Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilonko pokażę , pokażę ale nie dziś, na lustro i lampę się nie doczekałam bo już sie nie chciało wiercić a pretekstem byly oczywiście zbyt mokre ściany, a łazienka to dużo powiedziane to poprostu małe wc.

Super :) Pozwól trochę mężowi odpocząć, ale jutro koniecznie zagoń go do wywiercenia tych dziur, bo już się nie mogę doczekać ;)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilona witam, łazieneczka skończona dzięki bogu, zrobię zdjęcia i pokażę, a ty w ogrodzie szalejesz, ja może w przyszly weekend zacznę budować taras.

Cześć Bobie Budowniczy;)

To kiedy foty łazienki?

Mi dzisiaj wstawili drzwi wewnętrzne i mam już gdzie nie gdzie kolory ścian:wiggle:

Jeszcze troszkę i położą tapety to wtedy może pyknę wreszcie foty.

Super :) Oby pogoda dopisała (chociaż akurat ja nie powinnam tego mówić, bo jak się okazało - efekt może być odwrotny :)). W ogródku szalejemy, bo w weekend zostaliśmy obdarowani przez rodziców i teściów nowymi roślinami (aż mi głupio było, bo naprawdę nie mamy zbyt dużo miejsca na to wszystko).

Kiedy planujecie pierwszą kawkę na tarasie? Czy jeszcze za wcześnie, żeby o tym myśleć?

Cześć Bobie Budowniczy;)

To kiedy foty łazienki?

Mi dzisiaj wstawili drzwi wewnętrzne i mam już gdzie nie gdzie kolory ścian:wiggle:

Jeszcze troszkę i położą tapety to wtedy może pyknę wreszcie foty.

witam, no to super, to napisz chociaz jakiego koloru drzwi, a łazienki to już chyba są zrobione, i powiedz jeszcze kiedy się wprowadzasz?

A i jeszcze gdzie będzie można zobaczyc zdjęcia

Super :) Oby pogoda dopisała (chociaż akurat ja nie powinnam tego mówić, bo jak się okazało - efekt może być odwrotny :)). W ogródku szalejemy, bo w weekend zostaliśmy obdarowani przez rodziców i teściów nowymi roślinami (aż mi głupio było, bo naprawdę nie mamy zbyt dużo miejsca na to wszystko).

Kiedy planujecie pierwszą kawkę na tarasie? Czy jeszcze za wcześnie, żeby o tym myśleć?

chyba jeszcze zawcześnie, mam nadzieję że do mnie też tak z roślinkami ktoś się pofatyguje

witam, no to super, to napisz chociaz jakiego koloru drzwi, a łazienki to już chyba są zrobione, i powiedz jeszcze kiedy się wprowadzasz?

A i jeszcze gdzie będzie można zobaczyc zdjęcia

Drzwi białe z dużym przeszkleniem w środku, łazienki niby skończone, ale w każdej coś tam jeszcze do zrobienia.

Przeprowadzka nie zaplanowana jeszcze, musimy zająć się terenem w około domu( kostka, ogrodzenie, balkony...)

Mieszkamy od budowy ok. 7 min autem i aż tak nam się nie spieszy, a postanowiliśmy nie wprowadzać się póki nie wykończymy wszystkiego na zicher. My tak mamy że jak od razu nie dokończymy to potem nigdy:rolleyes:

MarJel też prawda ze takie niedoróbki ciągną się czasami miesiącami, super że mozecie sobie wszystko zrobić i potem na spokojnie się przeprowadzić, u mnie to było na hura chociaż w środku porobiliśmy prawie wszystko, u mnie bardzo kuleje wokół domu, masakra, nie wiem kiedy bedzie wyglądać na ogród a nie budowę.

Reni pięknaaa łazienka. Muszę się przyznać że też mam czarno białą, ale bardziej czarną niż białą- umywalka i wc też czarne, a i mamy ten sam przycisk czarny geberit, a nawet dwa bo zastosowałam go jeszcze w szaro-czarnej łazience:cool:

Reni, czy nie przeklinasz czarnej podłogi, ja jeszcze swojej nie myłam, ale martwie się że będzie katastrofa z utrzymaniem czystości:bash:

Reni pięknaaa łazienka. Muszę się przyznać że też mam czarno białą, ale bardziej czarną niż białą- umywalka i wc też czarne, a i mamy ten sam przycisk czarny geberit, a nawet dwa bo zastosowałam go jeszcze w szaro-czarnej łazience:cool:

Reni, czy nie przeklinasz czarnej podłogi, ja jeszcze swojej nie myłam, ale martwie się że będzie katastrofa z utrzymaniem czystości:bash:

czarny przycisk?, ja mam szklany z lustrem , pan mi powiedział że nie ma czarnych, szklane występowały jako zielonkawe, własny wkład albo szklane lustro!

hmm, czegoś nie zozumiem tez chciałam czarne.

podłoga czarna sprawuje się super, nie mogę narzekać ale pod uwagę trzeba wziąć to że mam jej tylko 2 m2.

przypomnialam sobie ja mam lustro dymione na przycisku.

Ło matko, ja nawet nie wiem z czego ten przycisk ze szkła jakiegoś na pewno, ale wygląda identycznie jak Twój:rolleyes: ( powiem szczerze że ja go nawet nie wybierałam tylko mój cudowny wykonawca zrobił to za mnie)

U mnie też malutka czarna łazienka, ta akurat jest na dole bez wanny i prysznica, jakoś przeżyje tą czarną podłogę, może nie będzie tragedii;)

Ło matko, ja nawet nie wiem z czego ten przycisk ze szkła jakiegoś na pewno, ale wygląda identycznie jak Twój:rolleyes: ( powiem szczerze że ja go nawet nie wybierałam tylko mój cudowny wykonawca zrobił to za mnie)

U mnie też malutka czarna łazienka, ta akurat jest na dole bez wanny i prysznica, jakoś przeżyje tą czarną podłogę, może nie będzie tragedii;)

e to wierz mi spoko będzie