Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No jak nie wiadomo??? Robiłaś te badania które napisałam??? :o

No. TSH wskazuje niedoczynność. FT4 w normie. FT3 niedoczynność (a niby zawsze jej poziom zależy od FT4! No to przeczę regule). Żeby było śmieszniej przeciwciał brak, obraz tarczycy w usg w normie ;). Lekarze załamują nade mną ręce, nie wiedzą, jak to leczyć i czy w ogóle leczyć? Na razie jestem pod obserwacją, w ciąży było leczenie (dla dziecka, żeby hormonów nie zabrakło). Jedna mądra lekarka powiedziała, że jadę na rezerwach, jeszcze nie jestem chora, ale będę.

A ja zmienię na chwilkę temat :). Kupowałyście kiedyś na answear.com ? Mam kupon na 100 zł (robiłam zakupy spożywcze przez neta i dołączyli go do paragonu). Ja już jestem obkupiona na wesele, więc go nie wykorzystam, a głupio żeby się zmarnował. Szkopuł w tym, że kupon liczy się przy zakupach za minimum 300 zł. Któraś chętna?

Aaaa, kupiłam te boskie, czarne szpilki które Wam pokazywałam :lol:

Skoro umiesz wyjść na dwór to nie ma złe Ilona- ja mam takie zawroty od piątku ze nawet w pracy na siedzące nie dawałam rady

Ja mam taki problem, że za każdym razem gdy jadę autobusem mdleję. Nigdy nie mogłam ustać w kościele (dlatego też nie lubię chodzić). Robiłam masę badań, ale lekarze twierdzą, że taka moja uroda :rolleyes:

Magda ,ja trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło i było dobrze :D.Radzić nie będę bo czynników ,które powodują takie samopoczucie jest dużo - nawet pogoda może mieć wpływ .dobrze,ze chodzisz do lekarza ,który wszystko chce sprawdzić .Odpoczywaj i dbaj o siebie :).

Jak się wybadasz i wyleczysz to mozesz o dzidzię się starać - pewność że zdrowa jestes będziesz mieć :)

Ja mam taki problem, że za każdym razem gdy jadę autobusem mdleję. Nigdy nie mogłam ustać w kościele (dlatego też nie lubię chodzić). Robiłam masę badań, ale lekarze twierdzą, że taka moja uroda :rolleyes:

Pewnie niski poziom żelaza, jakieś problemy z jego wchłanianiem?

Uważaj po porodzie (czy naturalnie, czy cc), przygotuj lekarza prowadzącego, że może będzie transfuzja krwi i nie wychodź ze szpitala bez tego!

Moja znajoma miała, bardzo się zastanawiali czy zrobić, ale zrobili, po niecałym miesiącu jej dziecko miało problemy, tylko mama mogła być dawcą, gdyby nie ta transfuzja, mała by nie przeżyła :(. Mi nie zrobili, aż strach pomyśleć, gdyby dziecku coś się stało w pierwszych miesiącach.

Magda poloz sie na luzku wyprostowana rece wzdluz ciala podnosisz tylko glowe aby broda dotknac klatki 2.nogi prosto jedna noga -pieta przejezdzasz w zdluz drugiei do kolana 3.stoisz prosto oczy zmkniete rece przed siebie na przemian palcem wskazujacym totykasz nosa. Pisze z tab..mam nadzieje ze cos zrozumiale