Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moja teściowa ma trzech synów i każdemu z nich rodzili sie do tej pory chłopcy.Wszedzie na każdej rodzinnej imprezie pieprzyla ze jak w końcu będzie miała wnuczkę to idzie na emeryturę i juz tylko sie wnuczkę poświęci.Gadka szmatką.:bash:Moja młoda ma juz 10 lat teściowa nadal pracuje i wnuczkę widuje 1-2 razy w roku.Nie wykazuje zainteresowania wiec przestałam sie narzucać.;)

Ilona nie przejmuj sie....ja na początku tez sie wściekałam aż w końcu odpuściłem.To oni kiedyś bedą żałowali nie nasze dzieci.:yes:

Takie podejście ma moja bratowa ;).

W sumie dochodzę do podobnych wniosków.

Teraz się zawzięłam i nie będę nic na siłę. Bez proszenia się. Ich strata.

wiesz tylko po co obiecywać wieczorem skoro rano odwołujemy, szkoda gadać

Reni....moi nigdy nie byli ani na rozpoczęciu ani na zakończeniu roku czy to w przedszkolu czy w szkole.Ani u syna ani u córki.Moi maja w d....wszystko i wszystkich liczy sie tylko to co ich bezpośrednio dotyczy.Wtedy dzwonią .Ze syn zdał maturę dowiedzieli sie niedawno przypadkiem bo teściu myślał ze młody jest dopiero w 3 klasie LO.zenada....

Ilona nie przejmuj sie....ja na początku tez sie wściekałam aż w końcu odpuściłem.To oni kiedyś bedą żałowali nie nasze dzieci.:yes:

A ja tam w sumie żałuję. Z tym, że nie braku zainteresowania dziadków, bo oni byli zawsze zaangażowani, ale właśnie nieobecności chrzestnych. Nigdy nie oczekiwałam od nich prezentów, a choćby pamięci o urodzinach, 18 -nastce, o tym, że piszę maturę itd. Dlatego obiecałam sobie, że ja będę taką chrzestną, jakiej mi brakowało.

Edytowane przez gajzo

Ja moich chwalę dzidków - oczywiście :).Moja mama to nawet z pracy zrezygnowała ,żeby się wnukami zająć .Nawet ja podziwiam bo teraz ma ich na głowie dwóch rok i wcześniaka ,który ma 5 miesięcy .Jak zadzwoniłam ,że młoda ma występ to zawsze pytaja czy moga przyjechać :).Z odwiedzinami gorzej ale tata dalej pracuje a i wokół domu ma dużo pracy więc się nie dziwię .

Fajna ja mam basen 452/122 - bo pytałaś o wielkość :)