nilaf 13.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 o kurcze ful wypas taki obiadek z trzech dań to u mnie tylko w weekend - głównie niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 tak Renia wczoraj Reserved zrobili i -50% jest tzn. do - a miało być później ale w Reserved-50% tylko na akcesoria i bieliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Magda a mąż w domu ? bo obiad brzmi fantastycznie tak tak w domu - dziś koparka była po raz 101 i musiał nadzorować co i jak. I już nie może wysłuchiwać o moich planach wyprzedażowych więc zrobiłam dobry obiad a co jeszcze dodajesz za warzywka do botwinki, bo właśnie mama mi wczoraj przytargała cały pęk botwinki. Ziemniaczki dodajesz i włoszczyznę? warzywka włoszczyzna młoda, botwinka 2 pęczki, 3 zwykłe buraczki pokrojone ( późńiej je wywalam), ziemniaki gotuję osobno, czasem dodaję fasolkę szparagową ale jeszcze nie sezon. Dużo selera i pietruszki, czosnek... - nie dodaje śmietany a chyba do botwinki się daje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Nilaf ee nie - ja zrobiłam wczoraj młodemy zaopatrzenie do przedszkola i spodnie, koszuli były w promocji.Chyba, ze na damskim tylko akcesoria?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 daje się, ja zawsze na już na talerz po łyżce, zupełnie inaczej smakuje ale mi narobiłaś smaka na taki obiadek no to Magda podlizuj się ile możesz bo od przyszłego tygodnia szał zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.06.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 tak tak w domu - dziś koparka była po raz 101 i musiał nadzorować co i jak. I już nie może wysłuchiwać o moich planach wyprzedażowych więc zrobiłam dobry obiad warzywka włoszczyzna młoda, botwinka 2 pęczki, 3 zwykłe buraczki pokrojone ( późńiej je wywalam), ziemniaki gotuję osobno, czasem dodaję fasolkę szparagową ale jeszcze nie sezon. Dużo selera i pietruszki, czosnek... - nie dodaje śmietany a chyba do botwinki się daje?? o to gotuję dzisiaj wypasioną botwinkę, a dodajesz jakieś mięsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 A ja się pochwalę, że mój młody wczoraj po raz pierwszy zjeżdżalnię na basenie zaliczył . Duma poziom ekspert. Nic to, że miała metr długości . W ogóle co on wyprawiał w tym brodziku . Tak biegał za innymi dzieciakami - jak spuszczony ze smyczy za przeproszeniem, bo rzadko dzieci widzi - że co moment nura pod wodę, matka go do góry, to znowu nogami przebierał, żeby tylko do dzieci, do dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Nilaf ee nie - ja zrobiłam wczoraj młodemy zaopatrzenie do przedszkola i spodnie, koszuli były w promocji. Chyba, ze na damskim tylko akcesoria?? tak bo ta promocja była właśnie na akcesoria, bieliznę i dla dzieciaków właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Renia zaraz Ci pokażę gdzie ten szał zakupów jest.... :lol2: a jaką śmietaną kwaśną 12%? boje się, że mi się zetnie Nilaf tak wywar ale zrobiłam dziś bez wołowego czyli: skrzydełka, jakieś miałam żołądki z indyka czy coś takiego.... taki zwykły haha zazwyczaj robię na samych warzywach Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 zaraz Ci pokażę gdzie ten szał zakupów jest.... :lol2: a jaką śmietaną kwaśną 12%? boje się, że mi się zetnie Jak na talerzu, to najlepiej do zimniejszej (takiej akurat do jedzenia), nie zupełnie gorącej zupy. Ja tak zawsze robię ze śmietaną, bo inaczej się ścina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.06.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 zaraz Ci pokażę gdzie ten szał zakupów jest.... :lol2: a jaką śmietaną kwaśną 12%? boje się, że mi się zetnie Nilaf tak wywar ale zrobiłam dziś bez wołowego czyli: skrzydełka, jakieś miałam żołądki z indyka czy coś takiego.... taki zwykły haha zazwyczaj robię na samych warzywach śmietanę taką do zup i sosó, 12% łaciata, albo 18%, a jak chcesz na bogato to może być 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 13.06.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 żeby się nie ścięła smietana, musisz ją najpierw zahartować. Boże, tak gadacie o domowych obowiązkach, że chyba czas ruszyć dupę z kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.06.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dziewczyny, przyszłam po poradę wnętrzarską. Niektóre z Was pewnie pamiętają moje lustro i zamysł na małą łazienkę. http://i1.fmix.pl/fmi2383/4df029560019934d4e24082f/zdjecie.jpg Co z tego wyszło też pamiętacie Ale lustro wisi teraz w korytarzu, remont rozpoczęty i mam pytanie, czy do lustra pasuje ta tapeta na zdjęciu? Robiłam foty telefonem i jakoś tak brzydko odbarwił ramę lustra na żółto. W rzeczywistości jest szare/srebrne. http://i3.fmix.pl/fmi1101/d5078a72002315f9539ad348/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1179/d6e8065300149985539ad34f/zdjecie.jpg Będzie to dobrze wyglądało? Reniu, przepraszam, że u Ciebie, ale mój wątek umarł i nie chcę go wskrzeszać, a tutaj cala "stara" ekipa jest więc sama rozumiesz Jakby co, to pousuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) terriva na lany taras - to zamiast torebki.... a to buty na cały rok - szare do gabionów... widać jakie auto małe:lol2: Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.06.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Wg mnie dobrze jak jest gładka tapeta tzn bez ozdobników, lustro z takimi ornamentami same w sobie jest ozdoba, a gdy je umieścisz na takiej tapecie wzorzystej to trochę to się wszystko gubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 żeby się nie ścięła smietana, musisz ją najpierw zahartować. Boże, tak gadacie o domowych obowiązkach, że chyba czas ruszyć dupę z kanapy. Kamila, czy u Ciebie też F16 latają po niebie? Teoretycznie mieszkam w miejscu, gdzie nie mają korytarza, ale są dni, że wypuszczają się chyba na cały Poznań (wtorek-piątek)? Tak tylko pytam, bo szału dostanę (młody nie pośpi zbyt długo w tym huku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 kurcze ania nie wiem, dla gładkiej tapecie lustro ładnie się odznacza, na takiej może za dużo tych esów, floresów ale w jednym stylu, nie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.06.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ta rama pięknie by się prezentowała np. na jasno szarej ścianie, zrywaj tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Magda no masz rozpierduchę, co jest obok ciebie jakaś firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Kamila, czy u Ciebie też F16 latają po niebie? fajne pytanie:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts