Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

o jezu Ilona dlaczego , jak ja niecierpię rolet, moze szyby P4 antywłamaniowe, nie ma mocnych aby zbić, próbowałam na własnych

Do spania. Nie zasnę jak jest jasno, budzę się jak tylko słońce zaświeci. Z roletami jest szansa na drzemkę w ciągu dnia.

No i tak jak teraz słońce świeci, mogę spuścić na górze, nie ma takiej duchoty. Bez rolet zagotowałabym się :yes:.

Kwestia przyzwyczajenia chyba? Rolety mam do zawsze.

Ja bym chciala rolety ale nie ze wzgl na wlamanie, bo zlodziej i tak wejdzie jak bedzie chcial tylko mozliwosc zrobienia ciemni i temp w zimie tylko koniecznie musza byc otwierane recznie bo juz bylo kilka przypadków ze w czasie pozaru elektryka poszła się *** i rodzina zostala w srodku.

Poki co nie mam :D.

Hej

ja dziś w domu - okropnie się czuję :cool:

przyszły buty te czerwone i Meliski też ( Meliski ładne., szału nie ma, raczej nie są to buty na codzień więc za 170 zł nie warto - za 120 prędzej) a te czerwone bardzo wygodne i porządna skóra

http://images63.fotosik.pl/1064/7e52249c186cbc01gen.jpg

Ja bym chciala rolety ale nie ze wzgl na wlamanie, bo zlodziej i tak wejdzie jak bedzie chcial tylko mozliwosc zrobienia ciemni i temp w zimie tylko koniecznie musza byc otwierane recznie bo juz bylo kilka przypadków ze w czasie pozaru elektryka poszła się *** i rodzina zostala w srodku.

Poki co nie mam :D.

Ręcznie? Eeee, tragicznie to wygląda :no:. Miałam w starym mieszkaniu, nigdy bym do tego nie wróciła.

Ale nigdy nie zasuwam wszystkich okien :no:.

ja ponad wszystko nie cierpię rolet, a zaciemnić okna można od środka, rolety, zasłony, ekrany, no masa tego

To nie to samo zaciemnienie Reni!

Przecież tej skrzynki teraz nie widać na zewnątrz. Kiedyś to była masakra, wielka ciemna skrzynka na zewnątrz + obramowanie wokół okna, w środku mechanizm do ręcznego podnoszenia (sznurek plus taki plastikowy trójkąt), teraz jak roleta w górze, to nikt nie widzi, że w ogóle jest, wszystko w ścianach pochowane.

super super wizualnie i na nodze

ale miałam je wczoraj 6 godz i klnełam po 3ciej

a od kuzynki to wiesz miałam 5 min na nodze - wygodne są, ale bardzo wąskie, rozm, 38 jest mi na styk a mam 37-38.

Pewnie będą non stop w użyciu ale...."ta guma" :rolleyes:

dokładnie Ilona - u mnie nie widać ani z zew a od środka w ogóle - skrzynka schowana - nawet od środka te "dojście" ma gładz i pomalowane na kolor ściany - kontakt jest przy każdej schowany.

Przy czym u nas opcja taka, że 1 przyciskiem da się wszystkie zasłonić, odsłonić, albo jak się wyjezdża to się je programuje czasowo wiec się odsłaniają/zasłaniają.... ale to hobby mojego mężą ;)

Edytowane przez Magda_lena85

Ilona... ty to masz problemy ;)

to moze lepiej chodzic bez :D

jak to koronki sie nie trzymaja... trzymaja... satyna nie za bardzo.ale koronka?

No nie trzymają, mam 83 cm w obwodzie bioder, robią na 90 cm +, zresztą nieważne, przyzwyczaiłam się do motylków i już ;).

Magda, fajne te meliski :yes:. Ja chyba je mierzyłam kiedyś i zastanawiałam się nad zakupem. Podrobili chanelki sprzed kilku sezonów ;).