Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ania nie kupiłam stroju ale mierzyłam go, jest idealny ale tylko ten model marisa, ja muszę mieć 65 FF, wogóle jak mierzyłam te stroje to czułam się jak niemiecka uma z wielkim cycem, masakra

Ja mierzyłam fajny firmy Kris-line, ale w sklepie nie mieli 65. Mierzyłam 70G. Pasował, ale szału nie było. I figi takie jakieś dziwne, z dodatkowym pasem, który można wywijać, ale on się ciągle podwija, zawija... Nie podobało mi się to :no: Na siłę górę bym kupiła, ale mam czas więc wolę coś lepszego znaleźć.

Kamila a co Ci szkodzi ???Jak Cię źle potraktuje to podziękujesz:)

teraz wszystkie siedzą i odświeżają :D

Jak tak czytam ile za działki się płaci w Poznaniu i w innych częściach kraju to szok .dla przykładu, sąsiedzi sprzedają dom ,rok budowy 2002,powierzchnia działki 872m2 cena 360 tyś. zostawiają kuchnię ,wyposażoną w sprzęt :D.Działke mają super osłoniętą ,no i cisza i spokój u nas :).

Nam dzisiaj ważą się losy, odzyskam kasę czy nie więc trzymać kciuki i to mocno :)

Kwestia przyzwyczajenia. Dla mnie też był szok. Ale postawiłam sobie górną granicę (cena wydawała mi się realna, a nie absurdalna) i dokładnie za tyle wyhaczyłam działkę :).

Ja pamiętam czasy, jak pod Poznaniem kosztowały 100 tys. Teraz (w ciągu roku!) poszło do 300 :bash:. Co więcej, byłam ostatnio w Garbach (daleko od granic Pzn), gdzie koleś chce pół miliona za 1000 m2 (bo podobno pod lasem, a do lasu dwa kilometry, bo to szczere pole). Ale można podjechać 40 km dalej i już są za 20-50 tys.

Inna sprawa jest taka Mirka, że kupując mieszkanie, też musisz wyłożyć kupę kasy. Stąd ceny działek (no nie może być tak, że domek wyjdzie taniej niż 100 m2, więc ceny działek szybują zaraz za cenami mieszkań).

Edytowane przez Ilona Agata

Kamila, no niestety Triumph moich rozmiarów nie produkuje :no:

Reniu, ja tak właśnie do 300 zakładam. Niestety u mnie w mieście mały wybór, musiałabym jechać 25 km dalej - tam mają Freya, Fantasie, Panache, tylko taki upał, że tyłka mi się nie chce ruszać... A przez neta też się boję, bo raczej nie trafię tak, żeby było idealnie.