Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

zapytalam o te frezy na lodowce i wejsciu... bo jakos mi tu nie pasuja teraz....

wolalabym bez nich..

z ta wysokoscia to zglupialam..bo nie wiem o jakim standardzie on pisze...

skoro okap ma miec te 65cm od indukcji... to pewnie na takiej wysokosci szafki?

chyba zaraz do niego napisze....

Gdzie ten ruch co byl niedawno??? :(

Ja wolałabym mieć szafki wyżej, ale tak naprawdę w kuchni chodzi przecież o funkcjonalność. No masz zagwostkę jednym słowem...

A okap brałabym pierwszy, ale na 99 cm (z tym, że pewnie te 9 cm robi różnicę, cena zresztą też) :/.

nie moge 99cm bo szafka ma 90cm

ja wybralam ten drugi na 90cm....

a pierwszy tylko i wylacznie bedzie pasowal 77cm...

no i masz babo znowu problem..a myslalam ze dostane umowe do podpisania a tu zonk...pytania, pytania... decyzje.

2.45 ma moja ta lewa zabudowa wysoka pod sufit + 10 cm listwa - ... i ostatnie półki to z krzesłem wysokim albo idę po drabinę:lol2:

ja tych szafek nie chcialam.... wiec pewnie tam bedzie pustka..albo moj sobie pochowa pierdolki swoje i niech skacze po nie ;) :p

chodzi mi tylko o ogolny zarys szafek i jego propozycji...

sklaniam sie ku podniesieniu wszystkich szafek...

aaa i ta opaska przy wysokiej zabudowie... chyba wyglada dobrze u gory?

nooo ja nie oleje... nie potrafie :lol2: :lol2: :lol2:

http://emotikona.pl/emotikony/pic/sikanie.gif

oki szafki beda na rowni.... juz sie powoli dogaduje... i prosze o jeden rzut wizki... bez frezu w wysokiej zabudowie..

jestem na biezaco z wykonawca wiec dlatego temat jest na goraco w podejmowaniu decyzji... ;)

Dziewczyny, przyszłam po poradę wnętrzarską. Niektóre z Was pewnie pamiętają moje lustro i zamysł na małą łazienkę.

Co z tego wyszło też pamiętacie ;)

Ale lustro wisi teraz w korytarzu, remont rozpoczęty i mam pytanie, czy do lustra pasuje ta tapeta na zdjęciu?

Robiłam foty telefonem i jakoś tak brzydko odbarwił ramę lustra na żółto. W rzeczywistości jest szare/srebrne.

Reniu, przepraszam, że u Ciebie, ale mój wątek umarł i nie chcę go wskrzeszać, a tutaj cala "stara" ekipa jest więc sama rozumiesz :hug: Jakby co, to pousuwam.

Anna, ja powiem tak lustro samo w sobie przyciąga już oko a ta wzorzysta tapeta rozmywa efekt. Ja bym dał:

1. Całą ścianę w kolorze i na niej lustro a vis-a-vis tą właśnie tapetę, lub

jak masz już tapetę na ścianie to:

2. zerwij tapetę - całe pasy tak żeby zostało po pół metra marginesów z każdej strony lusta i pomaluj ścianę.

Ja bym tak zrobił.....

Dziewczyny, a w takim razie pod lustrem gładka ściana, srebrzysto-szara (taki kolor jak to na tapecie), a tapeta na przeciwko lustra? Będzie ok, czy też za dużo szczęścia na raz?

O to to to......

RENI wysłałem Ci priv.

aaa jeszcze nie wiem czy to do Ciebie pytanie, wpadła mi w oko deska z Barlinka, kolekcja senses model dąb gentle jaka jest tego cena z 1m2?

Melisa dzięki za priv :jawdrop:

ja dzisiaj miałem wolne (latanie po mieście za klamotami do remontu itp).

Szukam jakiejś specjalnej szczotki do czyszczenia belek drewnianych tak żeby ładnie struktura słojów wyszła (czy szczotka ryżowa wystarczy??)

Edytowane przez lolek7825