Magda_lena85 13.06.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 2.45 ma moja ta lewa zabudowa wysoka pod sufit + 10 cm listwa - ... i ostatnie półki to z krzesłem wysokim albo idę po drabinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 zapytalam o te frezy na lodowce i wejsciu... bo jakos mi tu nie pasuja teraz.... wolalabym bez nich.. z ta wysokoscia to zglupialam..bo nie wiem o jakim standardzie on pisze... skoro okap ma miec te 65cm od indukcji... to pewnie na takiej wysokosci szafki? chyba zaraz do niego napisze.... Gdzie ten ruch co byl niedawno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ja wolałabym mieć szafki wyżej, ale tak naprawdę w kuchni chodzi przecież o funkcjonalność. No masz zagwostkę jednym słowem... A okap brałabym pierwszy, ale na 99 cm (z tym, że pewnie te 9 cm robi różnicę, cena zresztą też) :/. nie moge 99cm bo szafka ma 90cm ja wybralam ten drugi na 90cm.... a pierwszy tylko i wylacznie bedzie pasowal 77cm... no i masz babo znowu problem..a myslalam ze dostane umowe do podpisania a tu zonk...pytania, pytania... decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 2.45 ma moja ta lewa zabudowa wysoka pod sufit + 10 cm listwa - ... i ostatnie półki to z krzesłem wysokim albo idę po drabinę ja tych szafek nie chcialam.... wiec pewnie tam bedzie pustka..albo moj sobie pochowa pierdolki swoje i niech skacze po nie chodzi mi tylko o ogolny zarys szafek i jego propozycji... sklaniam sie ku podniesieniu wszystkich szafek... aaa i ta opaska przy wysokiej zabudowie... chyba wyglada dobrze u gory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 ruch gotuje obiad pewnie - Reni pewnie dojeżdża :lol2:albo dochodzi a mi się wydaje, że szerokość obojętna - bo jak włączysz okap to i tak będzie wsysał wszystko co paruje pod - przecież ma jakąś tam moc. Ja bym jednak patrzyła na wizualność..symetrie itp:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 ja nie widze na wiz ani frezów ani listwy .. czy ja na dobre foty patrzę? frezy mi się kojarzą elegancko - a nie nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 pod HELP sa prawidlowe fotki.... to co okap inny??????? jeeejj ja to juz wiem ze nie wiem jaki.... gdyby on mial 90cm na szer to bym nie pytala...a tak musze wiedziec, zeby mi dobrze szafke zrobili pod okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.06.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Mel dlatego ja olalam okap:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 nooo ja nie oleje... nie potrafie :lol2: http://emotikona.pl/emotikony/pic/sikanie.gif oki szafki beda na rowni.... juz sie powoli dogaduje... i prosze o jeden rzut wizki... bez frezu w wysokiej zabudowie.. jestem na biezaco z wykonawca wiec dlatego temat jest na goraco w podejmowaniu decyzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.06.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Mel, moją opinię znasz, okap równo z pozostałymi szafkami, absolutnie nie wyżej!!!! Na jakiej wysokości robisz blat???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.06.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dziewczyny,czy Ola.U usunęła swój wątek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Blat na 90, bo tak mam osadzone okna, zeby parapet wyszedl na rowni z blatem. Ola ma swoj watek... bynajmniej jeszcze go wczoraj widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.06.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jestem strasznie nie w temacie ale Was pozdrawiam, bo nie mialam czasu dzisiaj czytac :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Mam powieszone te lill z ikea dwie paczki na jedno okno..... Wiecie co tak obsjurnych zasłon to jeszcze nie miałam nie wiem czy sie przyzwyczaje hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.06.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Wygląda jakby usunęła.http://forum.muratordom.pl/member.php?85054-Ola-U wchodząc na wątek pisze ,że temat nieokreślony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.06.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Mmelisa, mam blat na wysokości 90 cm + 70 cm wyżej wiszące szafki. Facet chce ci zrobić 90 blat + 65 cm nad blatem wiszące szafki (i to rozumiem, jako wyżej niż standard, który niby wynosi 53 cm tylko wtedy szafka z okapem na wysokości 65 cm). Bierz równo wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 13.06.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Dziewczyny, przyszłam po poradę wnętrzarską. Niektóre z Was pewnie pamiętają moje lustro i zamysł na małą łazienkę. Co z tego wyszło też pamiętacie Ale lustro wisi teraz w korytarzu, remont rozpoczęty i mam pytanie, czy do lustra pasuje ta tapeta na zdjęciu? Robiłam foty telefonem i jakoś tak brzydko odbarwił ramę lustra na żółto. W rzeczywistości jest szare/srebrne. Reniu, przepraszam, że u Ciebie, ale mój wątek umarł i nie chcę go wskrzeszać, a tutaj cala "stara" ekipa jest więc sama rozumiesz Jakby co, to pousuwam. Anna, ja powiem tak lustro samo w sobie przyciąga już oko a ta wzorzysta tapeta rozmywa efekt. Ja bym dał: 1. Całą ścianę w kolorze i na niej lustro a vis-a-vis tą właśnie tapetę, lub jak masz już tapetę na ścianie to: 2. zerwij tapetę - całe pasy tak żeby zostało po pół metra marginesów z każdej strony lusta i pomaluj ścianę. Ja bym tak zrobił..... Dziewczyny, a w takim razie pod lustrem gładka ściana, srebrzysto-szara (taki kolor jak to na tapecie), a tapeta na przeciwko lustra? Będzie ok, czy też za dużo szczęścia na raz? O to to to...... RENI wysłałem Ci priv. aaa jeszcze nie wiem czy to do Ciebie pytanie, wpadła mi w oko deska z Barlinka, kolekcja senses model dąb gentle jaka jest tego cena z 1m2? Melisa dzięki za priv ja dzisiaj miałem wolne (latanie po mieście za klamotami do remontu itp). Szukam jakiejś specjalnej szczotki do czyszczenia belek drewnianych tak żeby ładnie struktura słojów wyszła (czy szczotka ryżowa wystarczy??) Edytowane 13 Czerwca 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Hejka wieczorowo! Na zdroweczko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.06.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ja Mmel nie pomogę ale wiem jedno ja lubie jak jest wszystko symetrycznie czyli równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ja Mmel nie pomogę ale wiem jedno ja lubie jak jest wszystko symetrycznie czyli równo. Symetria estetyką głupców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts