roku wileka wyprawa, moim marzeniem są rzeczy materialne, mam małe i duze marzenia, z małych to kosa spalinowa i do ciecia drewna, jak ja bym chciała mieć te wszystkie urządzenia do ogrodu, a duze to ogrodzenie i kupienie kolejnej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ja nie marzę o podróżach mam moje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.06.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 My mieliśmy świetny weekend, chyba pierwszy raz się wyleżeliśmy na trawce z piwem, basen, spotkania, było super przyjemnie . Prasowaniem się nie przejmuję, prasuję oD SWIETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.06.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Reni oo bo mnie wypranie kołdry kusi - ale ja mam te z czymś w środku - nie pierze - nie zbije się w kluskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Kamila wersja ostatnia... bylo glosowanie no ok.. taka... dupy nie urywa... szczegolnie wizki... (wokol wysokiej zabudowy opasek nie bedzie... bedzie plyta gk ) [ATTACH=CONFIG]264792[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]264793[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.06.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ilonka no teraz to nie kumam, skoro waszym marzeniem są podróze , to po bo kupujecie ten dom, zbierajcie kasę i raz w roku wileka wyprawa, moim marzeniem są rzeczy materialne, mam małe i duze marzenia, z małych to kosa spalinowa i do ciecia drewna, jak ja bym chciała mieć te wszystkie urządzenia do ogrodu, a duze to ogrodzenie i kupienie kolejnej działki No bo moim marzeniem jest własny dom, a marzeniem męża podróże. Na razie idziemy na kompromis i zawsze wygospodarujemy jakąś kasę na wakacje, ale wiadomo, ja też coraz bardziej chciałabym zobaczyć wielki świat, np. Singapur, Tajlandię, Amerykę, itp. Wcześniej starczało mi leżenie na plaży + wspinaczka w Tatrach. No ale zawsze mówię, że na to jest jeszcze czas, z małym dzieckiem i tak dużo nie pozwiedzamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ja swoje koldry i poduszki moge prac i prac i suszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts