reni1980 10.06.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 mi w sumie obojętnie gdzie byle by nad morzem, jadę tam bo znajomi tam jeźdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 10.06.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Reni oo bo mnie wypranie kołdry kusi - ale ja mam te z czymś w środku - nie pierze - nie zbije się w kluskę? Ja miałam tą z Ikea i po praniu to już nie to... Ale ostatnio kupiłam wklady do poduszek z silikonowym wypełnieniem i takie można prać z powodzeniem, bez obaw, że poduszka/kołdra stracą potem na puszystości, uklepią się, czy jak to tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.06.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) No co Ty, ja bym korzystała od razu, Australię też chcę zobaczyć . Ech, te marzenia ściętej głowy. Moglibysmy w zimie, wtedy tam wiadomo jak jest, zakwaterowanie i cala reszta ale lot moze za kilka lat. Nigdy nigdzie nie lecialam, strasznie sie boje! Koszt swoja droga, z czegos musielibysmy zrezygnowac ale strach przewaza. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 10.06.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 No to przed podróżą do Australii, może wypróbuj sobie jakiś bliższy lot - nawet loty krajowe są, albo jakiś weekend typu city break. Zobaczysz co i jak, czy nie przeszkadza Ci ciśnienie, turbulencje, jak reaguje Twój organizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.06.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 do 2 lat dziecko ma free i na dalekie trasy dają (po zamówieniu) taką kołyskę do leżenia - także luzik gorzej jak ma np 2.5 roki i trzeba prawie normalną cenę - nas to spotkało rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ja to mam od lat kilku teraz jak kupuje bilety to place taka sama cene co za siebie... tanie linie lotnicze wizzair:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 co do lotow krajowych to nie polecam... moj brat chcial sie przeleciec z zona i synem... na lotnisku kobieta powiedziala jemu ze bardziej sie jemu oplaca lot za granice i nastepnego dnia powrot z GDN do KRK cos okolo 1500pln od osoby mu podala rety to do mnie na bilet mozna trafic za 50zeta :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 10.06.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) W tamich to płaci się dosłownie za wszystko. Nawet za dodatkową przestrzeń na nogi. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 wiem dlatego ide z tym bydlem jak to ich ciele na poklad teraz to i tak lepiej..mimo ze place za obie dziewczynki..ale mamy 3 siedzenia dla siebie...bez sapiacego smierdzacego faceta obok..(czeeeeesto tak trafialam:sick:) chociaz i na kulture naszych rodakow to tez mozna niezle trafic... ale coz zrobic.. ostatnio mialam scene z facetem.. dobrze ze jeden z pasazerow stanal w mojej obronie bo myslalam ze sie zaplacze przez tego pedala ze tak brzydko powiem! jak jemu nie pasuje lot z cholota to niech jezdzi autem albo wyzszej klasy liniami lotniczymi! pierdolony prawniczek jego zona zna mnie..siedziala cicho obok..a jego dziecko..matko cala droge wpatrzona w okno bez slowa przez te 90minut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 10.06.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ale o co się przyczepił? A dla mnie i tak niekwestionowanym numerem jeden będzie zawsze klaskanie w samolocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Kamila czyli opis prawie idealny, jak okolica ładna to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.06.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 a mnie się podoba, że jak dziecka małe - wieźmiesz na ręcę ( mój prawie 3) to w wizz bez wykupienia ma się priority board do Melci ostatnio bez bagażu było 99 w dwie strony a prom ile auto pełne? więcej niż 450? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.06.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Wpadła mi w oko taka działka k. Poznania jakieś 13 km. Niedaleko jest pociąg - do centrum do dworca głównego dojeżdża w 15 minut, jeździ komunikacja też podmiejska i prywatne busy co 20-30 minut. Ponieważ w tej wiosce buduje dwóch deweloperów też, zbudowano obok szkołę podstawową, wokół same młode małżeństwa z dziećmi, więc pewnie i żłobki i przedszkola... Z opisu mi się podoba. Jak chcecie się budować to fajnie ile za takie działki chcą pod miastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 o tak to klaskanie to mnie wkurza a zarazem bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 u nas klaskania nie ma... moja mama w styczniu wracala to gosciu na lotnisku zaczal w glos: klaskac kurwa, klaskac wy polaczki pierd.... faceta zatrzymano na lotnisku bo byl pijany i ponoc obsluge wyzywal... a co temu nie pasowalo? a no bo faciu pospac nie mogl sobie, bo moje dziewczynki spiewaly... dodam ze inne dzieci ryczaly w glos.. a ten mnie zwyzwal o to, ze nawet koreczki w uszach jemu nie pomogly:o nabluznil mi tak, ze mi w piety weszlo... ale mowiac dobitnie..dlaczego nie zwrocil mi uwagi podczas lotu, tylko po wyladowaniu gdy zapanowala cisza? odp jemu: ze przepraszam Pana za nie udany lot i ze musial Pan sluchac spiewu moich dzieci zamiast placzu. a jak on dalej tak gadal i gadal to odp....spier... i wtedy inny pasazer do mnie dolaczyl na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 do Melci ostatnio bez bagażu było 99 w dwie strony a prom ile auto pełne? więcej niż 450? Prom colorline zamowilam dzisiaj.. plyniemy 3godz15minut za 899nok auto plus my..bez miejsca do siedzenia i innych przywilei... zawsze sie cos znajdzie ale sa tez tansze bilety.. 2 dni pozniej byl tanszy o 200nok, a dzien wczesniej drozszy o 300nok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 mnie jak brakuje słów i brak kulturalnych argumentów a cham nadal jest chamem to też mówię krótko spierdalaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.06.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) o a jak Ty płyniesz? bo my gdynia karlsklona albo do świnioujście-ystad mnie mój Mały rok temu załatwił - wsiadamy do samolotu lot ok 1.5 godz - jeszcze samolot stoi - a on "dobzie samolot widziałem teraz to ja wychodzę + ryk" i pozostało 1.5 zabawiania, odwracania uwagi.... co 5 min siku, ,pić, jeść Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Kamila to wy musicie ocenić czy was stać, dla mnie dużo za działkę i działka malusia ale to wy musicie ocenić, bo dom to jakieś jeszcze 500 tyś minimum ja gdybym nie kupiła działki dużo wcześniej to nie było by mnie stać na jej zakup i jeszcze budowę mojego domu, no niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Madzia ja dojezdzam na prom do innego miasta..bo z mojego plynie 12godz...taki staaary prom, trzeba kabine dokupic bo inaczej sie nie da.. ja z Kristiansand do Hirsthals wtedy cala trasa Dania, polnoc Niemiec kierunek Szczecin i dalej bite 3godziny do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts