Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni oo bo mnie wypranie kołdry kusi - ale ja mam te z czymś w środku - nie pierze - nie zbije się w kluskę?

Ja miałam tą z Ikea i po praniu to już nie to... Ale ostatnio kupiłam wklady do poduszek z silikonowym wypełnieniem i takie można prać z powodzeniem, bez obaw, że poduszka/kołdra stracą potem na puszystości, uklepią się, czy jak to tam :).

No co Ty, ja bym korzystała od razu, Australię też chcę zobaczyć ;).

Ech, te marzenia ściętej głowy.

Moglibysmy w zimie, wtedy tam wiadomo jak jest, zakwaterowanie i cala reszta ale lot :sick: moze za kilka lat. Nigdy nigdzie nie lecialam, strasznie sie boje! Koszt swoja droga, z czegos musielibysmy zrezygnowac ale strach przewaza.

Edytowane przez yokasta

co do lotow krajowych to nie polecam... moj brat chcial sie przeleciec z zona i synem... na lotnisku kobieta powiedziala jemu ze bardziej sie jemu oplaca lot za granice i nastepnego dnia powrot ;)

z GDN do KRK cos okolo 1500pln od osoby mu podala :lol2:

rety to do mnie na bilet mozna trafic za 50zeta :lol2::lol2::lol2:

wiem ;)

dlatego ide z tym bydlem jak to ich ciele na poklad ;)

teraz to i tak lepiej..mimo ze place za obie dziewczynki..ale mamy 3 siedzenia dla siebie...bez sapiacego smierdzacego faceta obok..(czeeeeesto tak trafialam:sick:)

chociaz i na kulture naszych rodakow to tez mozna niezle trafic... ale coz zrobic..

ostatnio mialam scene z facetem.. dobrze ze jeden z pasazerow stanal w mojej obronie bo myslalam ze sie zaplacze przez tego pedala ze tak brzydko powiem!

jak jemu nie pasuje lot z cholota to niech jezdzi autem albo wyzszej klasy liniami lotniczymi!

pierdolony prawniczek :mad: jego zona zna mnie..siedziala cicho obok..a jego dziecko..matko cala droge wpatrzona w okno bez slowa przez te 90minut!

Wpadła mi w oko taka działka k. Poznania jakieś 13 km. Niedaleko jest pociąg - do centrum do dworca głównego dojeżdża w 15 minut, jeździ komunikacja też podmiejska i prywatne busy co 20-30 minut. Ponieważ w tej wiosce buduje dwóch deweloperów też, zbudowano obok szkołę podstawową, wokół same młode małżeństwa z dziećmi, więc pewnie i żłobki i przedszkola... Z opisu mi się podoba.

Jak chcecie się budować to fajnie ile za takie działki chcą pod miastem

u nas klaskania nie ma... moja mama w styczniu wracala to gosciu na lotnisku zaczal w glos: klaskac kurwa, klaskac wy polaczki pierd.... :lol2:

faceta zatrzymano na lotnisku bo byl pijany i ponoc obsluge wyzywal...

a co temu nie pasowalo? a no bo faciu pospac nie mogl sobie, bo moje dziewczynki spiewaly... dodam ze inne dzieci ryczaly w glos.. a ten mnie zwyzwal o to, ze nawet koreczki w uszach jemu nie pomogly:o nabluznil mi tak, ze mi w piety weszlo... ale mowiac dobitnie..dlaczego nie zwrocil mi uwagi podczas lotu, tylko po wyladowaniu gdy zapanowala cisza?

odp jemu: ze przepraszam Pana za nie udany lot i ze musial Pan sluchac spiewu moich dzieci zamiast placzu. a jak on dalej tak gadal i gadal to odp....spier... :rolleyes: i wtedy inny pasazer do mnie dolaczyl na pocieszenie ;)

do Melci ostatnio bez bagażu było 99 w dwie strony :D

a prom ile auto pełne? więcej niż 450?

Prom colorline zamowilam dzisiaj.. plyniemy 3godz15minut za 899nok auto plus my..bez miejsca do siedzenia i innych przywilei... zawsze sie cos znajdzie :D

ale sa tez tansze bilety.. 2 dni pozniej byl tanszy o 200nok, a dzien wczesniej drozszy o 300nok...

o a jak Ty płyniesz?

bo my gdynia karlsklona albo do świnioujście-ystad

mnie mój Mały rok temu załatwił - wsiadamy do samolotu lot ok 1.5 godz - jeszcze samolot stoi - a on "dobzie samolot widziałem teraz to ja wychodzę + ryk" i pozostało 1.5 zabawiania, odwracania uwagi.... co 5 min siku, ,pić, jeść :)

Edytowane przez Magda_lena85