Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

fajne pytanie:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Byś się nie śmiała, gdyby Ci nad głową huczało.

Kiedyś siedziałam w centrum na przystanku, leciały dwa (zawsze latają parami), ale tak nisko, że prawie jak na wyciągnięcie ręki (tuż nad budynkami, a w Poznaniu przez samoloty nigdzie nie ma wysokiej zabudowy :no:), zakochałam się, piękny widok. Jak w tym filmie Pearl Harbor, tylko jeszcze ładniejsze maszyny :rotfl:.

No ale nad domem mogłyby mi nie latać :no:.

no ja też dość blisko lotniska Balice, ale samoloty są już raczej wysoko i mało je słychać, tylko na dworze, w domu nie

za to qrwa każdej nocy jakiś duży ptak, zapomniałam jak sie się nazywa, skrzeczy w trawie, tak głośno ze nie da się spać przy otwartym oknie:sick::sick::sick::sick::sick:

no ja też dość blisko lotniska Balice, ale samoloty są już raczej wysoko i mało je słychać, tylko na dworze, w domu nie

za to qrwa każdej nocy jakiś duży ptak, zapomniałam jak sie się nazywa, skrzeczy w trawie, tak głośno ze nie da się spać przy otwartym oknie:sick::sick::sick::sick::sick:

:rotfl:

Ja kiedyś byłam przy samym pasie startowym (ale zwykłe lotnisko, nie wojskowe), bo tam są firmy zlokalizowane i szłam do hurtowni z ceramiką do łazienek, samolot ruszył (od pasa dzieliła mnie dosłownie szosa), miałam wrażenie, że o mnie zahaczy i aż ukucnęłam z wrażenia :rotfl:. To też było coś.

Chciałabym osiągnąć efekt wizualny podobny to tego, jaki planowałam w łazience, a tam miało wisieć właśnie na ornamentowych płytkach. Miało być tak

http://i3.fmix.pl/fmi2641/d62b64b00003b4ad4e2a7dd2/zdjecie.jpg

Tapeta nie jest położona. Przyłożyłam tylko do fotki.

To nie kładź tam tej tapety, jednolite tło dla lustra koniecznie

nilaf, to w ogóle nie jest to pomieszczenie :no: Kiedyś planowałam to lusto do łazienki. Miało być na płytkach ornamentowych - stąd wizka. Teraz wisi w korytarzu i chciałabym dla niego podobne tło. Tylko rzeczywiście ta tapeta ma za bardzo wyraziste te wzory. Na płytkach były subtelniejsze.

nilaf, to w ogóle nie jest to pomieszczenie :no: Kiedyś planowałam to lusto do łazienki. Miało być na płytkach ornamentowych - stąd wizka. Teraz wisi w korytarzu i chciałabym dla niego podobne tło. Tylko rzeczywiście ta tapeta ma za bardzo wyraziste te wzory. Na płytkach były subtelniejsze.

A myślałaś o tapecie w kolorze ściany (ale za to z ciekawszą strukturą)? Ostatnio oglądałam program o home stagingu i pokazywali coś podobnego. Ściana była waniliowa, a tapeta w podobnej tonacji, z delikatnym wzorem.