Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie mam zadnych dowodów.:sick:Jestem w czarnej dupie....Mało tego dzwoniła babka z biura nieruchomosci na oglądanie domu jutro sie umówił klientami.Wielce sie zdziwi jak zakomunikuje mu przy ludziach ze domu z lokatorami nikt nie kupi.:lol2:Sorki ze Was zamęczam tymi moimi kłopotami ale tak jakos przy okazji tematu pożyczek mnie naszło....

Nie mam zadnych dowodów.:sick:Jestem w czarnej dupie....Mało tego dzwoniła babka z biura nieruchomosci na oglądanie domu jutro sie umówił klientami.Wielce sie zdziwi jak zakomunikuje mu przy ludziach ze domu z lokatorami nikt nie kupi.:lol2:Sorki ze Was zamęczam tymi moimi kłopotami ale tak jakos przy okazji tematu pożyczek mnie naszło....

Haha, ja kupiłam z lokatorem :o :rolleyes: :bash:.

Na szybko przeczytałam ze pisalyscie o pożyczaniu pieniędzy.No ja mam problem właśnie w tej kwestii...Pozyczylam w zeszłym roku dość duża sumę pieniędzy mezowi( sprzedałam samochód na którego sprzedaż mnie oczywiście on namówił) i stwierdził ze jak mam trzymać na koncie które jest słabo oprocentowane to lepiej żebym pożyczyła jemu on będzie miał na obrót.No i głupia dupa pozyczylam...Wczoraj mowię mu ze potrzebuje ta kasę bo muszę jakiś samochód kupic a on mi na to ze nie odda bo nie ma .:mad::mad:

Dooobre!!

Moja znajoma długo mieszkała z ex mężem, byli już jakoś czas po rozwodzie, nie mogli się dogadać co zrobić z domem. On miał dół (wszystkie pokoje pozamykane na klucz), ona górę. Kiedy przychodzi potencjalni kupcy, on otwierał pokoje, oprowadzał ich, i od razu zamykał, żeby była żona przypadkiem z nich nie korzystała na czas jego nieobecności :rotfl::rotfl:

Mieszkania oczywiście nie sprzedali do dzisiaj...

No, u mnie inna sytuacja. Pani nie dostanie całej kasy jak się nie wymelduje. Poddała się rygorowi 777 (że komornik ją wyniesie, bo dom już sprzedany ;)).

Ona po prostu jeszcze nie kupiła mieszkania (czekała na kasę od nas), a nie chciała się wymeldować, bo bała się, że ją na bruk wyrzucimy :rolleyes:.

No, u mnie inna sytuacja. Pani nie dostanie całej kasy jak się nie wymelduje. Poddała się rygorowi 777 (że komornik ją wyniesie, bo dom już sprzedany ;)).

Ona po prostu jeszcze nie kupiła mieszkania (czekała na kasę od nas), a nie chciała się wymeldować, bo bała się, że ją na bruk wyrzucimy :rolleyes:.

Tak tak Ilona u Was inna sytuacja.Babka sprzedaje dobrowolnie i nikt poza nia nie ma praw do tego domu wiec możesz spać spokojnie.:rolleyes: