Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja przez neta młodemu zazwyczaj - ale 2-3 firmy zawsze te same więc rozmiar wiem jaki :)

Fajna no to porządna matka z Ciebie :D

ja młodemu wzięłam i mam spokój do zimy

[ATTACH=CONFIG]265096[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]265097[/ATTACH]

Magda te czerwone w jakim rozmiarze wzięłaś? Jaka młody ma stopę?

Jak one się mają rozmiarem do Ecco? Bo z Ecco mój ma 23, a mierzyłam mu Geoxy i 25-26 wychodziło:o

Magda te czerwone w jakim rozmiarze wzięłaś? Jaka młody ma stopę?

Jak one się mają rozmiarem do Ecco? Bo z Ecco mój ma 23, a mierzyłam mu Geoxy i 25-26 wychodziło:o

Agatha wzięłam 28 - młody ma teraz na styk 27 więc te będą na koniec wakacji.

Wg mnie to samo tzn jak mam ecco 27 to i geox 27

primigi na pewno wychodzą mniejsze o 1 rozmiar

które geoxy mierzyłaś, że taka różnica?

Ilona te drugie to reebok - w takich późńiej chodzi bardzo długo aż do mrozów ;)

Ach Kamila, już nie mam do tego głowy i nerwów.

Cała czwórka na emeryturze. Zmotoryzowani, itp. Mój syn ich nie poznaje :eek:. Ale nie będę się denerwować. Nie wiedzą, co tracą i tyle.

Szkoda trochę. A innych wnuków też tak traktują? Mojej siostry córka ani razu od dziadków ze str. ojca nie dostala żadnego prezentu. Ja nie mówię, żeby jakies drogie czy coś kupowali, ale nawet symbolicznych spiochow czy maskotki. A dziecko ma rok.

Mój młody średnio kojarzy moją teściową, dosyć rzadko widuje ale szybko się oswaja, pozostałą trójkę często i bardzo lubi, czuje się u nich jak u siebie no i np. moja mama jest całą happy jak do niej jedziemy :). Ale jeszcze u żadnego młody nie zostawał :).