reni1980 12.06.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 moi teściowe zaś obiecali wczoraj swojemu wnukowi ze przyjdą na 10,00 do przedszkola, było zakończenie roku, rano zadzwonili , że jednak maja coś jeszcze do załatwienia;);););) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.06.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 No, no, właśnie w tym wszystkim chodzi głównie o dzieci, bo my duże już jesteśmy i ZAWSZE sobie poradzimy. Dobrze, że mój nieświadomy póki co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 12.06.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Mnie chodziło o to, że skoro symbolicznego upominku na gwiazdkę nie moga podarowac to o wyzszym poziomie zaangażowania nie ma co marzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.06.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Nic nie przebije moich teściów.Moja młoda do zeszłego roku do babci mówiła ciocia.:pDopiero na komunii teściowa jej zaczęła tłumaczyć ze jest jej babcia a nie ciocia.:rolleyes:Sami sobie winni jak sie tak interesują wnukami to pózniej efekty są jakie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.06.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 wiesz tylko po co obiecywać wieczorem skoro rano odwołujemy, szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.06.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Mnie chodziło o to, że skoro symbolicznego upominku na gwiazdkę nie moga podarowac to o wyzszym poziomie zaangażowania nie ma co marzyc. No tak, rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.06.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Moi rodzice zawsze chętni do pomocy a z teściową to inna bajka nie przepadam za nią i nie chce korzystać z jej pomocy ale pewnie gdybym musiała skorzystać to by się zgodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.06.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Magda od kiedy w zarze sale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.06.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 cały inditex czyli zara, md, strandi od 20,06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.06.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Moja teściowa ma trzech synów i każdemu z nich rodzili sie do tej pory chłopcy.Wszedzie na każdej rodzinnej imprezie pieprzyla ze jak w końcu będzie miała wnuczkę to idzie na emeryturę i juz tylko sie wnuczkę poświęci.Gadka szmatką.:bash:Moja młoda ma juz 10 lat teściowa nadal pracuje i wnuczkę widuje 1-2 razy w roku.Nie wykazuje zainteresowania wiec przestałam sie narzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.06.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ilona nie przejmuj sie....ja na początku tez sie wściekałam aż w końcu odpuściłem.To oni kiedyś bedą żałowali nie nasze dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.06.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Hejka!!!! Ja po rozmowie i chyba fiasko - jak zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.06.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ilona nie przejmuj sie....ja na początku tez sie wściekałam aż w końcu odpuściłem.To oni kiedyś bedą żałowali nie nasze dzieci. Takie podejście ma moja bratowa . W sumie dochodzę do podobnych wniosków. Teraz się zawzięłam i nie będę nic na siłę. Bez proszenia się. Ich strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.06.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 wiesz tylko po co obiecywać wieczorem skoro rano odwołujemy, szkoda gadać Reni....moi nigdy nie byli ani na rozpoczęciu ani na zakończeniu roku czy to w przedszkolu czy w szkole.Ani u syna ani u córki.Moi maja w d....wszystko i wszystkich liczy sie tylko to co ich bezpośrednio dotyczy.Wtedy dzwonią .Ze syn zdał maturę dowiedzieli sie niedawno przypadkiem bo teściu myślał ze młody jest dopiero w 3 klasie LO.zenada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.06.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Ilona nie przejmuj sie....ja na początku tez sie wściekałam aż w końcu odpuściłem.To oni kiedyś bedą żałowali nie nasze dzieci. A ja tam w sumie żałuję. Z tym, że nie braku zainteresowania dziadków, bo oni byli zawsze zaangażowani, ale właśnie nieobecności chrzestnych. Nigdy nie oczekiwałam od nich prezentów, a choćby pamięci o urodzinach, 18 -nastce, o tym, że piszę maturę itd. Dlatego obiecałam sobie, że ja będę taką chrzestną, jakiej mi brakowało. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.06.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 cały inditex czyli zara, md, strandi od 20,06 Matko to już a ja się rozpuściłam z tymi butami właśnie kurier jedzie do mnie z 3 parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Idę zaraz na hybrydę.:pKumpela odradza na stopy robić!!!??? Robiliście moze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.06.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 dokładnie tak będzie, oni kiedyś będą żałować, moja matka już żałuje, zaprasza wnuki na weekend i raczej nie ma chętnego na wyjazd, wolą w domu, dzwoni do mnie i prosi abym przywiozła córkę, a ja no to, że kiedyś ja prosiłam i co z tego - nic:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.06.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ja moich chwalę dzidków - oczywiście .Moja mama to nawet z pracy zrezygnowała ,żeby się wnukami zająć .Nawet ja podziwiam bo teraz ma ich na głowie dwóch rok i wcześniaka ,który ma 5 miesięcy .Jak zadzwoniłam ,że młoda ma występ to zawsze pytaja czy moga przyjechać .Z odwiedzinami gorzej ale tata dalej pracuje a i wokół domu ma dużo pracy więc się nie dziwię . Fajna ja mam basen 452/122 - bo pytałaś o wielkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.06.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 fajna ja robiłam, super sprawa na lato, paznokcie u nóg tak grube ze raczej nie ma szans na zniszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts