Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mmelisa, mam blat na wysokości 90 cm + 70 cm wyżej wiszące szafki.

Facet chce ci zrobić 90 blat + 65 cm nad blatem wiszące szafki (i to rozumiem, jako wyżej niż standard, który niby wynosi 53 cm tylko wtedy szafka z okapem na wysokości 65 cm).

Bierz równo wszystkie.

tak tez napisalam i sie powoli dogadalam :)

dziekuje za odzew :hug:

szafki gorne tez beda na 90...mialy byc 100.

jutro dostane ostateczna oferte :)

Dziekuje Reni ze moglam sobie popisac u Ciebie w tym temacie..polecam sie na przyszlosc :lol2:

Fajna, kiedyś to usłyszałam na Domo+, wryło mnie, haha, tak jak pewnie Ciebie przed chwilą ;).

A potem powoli, powolutku zaczęłam od symetrii odchodzić ;). Nie do końca jeszcze umiem :no:.

Ja to ciężki przypadek jestem.:pPotrafie u obcych ludzi w domu poprawić ręcznik w ubikacji jak krzywo wisi.;)Ostatnio u kumpelli w domu walczyłam z kinkietem w korytarzu bo był lekko przekrzywiony.:sick:

Dla mnie za mocna bez rozcieńczenia. Znam też takich koneserów, co uważają, że dodanie lodu do whisky to profanacja. I mają takie specjalne kamyki, których zadaniem jest chłodzenie tego - jakże szlachetnego - trunku .:lol2:

No bo wszystko zależy, jaką się pije.

Prawda jest taka, że im droższa - 25-letnia, itp. - tym bardziej wyrazista i jeszcze bardziej nie do przełknięcia dla mnie :sick:. No ale do takiej wlewać colę to profanacja ;). Zostawiam mężowi i piję zwykłą.