Mmelisa 10.06.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Pytanie z innej beczki... Czy do szafki z sortownikiem smieci warto zamontowac Servo Drive? Ja bede miala szuflade...wiec pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 nie wiem, chyba warto bo łatwo otworzysz zwłaszcza z mokrymi rękoma ale jakoś nie wierzę, ze przy ciżżkim koszu da radę się wysunąć, u mnie cięzka ta szuflada, jak by ją podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.06.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ja mam zwykła szufladę i problem z otwieraniem jest tylko wtedy jak się ma brudne ręce może zrób tip-on i otworzysz kolanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Servo drive uno jest w tym linku.. sa rozniez inne rozwiazania..m.in tip-on ... musze poczytac no i boki szuflad.. podczas wyceny nie uzgadnialismy jakie to maja byc.. gosciu wybral mi Tandembox Antaro boki szuflad szare z relingiem o przekroju kwadrata,można do nich dokupić boki szklane.... nu i ni wiem, czy potrzebne mi to szklo.. czy tez nie.. czy bede zwracac uwage na te boki, czy tez wsio ryba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 do jutra poprosilam o czas... bo umowe w piatek postara mi sie facet z wymiarami dokladnymi szafek sporzadzic.. jutro jedzie ma targi meblowe..wiec 2 dni jego nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.06.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 nie wiem, chyba warto bo łatwo otworzysz zwłaszcza z mokrymi rękoma ale jakoś nie wierzę, ze przy ciżżkim koszu da radę się wysunąć, u mnie cięzka ta szuflada, jak by ją podnieść Da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.06.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 nie, nie - dam Wam jak będzie skończone:) Renia a Ty z zew nie widziałaś? kiedyś chyba wklejałam jak wygląda po tym jak mur się rozwalił po zimie Magda zdjęcia nowej fryzury też obiecywałaś że po urodzinach młodego dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.06.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Servo drive uno jest w tym linku.. sa rozniez inne rozwiazania..m.in tip-on ... musze poczytac no i boki szuflad.. podczas wyceny nie uzgadnialismy jakie to maja byc.. gosciu wybral mi Tandembox Antaro boki szuflad szare z relingiem o przekroju kwadrata,można do nich dokupić boki szklane.... nu i ni wiem, czy potrzebne mi to szklo.. czy tez nie.. czy bede zwracac uwage na te boki, czy tez wsio ryba... Czyli takie jak w nowej Ikei Metod. Nie potrzeba tego szkła. Ciągle będzie zafajdane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Czyli takie jak w nowej Ikei Metod. Nie potrzeba tego szkła. Ciągle będzie zafajdane czyli rzecz zbedna a jakies jeszcze porady... yyy zakup koszy do segregacji to odrazu w komplecie poprosic .. i do szuflady wklad na sztucce tez chyba lepiej od nich? myslalam o takim, zebym sama mogla sobie ustawic odleglosc co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.06.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 To w Ikei dokupisz, taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Agatah... ikea mam na miejscu ale w NO... a w PL mam kawal drogi... wiec nijak z tym zakupem... na paliwo wiecej wydam inaczej z tymi uchwytami na talerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.06.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Zamówisz z Katowic Serio, poproś żeby ci wycenił. Będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 No to jutro przejade sie do ikea popatrzec za tymi wkladami... jak mi sie spodobaja to pomysle o nich..a jak nie to zamowie u goscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.06.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 I już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 no to chyba juz bo myslem sem jeszcze co i jak z garnkami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Meli ale Ikea ma inny wymiar wkładów do szuflad, Blum dla Ikei klepie inne wymiary, ha każdy by tam kupował akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 racja..ale przypomnialam sobie ze ja juz facetowi mowilam o tym wkladzie na sztucce i pojemnikach na smieci... taka mam pamiec.. tam gdzie nie trzeba to ja wszystko wiem i pamietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 10.06.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Reni, a Twój dom to indywidualny projekt u architekta czy gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2014 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.06.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Upal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts