reni1980 13.06.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Magda ok Fajna to w dupie jesteś, no kurcze świnia z niego, masz dowód na to? Edytowane 13 Czerwca 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 zabierz mu jego auto, policji chyba nie naśle na ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Nie mam zadnych dowodów.:sick:Jestem w czarnej dupie....Mało tego dzwoniła babka z biura nieruchomosci na oglądanie domu jutro sie umówił klientami.Wielce sie zdziwi jak zakomunikuje mu przy ludziach ze domu z lokatorami nikt nie kupi.:lol2:Sorki ze Was zamęczam tymi moimi kłopotami ale tak jakos przy okazji tematu pożyczek mnie naszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Fajna... az jestem ciekawa jego miny jak tak powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Nie mam zadnych dowodów.:sick:Jestem w czarnej dupie....Mało tego dzwoniła babka z biura nieruchomosci na oglądanie domu jutro sie umówił klientami.Wielce sie zdziwi jak zakomunikuje mu przy ludziach ze domu z lokatorami nikt nie kupi.:lol2:Sorki ze Was zamęczam tymi moimi kłopotami ale tak jakos przy okazji tematu pożyczek mnie naszło.... Haha, ja kupiłam z lokatorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 13.06.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Cześć dziewczyny często Was podglądam ale nie mam czasu się udzielać. Chciałam wam tylko napisać, że West wstawił dzisiaj młynki. To informacja dla tych które niezdąrzyły zakupić ostatnio. Właśnie kupiłam dwa hihihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jak to??? Adwokatka mi powiedziała ze nie ma opcji sprzedaży z lokatorami.:no:Aaaaa....No chyba ze lokatorzy wyrażają zgodę na sprzedaż.:rolleyes:Ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 ale jak nie powiedział ci o tym? o żesz chyba niedługo na noże pójdzie? fajna jak tylko mozemy cię wesprzeć czy pomóc to pisz ile chcesz:yes: czyli nie ustaliliście nic co dalej ale on już zaczyna sprzedawać majątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 fajna Ilona ma inną sytuację, raczej ma pewność ze babka się wymelduje a jest po prostu stara i wystraszona, jeśli ty powiesz ze jesteś lokatorem i zostajesz to kto zaryzykuje tyle kasy, drogą działkę masz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 witaj gośka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Nosz kuzwa....gnoj jeden.:mad:Ludzie maja przyjść oglądać ten w którym obecnie mieszkamy a co z tym ktory wykańcza to nie mam pojęcia.:no:Nawet nie pytam...Dzieki za wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 13.06.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Chyba za późno napisałam bo już zarezerwowane. No chyba że któraś zdążyła kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Reni pytałas meza o basen? Byłam wczoraj w Decatlonie i w Makro i w tym pierwszym w ogóle nie maja a w Makro są płytkie do metra max.Dla mojej młodej za płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Aż zajrze co to za cuda są ze schodzą jak swierze bułeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.06.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Na szybko przeczytałam ze pisalyscie o pożyczaniu pieniędzy.No ja mam problem właśnie w tej kwestii...Pozyczylam w zeszłym roku dość duża sumę pieniędzy mezowi( sprzedałam samochód na którego sprzedaż mnie oczywiście on namówił) i stwierdził ze jak mam trzymać na koncie które jest słabo oprocentowane to lepiej żebym pożyczyła jemu on będzie miał na obrót.No i głupia dupa pozyczylam...Wczoraj mowię mu ze potrzebuje ta kasę bo muszę jakiś samochód kupic a on mi na to ze nie odda bo nie ma .:mad: Dooobre!! Moja znajoma długo mieszkała z ex mężem, byli już jakoś czas po rozwodzie, nie mogli się dogadać co zrobić z domem. On miał dół (wszystkie pokoje pozamykane na klucz), ona górę. Kiedy przychodzi potencjalni kupcy, on otwierał pokoje, oprowadzał ich, i od razu zamykał, żeby była żona przypadkiem z nich nie korzystała na czas jego nieobecności :rotfl: Mieszkania oczywiście nie sprzedali do dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 No, u mnie inna sytuacja. Pani nie dostanie całej kasy jak się nie wymelduje. Poddała się rygorowi 777 (że komornik ją wyniesie, bo dom już sprzedany ). Ona po prostu jeszcze nie kupiła mieszkania (czekała na kasę od nas), a nie chciała się wymeldować, bo bała się, że ją na bruk wyrzucimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 To o te mlynki w kształcie butelek taka akcja???!'mm:lol2:Ładne nie powiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 gajzo ty mnie nawet nie strasz!!!! :lol2:Tak jak był w zeszłym tygodniu skory do wyprowadzki tak teraz mowi ze nie ma opcji.:no:On juz sobie przemyślał i zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.06.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 To o te mlynki w kształcie butelek taka akcja???!'mm:lol2:Ładne nie powiem.... , w każdym innym sklepie droooogie to jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 No, u mnie inna sytuacja. Pani nie dostanie całej kasy jak się nie wymelduje. Poddała się rygorowi 777 (że komornik ją wyniesie, bo dom już sprzedany ). Ona po prostu jeszcze nie kupiła mieszkania (czekała na kasę od nas), a nie chciała się wymeldować, bo bała się, że ją na bruk wyrzucimy . Tak tak Ilona u Was inna sytuacja.Babka sprzedaje dobrowolnie i nikt poza nia nie ma praw do tego domu wiec możesz spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts