gajzo 13.06.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Anna-maria3, jeżeli to wygląda tak jak na 1 fotce, to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ania, mi średnio pasuje. Za dużo się dzieje. Można dać na gładką ścianę, a kawałek tej tapety gdzie indziej w tym pomieszczeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.06.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Chciałabym osiągnąć efekt wizualny podobny to tego, jaki planowałam w łazience, a tam miało wisieć właśnie na ornamentowych płytkach. Miało być tak http://i3.fmix.pl/fmi2641/d62b64b00003b4ad4e2a7dd2/zdjecie.jpg Tapeta nie jest położona. Przyłożyłam tylko do fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ania a tapeta już przyklejona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 fajne pytanie:lol2::lol2::lol2: Byś się nie śmiała, gdyby Ci nad głową huczało. Kiedyś siedziałam w centrum na przystanku, leciały dwa (zawsze latają parami), ale tak nisko, że prawie jak na wyciągnięcie ręki (tuż nad budynkami, a w Poznaniu przez samoloty nigdzie nie ma wysokiej zabudowy ), zakochałam się, piękny widok. Jak w tym filmie Pearl Harbor, tylko jeszcze ładniejsze maszyny . No ale nad domem mogłyby mi nie latać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 aniu na tej wizce nie widać ze lustro ma ażurową ramę, stąd efekt jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 13.06.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Kamila, czy u Ciebie też F16 latają po niebie? Teoretycznie mieszkam w miejscu, gdzie nie mają korytarza, ale są dni, że wypuszczają się chyba na cały Poznań (wtorek-piątek)? Tak tylko pytam, bo szału dostanę (młody nie pośpi zbyt długo w tym huku). Nie, u mnie cichosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 no ja też dość blisko lotniska Balice, ale samoloty są już raczej wysoko i mało je słychać, tylko na dworze, w domu nie za to qrwa każdej nocy jakiś duży ptak, zapomniałam jak sie się nazywa, skrzeczy w trawie, tak głośno ze nie da się spać przy otwartym oknie:sick::sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 13.06.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jeśli chodzi o lustro i tapetę, to ja jestem na nie. Lustro jest dosyć duże i ma bardzo ozdobne ramy, tapeta również w takie wzory. Razem można dostać kręćka i jedno drugie tłumi. Takie lustro na gładką tapetę albo delikatne wzorki w odcieniu zbliżonym do tła tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 no ja też dość blisko lotniska Balice, ale samoloty są już raczej wysoko i mało je słychać, tylko na dworze, w domu nie za to qrwa każdej nocy jakiś duży ptak, zapomniałam jak sie się nazywa, skrzeczy w trawie, tak głośno ze nie da się spać przy otwartym oknie:sick::sick::sick: Ja kiedyś byłam przy samym pasie startowym (ale zwykłe lotnisko, nie wojskowe), bo tam są firmy zlokalizowane i szłam do hurtowni z ceramiką do łazienek, samolot ruszył (od pasa dzieliła mnie dosłownie szosa), miałam wrażenie, że o mnie zahaczy i aż ukucnęłam z wrażenia . To też było coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.06.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Chciałabym osiągnąć efekt wizualny podobny to tego, jaki planowałam w łazience, a tam miało wisieć właśnie na ornamentowych płytkach. Miało być tak http://i3.fmix.pl/fmi2641/d62b64b00003b4ad4e2a7dd2/zdjecie.jpg Tapeta nie jest położona. Przyłożyłam tylko do fotki. To nie kładź tam tej tapety, jednolite tło dla lustra koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.06.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 tym bardziej, że masz oświetlenie na bogato, szafka pod umywalka też z ornamentami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.06.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 nilaf, to w ogóle nie jest to pomieszczenie Kiedyś planowałam to lusto do łazienki. Miało być na płytkach ornamentowych - stąd wizka. Teraz wisi w korytarzu i chciałabym dla niego podobne tło. Tylko rzeczywiście ta tapeta ma za bardzo wyraziste te wzory. Na płytkach były subtelniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.06.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 no ja też dość blisko lotniska Balice, ale samoloty są już raczej wysoko i mało je słychać, tylko na dworze, w domu nie : Reni to ty koło KRK mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 nie, pomiędzy krakowem a katowicami, ale jak wylecę na a4 to mam szybciej do krakowa niż do katowic, zwłaszcza ze mieszkam 1 km od autostrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 z tymi samolotami to w takim sensie, ze widzę jak się wznoszą czy podchodzą do lądowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.06.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dziewczyny, a w takim razie pod lustrem gładka ściana, srebrzysto-szara (taki kolor jak to na tapecie), a tapeta na przeciwko lustra? Będzie ok, czy też za dużo szczęścia na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.06.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 nilaf, to w ogóle nie jest to pomieszczenie Kiedyś planowałam to lusto do łazienki. Miało być na płytkach ornamentowych - stąd wizka. Teraz wisi w korytarzu i chciałabym dla niego podobne tło. Tylko rzeczywiście ta tapeta ma za bardzo wyraziste te wzory. Na płytkach były subtelniejsze. A myślałaś o tapecie w kolorze ściany (ale za to z ciekawszą strukturą)? Ostatnio oglądałam program o home stagingu i pokazywali coś podobnego. Ściana była waniliowa, a tapeta w podobnej tonacji, z delikatnym wzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 a w takim razie pod lustrem gładka ściana, srebrzysto-szara (taki kolor jak to na tapecie), a tapeta na przeciwko lustra? Będzie ok, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.06.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 nie, pomiędzy krakowem a katowicami, ale jak wylecę na a4 to mam szybciej do krakowa niż do katowic, zwłaszcza ze mieszkam 1 km od autostrady Dobrze wiedzieć gdzie można wpaść jak będę do KRK jechała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts