Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni podziwiam Twój dom od jakiegoś czasu i nie ukrywam ,że będzie dla mnie mega inspiracją.

Moje pytanie dotyczy wiatrołapu.Zauważyłam,że nie masz typowego zamkniętego wiatrołapu i zaczęłam myśleć o tym u siebie .Ale chciałabym wiedzieć czy to się sprawdza,czy nie jest zimno zimą?? Bo niby te drugie drzwi te już do części mieszkalnej chronią przed zimnem itd.i nie wiem co o tym myśleć.

jeżeli już był ten temat poruszany to przepraszam za kłopot :/

uffff ale naklepałyście...Reni gratuluje duzego zlecenia:wave:pierwszy raz jest zawsze hmmm fajny i straszny za razem a potem to juz będzie dla Ciebie bułka z masłem:yes::Ddomek dla dzieciaków cudny, ja też u siebie planuję ale potrzebuję do tego pomocy Łukasza a on najpierw taras musi skonczyć więc chyba ciężko będzie w tym roku z domkiem. Czy mogę skopiować Twoje zdjęcie do mojego prywatnego archiwum? obiecuję nie rozpowszechniać!

Rolety...matko Dziewczyny i Wy takie rzeczy same, własnymi rękoma...Boże też tak chcę:yes:

Kurcze, ladnie to wyglada :) nawet bardzo :))

Ale ja chyba kolejny moment 'przespalam', bo kabel zwisa nam z sufitu w jednym miejscu i teraz trzeba byloby znowu ryc.. :(

Reni, a wlaczaja Ci sie wszystkie 3 lampki 'na raz', czy masz je rozdzielone?

Kamiku, a może takie sobie pod sufitem strzelisz http://www.westwing.pl/home.php?cat=1719

Lux_Cambra-Paris.jpgLux_Cambra-Padua.jpgLux_Cambra-Oval.jpgLux_Cambra-Oval_Rustic.jpgLux_Cambra-Arco.jpg Są bardzo piękne i oryginalne. Sprzedaż na Westwing kończy się 25 czerwca o 6 rano :yes:

uffff ale naklepałyście... Rolety...matko Dziewczyny i Wy takie rzeczy same, własnymi rękoma...Boże też tak chcę:yes:

Aneta, jak wiesz co się robi z maszyną do szycia, masz dobre nożyczki i trochę czasu, to nic trudnego :yes:

ŁOJ, tyle kamienia:rotfl:

Swoją drogą zawsze mnie zastanawia, jak te gabiony będą wyglądały jak się tam mróweczki i inne drobiazgi wprowadzą, naniosą ziemi, która zacznie porastać zielskiem :no: Kto i jak to będzie czyścił z niechcianych dodatków roślinnych. Mam skojarzenie ze stajnią Augiasza:cool:

W Warszawie zrobili nimi całą ul. Emilii Plater. Coś jakby dwie przeplatające się w poziomie wstęgi gabionowe o wysokości od 0,5–1,0 m. Pomiędzy tymi wstęgami posadzili brzózki :D ładne to jest, tylko właśnie niepokoi mnie jak to będzie jak zacznie zarastać :(

W Warszawie zrobili nimi całą ul. Emilii Plater. Coś jakby dwie przeplatające się w poziomie wstęgi gabionowe o wysokości od 0,5–1,0 m. Pomiędzy tymi wstęgami posadzili brzózki :D ładne to jest, tylko właśnie niepokoi mnie jak to będzie jak zacznie zarastać :(
będą na chwaściory psikać:yes: