Magda_lena85 13.06.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ale wiesz Magda ze samo TSH nie wystarczy? Musisz jeszcze Ft3 i Ft4 oraz przeciwciała przeciwtarczycowe.Wtedy wynik jest miarodajny:rolleyes: tak - lekarka mi dała całą listę na badanie krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Nawet wtedy może jeszcze być wielka zagadka - u mnie do dzisiaj nie wiadomo, co mi jest . No jak nie wiadomo??? Robiłaś te badania które napisałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 tak - lekarka mi dała całą listę na badanie krwi Jak to wszystko wyszloby w normie i morfologia tez to upieraj sie na rezonans.Ciezko dostać ale próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 No jak nie wiadomo??? Robiłaś te badania które napisałam??? No. TSH wskazuje niedoczynność. FT4 w normie. FT3 niedoczynność (a niby zawsze jej poziom zależy od FT4! No to przeczę regule). Żeby było śmieszniej przeciwciał brak, obraz tarczycy w usg w normie . Lekarze załamują nade mną ręce, nie wiedzą, jak to leczyć i czy w ogóle leczyć? Na razie jestem pod obserwacją, w ciąży było leczenie (dla dziecka, żeby hormonów nie zabrakło). Jedna mądra lekarka powiedziała, że jadę na rezerwach, jeszcze nie jestem chora, ale będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Kurcze wypralam pościele a deszcz leje jak cholera jak mi nie wyschnięciu do wieczora to śpię na podłodze pod kocem chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.06.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dałam 1200 z przesyłką ,przykrywką,chemią,pławikiem ,matą pod basen i pompą . No na tarczyce samo TSH nie wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ale ja jestem pokolenie Czarnobylu . Tzn. rocznik 84 był najbardziej narażony (tarczyca najbardziej się rozwijała jak wybuchło i coś musiało się zaburzyć) i endo mówią, że nie takie cuda widzieli przy pacjentkach w moim wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.06.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 A ja zmienię na chwilkę temat . Kupowałyście kiedyś na answear.com ? Mam kupon na 100 zł (robiłam zakupy spożywcze przez neta i dołączyli go do paragonu). Ja już jestem obkupiona na wesele, więc go nie wykorzystam, a głupio żeby się zmarnował. Szkopuł w tym, że kupon liczy się przy zakupach za minimum 300 zł. Któraś chętna? Aaaa, kupiłam te boskie, czarne szpilki które Wam pokazywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Skoro umiesz wyjść na dwór to nie ma złe Ilona- ja mam takie zawroty od piątku ze nawet w pracy na siedzące nie dawałam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.06.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Masakra Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Skoro umiesz wyjść na dwór to nie ma złe Ilona- ja mam takie zawroty od piątku ze nawet w pracy na siedzące nie dawałam rady No, u mnie jest spoko, a od kilku miesięcy zupełnie bez lekarstw. Nic nie czuję teraz. Skóra trochę sucha - fizycznie nic nie czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Magda, badania krwi na żelazo pewnie robiłaś? Wtedy są zasłabnięcia, ale to musi być dużo poniżej normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 A sprawdź oko, dolną powiekę odegnij od oka (nie umiem tego wytłumaczyć, hehe), żeby zobaczyć od środka, czy napływa krew, czy blada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.06.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Skoro umiesz wyjść na dwór to nie ma złe Ilona- ja mam takie zawroty od piątku ze nawet w pracy na siedzące nie dawałam rady Ja mam taki problem, że za każdym razem gdy jadę autobusem mdleję. Nigdy nie mogłam ustać w kościele (dlatego też nie lubię chodzić). Robiłam masę badań, ale lekarze twierdzą, że taka moja uroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.06.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Magda ,ja trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło i było dobrze .Radzić nie będę bo czynników ,które powodują takie samopoczucie jest dużo - nawet pogoda może mieć wpływ .dobrze,ze chodzisz do lekarza ,który wszystko chce sprawdzić .Odpoczywaj i dbaj o siebie . Jak się wybadasz i wyleczysz to mozesz o dzidzię się starać - pewność że zdrowa jestes będziesz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ja mam taki problem, że za każdym razem gdy jadę autobusem mdleję. Nigdy nie mogłam ustać w kościele (dlatego też nie lubię chodzić). Robiłam masę badań, ale lekarze twierdzą, że taka moja uroda Pewnie niski poziom żelaza, jakieś problemy z jego wchłanianiem? Uważaj po porodzie (czy naturalnie, czy cc), przygotuj lekarza prowadzącego, że może będzie transfuzja krwi i nie wychodź ze szpitala bez tego! Moja znajoma miała, bardzo się zastanawiali czy zrobić, ale zrobili, po niecałym miesiącu jej dziecko miało problemy, tylko mama mogła być dawcą, gdyby nie ta transfuzja, mała by nie przeżyła . Mi nie zrobili, aż strach pomyśleć, gdyby dziecku coś się stało w pierwszych miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.06.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Magda poloz sie na luzku wyprostowana rece wzdluz ciala podnosisz tylko glowe aby broda dotknac klatki 2.nogi prosto jedna noga -pieta przejezdzasz w zdluz drugiei do kolana 3.stoisz prosto oczy zmkniete rece przed siebie na przemian palcem wskazujacym totykasz nosa. Pisze z tab..mam nadzieje ze cos zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 London błędnik sugerujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.06.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ilona, dzieki za info. Zawsze to człowiek jakiś taki bardziej świadomy będzie na przyszłość. Okazuje się, że są Lekarze i lekarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Żelazo tez mam do zbadania ogólnie fajna lekarka nawet hormony i ginekologa mam zaliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts