reni1980 11.06.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 to jak tu kusic w takich motylkach meza ?? trzeba szybko ściagać:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.06.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 o jezu Ilona dlaczego , jak ja niecierpię rolet, moze szyby P4 antywłamaniowe, nie ma mocnych aby zbić, próbowałam na własnych Do spania. Nie zasnę jak jest jasno, budzę się jak tylko słońce zaświeci. Z roletami jest szansa na drzemkę w ciągu dnia. No i tak jak teraz słońce świeci, mogę spuścić na górze, nie ma takiej duchoty. Bez rolet zagotowałabym się . Kwestia przyzwyczajenia chyba? Rolety mam do zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.06.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ja bym chciala rolety ale nie ze wzgl na wlamanie, bo zlodziej i tak wejdzie jak bedzie chcial tylko mozliwosc zrobienia ciemni i temp w zimie tylko koniecznie musza byc otwierane recznie bo juz bylo kilka przypadków ze w czasie pozaru elektryka poszła się *** i rodzina zostala w srodku. Poki co nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 o cholera chlopca 16letniego wciagnela prasa rolnicza! kolo Elblaga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Hej ja dziś w domu - okropnie się czuję przyszły buty te czerwone i Meliski też ( Meliski ładne., szału nie ma, raczej nie są to buty na codzień więc za 170 zł nie warto - za 120 prędzej) a te czerwone bardzo wygodne i porządna skóra http://images63.fotosik.pl/1064/7e52249c186cbc01gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 eeeeee no nie zartuj... to jak tu kusic w takich motylkach meza ?? No lepiej niż w koronkach, które się tyłka nie trzymają. Nie ma dla mnie gaci w sklepach z odzieżą damską. Może Intimissimi czasami. Poza tym nie ma. Do Triumpha nawet nie wchodzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ja ponad wszystko nie cierpię rolet, a zaciemnić okna można od środka, rolety, zasłony, ekrany, no masa tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.06.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ja mam rolety elektryczne - ale mam podwójną instalację wiec nawet jak prąd wyłączą to rolety się podniosą - no i przecież nigdy nie ma opcji, ze wszystkie są zasłonięte... ale w sezonie letnim na górze pozasłaniane i jest całkiem przyjemnie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.06.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ja bym chciala rolety ale nie ze wzgl na wlamanie, bo zlodziej i tak wejdzie jak bedzie chcial tylko mozliwosc zrobienia ciemni i temp w zimie tylko koniecznie musza byc otwierane recznie bo juz bylo kilka przypadków ze w czasie pozaru elektryka poszła się *** i rodzina zostala w srodku. Poki co nie mam . Ręcznie? Eeee, tragicznie to wygląda . Miałam w starym mieszkaniu, nigdy bym do tego nie wróciła. Ale nigdy nie zasuwam wszystkich okien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ilona... ty to masz problemy to moze lepiej chodzic bez jak to koronki sie nie trzymaja... trzymaja... satyna nie za bardzo.ale koronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 hejka magda a dlaczego te meliski nie na codzień, kurcze piszesz ze dupy nie urywają ale widziałaś je u kuzynki i mówiłaś ze super, to co twoje już nie super? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.06.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ja ponad wszystko nie cierpię rolet, a zaciemnić okna można od środka, rolety, zasłony, ekrany, no masa tego To nie to samo zaciemnienie Reni! Przecież tej skrzynki teraz nie widać na zewnątrz. Kiedyś to była masakra, wielka ciemna skrzynka na zewnątrz + obramowanie wokół okna, w środku mechanizm do ręcznego podnoszenia (sznurek plus taki plastikowy trójkąt), teraz jak roleta w górze, to nikt nie widzi, że w ogóle jest, wszystko w ścianach pochowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.06.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) super super wizualnie i na nodze ale miałam je wczoraj 6 godz i klnełam po 3ciej a od kuzynki to wiesz miałam 5 min na nodze - wygodne są, ale bardzo wąskie, rozm, 38 jest mi na styk a mam 37-38. Pewnie będą non stop w użyciu ale...."ta guma" dokładnie Ilona - u mnie nie widać ani z zew a od środka w ogóle - skrzynka schowana - nawet od środka te "dojście" ma gładz i pomalowane na kolor ściany - kontakt jest przy każdej schowany. Przy czym u nas opcja taka, że 1 przyciskiem da się wszystkie zasłonić, odsłonić, albo jak się wyjezdża to się je programuje czasowo wiec się odsłaniają/zasłaniają.... ale to hobby mojego mężą Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2014 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 no może i tak, ale ja nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.06.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ilona... ty to masz problemy to moze lepiej chodzic bez jak to koronki sie nie trzymaja... trzymaja... satyna nie za bardzo.ale koronka? No nie trzymają, mam 83 cm w obwodzie bioder, robią na 90 cm +, zresztą nieważne, przyzwyczaiłam się do motylków i już . Magda, fajne te meliski . Ja chyba je mierzyłam kiedyś i zastanawiałam się nad zakupem. Podrobili chanelki sprzed kilku sezonów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ilona...zeby rolety byly ukryte to trzeba je montowac razem z oknami przed robieniem ocieplenia... moich tez nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.06.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Melisa, no niestety egoistycznie tylko siebie obkupiłam Strój z Naturany. http://i1.fmix.pl/fmi989/06cf81e50013bd9e53982329/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1376/630d39e1001b19cf5398232f/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.06.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 a co polecacie na dachowe? bo muszę coś porządnego żeby się nie nagrzewało u młodego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 magda ja rok temu kupiłam takie roletki zew na dachowe nie były drogie bo chyba 200 zł za szt i są zajebiste , chłodno jest zajebiscie bo wiesz jak pod dachowymi w takie upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.06.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 a co polecacie na dachowe? bo muszę coś porządnego żeby się nie nagrzewało u młodego? Jezu, okna dachowe to masakra. Mam jedno i wiem, że nigdy więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts